77

бъни

преди 12 години

Който е забравил колко тежат 9кг. да вдигне бутилка с минерална вода от 10л. и да познае дали е пълна или празна .

76

Анонимен

преди 12 години

Збогом другарю Боевски, пак ще се срещнем след 20 години.

75

Анонимен

преди 12 години

колко трбява да си нагъл, че и сметка за дарние да отвориш и да искаш Стоичков да се застъпва за теб, г-н Наркотрафикант

74

Анонимен

преди 12 години

Кокаинът на това *** е бил за децата ни..за моето, за твоето...за нашите деца.Дано му ударят максимума, и да му скъсат дирника дано....и никога повече бял свят да не види...***!

73

Анонимен

преди 12 години

тоя Боевки нали беше гербер?срам за Боко Тиква

72

до 36

преди 12 години

Абе ***,как се маскират в куфари 9 кг дрога без да знае собственикът на куфарите бе и ако се допусне че е станало така той как си е определил килограмите багаж без да забележи,че куфарите му тежат повече след като по професия щангист правиш разлика почти безпогрешно от половин кг.Помисли колко кг е разрешено за самолет и колко ще ти останат да сложиш като приспаднеш теглото на куфарите за да си определиш и килограмите чист багаж до допустимият лимит.

71

наблюдател

преди 12 години

Каквото и да се коментира от нас, вестници и държава само г-н Боевки знае каква е истината! Но на всички ни е ясно, че държавните органи и министерства са пълни с нечестни хора, а също така и сред нас има доста. Не виждам вариант истината да излезе на яве, желая му на г-н Боевки само здраве и силна психика за да премине очакващото го! ВИНОВЕН или НЕВИНЕНВсеки си заслужава участта!!!

70

депутата

преди 12 години

целото парламент шмърка кокица от кокаинчо боевски!!!!сега кат нема барем почнат да бачкат!!!!

69

Анонимен

преди 12 години

Другарят Боевски ще има възможност отново да се докаже на подиума на....бразилските строежи като пандизчия-хамалин.

68

Кало

преди 12 години

Само пълен *** може да направи връзка м/у Бовски и мед. сестрите:Боевски го заловиха да пренася кокаин и това е ФАКТ, а сестрите в Либия бяха обвинени, че се заразявали, което така и не се доказа!Освен това и ДОСЕГА държавата направи твърде големи усилия да го го спасява!!!Евентуално да ли лежи присъдата в БГ, а не при бразилските травестити и т.н.За кой друг ще се застъпят така?!Да не говориме, че този кокаин е бил предназначен за тука!!

67

Правите ли сметка..

преди 12 години

...ЧЕ МОМЧЕНЦЕТО БОЕВСКИ ,НЕ Е САМО...??!ВСЕИЗВЕСТНА ИСТИНА Е , ЧЕ ВСИЧКИ СПОРТИСТИ --СА КАТО "КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ" , КЪМ СЪОТВЕТНИТЕ КЛУБОВЕ..КАКВОТО ИМ КАЖАТ-ТОВА ПРАВЯТ!САМ--БОЕВСКИ ,НЕ МОЖЕ НИЩО !НА НЕГО МУ Е НАРЕДЕНО ДА ПРЕНЕСЕ ТОЗИ ТОВАР....ТОЙ , Е САМО "ИЗПЪЛНИТЕЛ"!МАСА КЛУБОВЕ И СПОРТНИ ОРГАНИЗАЦИИ , ИМАТ СПОРНО И НЕУСТАНОВЕНО ФИНАНСИРАНЕ.НАПРИМЕР:...БАТЕТО , ПРОДАВАШЕ И ОРЪЖИЕ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА...ДА НЕ ГОВОРИМ ,КАК И ЗАЩО ИСКАШЕ ДА КУПИ ОЛИМП.ИГРИ...!

66

Анонимен

преди 12 години

Боевски да беше с делегацията на ББ в Бразилия !!!

65

Анонимен

преди 12 години

Абе няма невъзможни неща !Но е странно кокаиновата мафия ей така да сложи 9кг или 2кг в куфарите на нищо неподозиращ човек. Това е доста рисковано, а и при условие, че българите са в графа "рискови пътници". Да не би да мислите, че мафията там не знае това ?А може и да е невинен човека... нямам представа. да го подложат на детектор въпреки, че не е 100% сигурен резултата от там.

64

Анонимен

преди 12 години

kak taka nqkoi 6te mi sloji koka sme6no a tuka 6te si q vzeme :))))))))) leko vse edno nesi q nosil ti

63

Анонимен

преди 12 години

Интересно е обаче как така са "стегнали" куфарите - това е много професионално подготвена работа и не е от един човек....

62

Анонимен

преди 12 години

Единствената теория Гълъбин да се окаже невинен е да се докаже че дрогата е подхвърлена за да се видгне олелия и да мине някои с доста повече по време на суматохата. Само че 9 кила не се слагат за мюре.... нито се подхвърлят на някои че ако мине после да си ги вземеш.... Жалко за големия спортист и шампион. Жалко. Срамът е за цяла България.

61

Парушев

преди 12 години

Вярващите във версията на Боевски са, казано на сръбски, "*** у главу".

60

НЕКА

преди 12 години

да гние в затвора.Толкова години е облагодетелстван в България- като всички спортисти.Те при нас не спазват законите.Досега да си е платил на "справедливия"български съд и да си е гушнал гълъбинката.Сигурно не му е за пръв път- я какви фитнес-центрове си е направил.И булката му един ден не е работила-нали била принцеса.Сега ходи да вие по медиите.Колкото за повече го осъдят - по-добре.Ако може -завинаги.

59

Анонимен

преди 12 години

Поредния гербер осрал България пред света! Нищо ново!

58

Анонимен

преди 12 години

Абе какво толкова,9 кила нищо не е ! Голяма работа станала...