132

Анонимен

преди 12 години

ДО 152 по профанизиран коментар от твоя не съм виждал , съветвам те да напишеш в гугъл БВП и ако успееш да намериш сайт от Световната банка и ако имаш поне малка представа кой кога е управлявал през последните 22 години ще видиш много ясно без медийна подкрепа какво се е случвало и къде сме сега

131

До 153

преди 12 години

Е те т`ва е турчин братче ... абе Сюргюне, хвани да прочетеш някоя книга не ми приказвай за приключенски фирми с Мел Гибсън. А най-добре си ходи в турция, там 70% са като теб - не са чели ни една книга през живота си, а са гледали само *** филми.

130

Анонимен

преди 12 години

До 145 защото видиш ли във Франция не е имало Вартоломеева нощ , да си гледал случайно Патриотът с Мел Гибсън, кой знае може и да не е худ.измислица това където христиани запалиха христиани в църква , какво мислиш че е ставало в Европа през тези 5 века и дали народът ни е бил по добре например при Симеон Велики с неговите непрекъснати войни.

129

Анонимен

преди 12 години

е.. Костов започна "възродителния процес" срещу българите в България. Това е нов вид възродителен процес на икономическо изтребление на българския народ в границите на Българската държава. Костов закри почти всички важни отрасли чрез "приватизация", след това "новите собственици" за приватизираните блага ги фалирала умишлено, оставяйки на имиграция или крайна мизерия голяма част от българкото население. Естествено с подходящи медии теза като тази може да бъде представена друго яче,но не и така.

128

Гошо Тъпото

преди 12 години

Костоф,ти кажи когато имаше цялата власт,защо срина,затри и продаде за жълти стотинки(и дебели комисионни)икономическата инфраструктура на България и остави без работа милиони хора,включително и българските мюсюлмани.Във всяко градче и по-голямо село имаше изнесени цехове на заводите и комбинатите от промишлените ни региони.А сега какво;внасяме и пироните от Македония,Румъния и Турция.Ти си по-голям предател и престъпник от тези,дето испирираха...спорния Възродителен процес;гузен не гонен бяга.

127

Анонимен

преди 12 години

Икономиката се разпада, *** ни избиват, хора *** по улиците от студ, цените растат постоянно... А тия шушляци се занимават с тъпотии от преди 23 години. До кога ще се отклонява вниманието от реалните, настоящи проблеми?! И се чудя на акъла (или по-скоро на липсата на такъв) на хората които се впечатляват от подобни новини.

126

!!!

преди 12 години

Хайде сега някой да ми каже,че България НЕ Е разделена?! От две години насам в България настана ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!! И нищо и никой не може да ни обедини!

125

Анонимен

преди 12 години

каква асимилация е това бе? Може ли да се сравнява с онази на тракийските българи от 1913-та, при която за избити стотици хиляди. От баба си знам как са извикали в едно село (днес в Турция) всички мъже от селото, за да "им съобщят важно съобщение". Събрали ги на едно място, дошли военни турчета въоръжени до уши и ги избили като пилци. Кой ще осъди тази варварщина? Всичко се прави избирателно, това не е политика, това е варварски, лайнарски политически елит, начело с Доганя

124

Фердо

преди 12 години

Задавам си един простичък въпрос. Защо Костов не направи нищо по този въпрос, когато държеше цялата власт?

123

до 138

преди 12 години

кое кофти положение бе ало , щях да те питам ако Костов не беше опарвил нещата в началото на века , какво щеше да правиш в днешната криза , ей това наистина нащия народ е много ***

122

До 141

преди 12 години

Ама не сме пропуснали кланетата в Батак и Стара загора, Перущица и Копривщица ... не сме пропуснали кръвния и зъбния данък ... та и отродяването на цял един регион българи превръщайки ги в помаци (помочквайки ги).Абе Сюргюне, ама ти що не си ходиш в турция? Види се че пускаш лиги по тези свои господари.

121

никола

преди 12 години

Нито един от депутатите не гласува против декларацията. Не плюйте Костов и Синята коалиция, а всички, и най вече Атака и БСП защото и ТЕ са гласували този текст.

120

ПРОКЛЯТИЯ!

преди 12 години

Проклинат Костов малки и големи, Проклинат Костов старци и младежи, Проклинат Костов здрави и сакати, ПРОКЛИНА КОСТОВ ЦЯЛ НАРОД!

119

Анонимен

преди 12 години

Надявам се най-накрая да бъдат осъдени турските лидери - доносници и имамите, които бяха в основата на този процес. А кой ще се извини за робството????

118

До 130

преди 12 години

За твое сведение многознайки по времето на този гнет сме пропуснали , чумата , холерата , 100 год.война , 30год.война, домогванията на Царска Русия до проливите тамън поне 5 преди 1878 , научили сме се да се къпеме докато европа е тънела в мърсотия и т. н.

117

До 133

преди 12 години

Ами насилственото потурчване извършено от кръвожадни човекоубийци, някой ще го осъди ли?

116

Голямата екскурзия

преди 12 години

Имаше не малко турци , които си мислеха че отивайки в Турция ще ударят джакпота и после доста и се върнаха . Аз познавам българин който забегна за Австралия , но няколко месеца по късно се върна в България понеже е не е това което очаквал въпреки стандарта.

115

Анонимен

преди 12 години

***! Какво ли пак са договорили с Доган?!?!

114

Анонимен

преди 12 години

Седерастката *** ОТНОВО продаде България на турците. ***, с тия 30 сребърника дето ги взехте от ДПС ВЪЖЕ да си купите!

113

Супер анонимен

преди 12 години

Националният предател Костов и продажната гербава върхушка, щяха да бъдат разстреляни незабавно, ако този народ, беше НАРОД, а не ***!Виновниците за Възродителния процес са онези, които тръгнаха да правят Турска република в България, ама май на някои им изневерява паметта. Заради това Живков направи Възродителния процес. В крайна сметка, каквото почукало - такова се обадило. Така, че не се правете на луди!!!