76

анонимен

преди 12 години

На Вас може и да Ви харесва, но ние не ви искаме!!

75

Яна

преди 12 години

Много е просто младите си връщат онова което е отнето от дедите им,българското съмосъзнание.

74

Анонимен

преди 12 години

скоро в целият Свят,ще започне надпревара,за Българско гражданство

73

Анонимен

преди 12 години

Ние си ги имаме и сега над 2 милиона безработни *** и турци и се чудим какво да ги правим заради престъпността и източването на бюджета с детските и пенсиите та само македонци ни липсват.

72

от 65

преди 12 години

Какъв българомразец трябва да си, за да сложиш минус под тоя коментар. Дори не българи, а чужденец е бил ужасен от сръбските жестокости, а тук някакъв *** цъка минуси. Тоя еничарин, не сънародници, а майка и дъщеря ще продаде.

71

сабри

преди 12 години

вие какво искате на вас да не се прави нищо,но на чуждите давай всичко събаряй и троши!вие за 50-60 години много вреда направихте на българските турци,и специално изолирвахте и ограничавахте турското население да бъде неграмотно!македонците са много стар и горд народ никога няма да се отричат от македонския си произход независимо къде живеят

70

eyvah

преди 12 години

***

69

ДО 67

преди 12 години

Намерил си за какво да се безпокоиш. Това са все млади хора, които вземат бг паспорт, тоест европейски, за да пътуват и работят свободно в Европа. Като тия в статията са малко.Лично аз съм твърдо за облекчаване на режима за получаване на бг паспорт.

68

Справедлив

преди 12 години

Няма защо да се спира процеса.В даден момент Скопие може да се обяви за свободно присъединила се държава към България.Форумци ,не ги плювайте, едни и същи "маймуни" сме, който и каквото да говори,няма как да се изтрие близката история.Икономически ще станем малко по-силни, нека не си създаваме излишни пречки.

67

Анонимен

преди 12 години

И какво ще ги правим в България като безработицата расте и няма работа и за българите камо ли за чужденци. Ще източат пенсионния и здравния фонд и ще се засили престъпността. Поне 5 години трябва да са работили в България, за да вземат паспорт както е в Гърция и други страни.

66

KRITIK

преди 12 години

KAKVA E RAZLIKATA OT MAKEDINES I ALBANSKI ***?EDNO I SASTO E!TOGAVA ZA KAKVO NI SA?DISTATA4NO IMAME!

65

Анонимен

преди 12 години

ВОЙНАТА СЕ ВРЪЩА АНРИ ПОЗИ"... Нещо повече:Във всички гробища, във всички църкви на поробена Македония, по заповед на Белград изтриха надписите на Български, които се намирали в олтарите, по стените на постройките, върху гробовете; надгробните паметници са изпочупени, гробовете разровени.В Скопие например повече от 40 тела са били изровени от черквата "Св. Димитър".- Какво ги направиха? - попитах сътрудника на г-н Йованович, който ме придружаваше при визитата в черквата и ми разказваше това.- Хвърлиха ги във Вардара - ми отговори.Във Велес Българските офицери, загинали при последните сражения по време на френско-сръбската офанзива през септември 1918г., били погребани в старата църква "Св. Панталеймон". Те били изровени от сърбите и остатъците им хвърлени в каналите за градските нечистотии.Видях известни гробища в Щип, Градско, Куманово, Скопие, Радовист, Криволак, Велез, Кратово, Охрид - където всички надгробни паметници бяха разрушени, имената и надписите на Български език изличени с удари на чук, църквите разрушени, надгробните плочи махнати и изпочупени. Тия места за покой приличат на развалини ..."

64

Maraba

преди 12 години

Добре дошли македонци!от Заралия

63

Марк до 52

преди 12 години

На тебе някой може да ти е бил шута, а може и постоянно да ти го бие!?Аз лично 15 г. бях в Канада и Щатите а брат ми още е там, а синът ми сега е в Австрия вече 4 г.!Не са ми били шута никъде!

62

СРЪБСКА ПОЛИТИКА

преди 12 години

"ВОЙНАТА СЕ ВРЪЩА" от АНРИ ПОЗИХванахме четиринадесет мъже и две жени, хубави стройни момичета.Е, добре, вярвайте ми господине, всичко опитахме: железен тел, пристяган около главата и коленете с една тояга, премазване на ушите с чук. Това е като зъбите. Едно великолепно средство. Прикрепват лицето на един стол, главата преметната на облегалото. Държат му отворена устата и избиват един, два, три зъба.Това струва повече от 50 удара с тояга.Твърди натури изпадат в ужас от втория зъб. Но ни един българин не пожела да говори. Жените бяха най-ужасните. Избиха им четири зъба - нищо. Исках да ги поставя да седнат на разгорещени въглища, но много лошо мирише.Тогава изнамерих. Със свещта...Поставят я права, разкрачена, запалват една свещ и приближават малко по малко. Малките виеха като вълчици. После ги окачихме на дървото.Разказ на сръбският полицейски инспектор Джаганетич в гр. Велес - Македония.

61

ТАНГРА

преди 12 години

БРАТЯТА МАКЕДОНЦИ СА ДОБРЕ ДОШЛИКАЗАХ!

60

ВЛИЗАНЕТО НА ....

преди 12 години

..МАКЕДОНИЯ В ЕС , ЩЕ РЕШИ ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ ПРОБЛЕМИ И ПРЕМАХНЕ ТЪПИТЕ ГРАНИЦИ НА ВЕЧНОТО РАЗДЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ!ТОВА РАЗДЕЛЕНИЕ ----ПРЕЧИ НА НОРМАЛНОТО РАЗВИТИЕ НА НАРОДИТЕ НИ.... И СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ВРАГОВЕТЕ НА , БЪЛГАРИЯ ,ГЪРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ!ДОЛУ, ГРАНИЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ ....ДА ЖИВЕЕ БАЛКАНСКИЯ БИЗНЕС И ЕДИНСТВО!ОТ ТУК , ЗАПОЧВА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

Българин

преди 12 години

Аз ги приемам като наши братя и сестри. Ние сме един народ и аз лично ги уважавам и бих помогнал на всеки от тях който е добър и честен човек.Браво.

58

Анонимен

преди 12 години

преместих го

57

до 31

преди 12 години

То, че има много писано по въпроса - има. Ама, ти вай малко си чел. Препоръчвам ти "Войната се връща" на французина Анри Пози. Там един журналист, дето не е ни сърбин, ни българин, но е смятан от сърбите за техен приятел, най-добре показва как от българи се правят сърби и после македонци.