381

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Борисов е 2-ия Български премиер след Виденов който е освиркван по площадите на градове и села......Спомнете си преди няколко дни в Пловдив пред сградата на Областната Управа хиляди граждани го посрещнаха с лозунги " Борисов мафиот - истинският октопод" и "Оставка"....През есента на мач в Разград се принуди да напусне мача в 60-тата минута защото масово бе проклинат от феновете.......В Ст. Загора,Шумен бе освиркван и обругаван тотално......и това е най- обичан премиер ли ?

380

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ му е майката. Добре, че мнозинството хора имат ум и изборите ги печелят винаги ГЕРБСмятам, че така ще бъде и аз напред. Пукайте се от завист *** комунистически

379

хахахахахахаха

преди 12 години

Активно мероприятие за заблуда и дезинформация на гейбераските медий и социологически агенций-Боко,ние те обичаме....хахаха!!!

378

защо го обичат?

преди 12 години

Защото ПОЕ ОТГОВОРНОСТТА за управлението на Бг ,а предишните си ПРЕХВЪРЛЯХА отговорността ,за да бъдат ---НЕНАКАЗУЕМИ !Мин. съвет ,на Нар. събрание ,Нар. събрание на Президента ,Президента на Мин. съвет ,....и отново и отново и отново и отново ....та 20г.----ПРЕХОД !--------СВИДЕТЕЛИ СМЕ !

377

Моканина

преди 12 години

Боже,колко мъка има по тоя свят,боже....

376

Анонимен

преди 12 години

това е пълна лъжа

375

Але Але Бустан

преди 12 години

Картофите вярват на Тиквата. Имат му доверие. Когато каза, че българина е лош мат'рял те си знаеха че са такива и започнаха да му вярват.

374

....?

преди 12 години

Така е...!Даже изборите показаха ,и преди 2 години ,и сега -----ФАКТ!Въпреки ,че ВСИЧКИ партии и *** , бяха с/у него,НИЕ българите ---победихме !

373

koki

преди 12 години

Ами като смятам за Бойко 54% + 38% за Царя + 37% за Костов....за бат Серго само 26%.....и то си станаха 155% !!!!!! Сигурно в годините на прехода са сменили методиката ....и не съм разбрал.Или е важно кой е първи....то ние сме *** ,че търпим.....кривата сметка на наш г..з !!

372

Анонимен

преди 12 години

Имало още *** белогвардейци тук бе?

371

браво

преди 12 години

Боби, накарай ги да вият и да скърцат със зъби.Браво на българите, категорично отхвърлят комунистите, освен дежурните бабички и дядовци,страстните форумци, но те до сетен дъх ще са си комунисти.

370

от Бг ....!

преди 12 години

Бате Бойко ,ти си МЪЖ........... ,и голем ----ПИЧ!

369

Любовника

преди 12 години

Обичам го тоз Бойко бе!Турил съм си един негов плакат над леглото и всяка вечер бия кучето като си го гледам.

368

А.Д.

преди 12 години

Здравейте. Пише ви човека с инициали АД по известен като "Сокола".Искам да заявя, че това е един много обичан и уважаван от мен политик.В моя харем е пръв по любофф и уважение.

367

Герберче

преди 12 години

О Бойко наш, Който си в министерството и на небесата!Да се свети Твоето име,да дойде Твоето Царство,да бъде Твоята воля,както на небето, тъй и на земята;насъщния ни хляб дай ни днес,и прости нам дълговете ни,както и ние прощаваме на нашите длъжници,и не въведи нас в изкушение,но избави ни от лукавия;защото Твое е царството,и силата, и славата вовеки.Амин.

366

анонимен

преди 12 години

до 375 от къде ни пъдиш бе молив? и длъжен ли съм да харесвам някого когото ти си избрал?

365

Василев

преди 12 години

Бойко,доизмори куманоидите съвсем от глад ! Това само искаме от теб !Гарантирано от Герб !

364

Попов

преди 12 години

Интересно.. от 18% с ниски доходи са станали 38%, чудя се колко от тях са станали с по-високо образование?

363

Анонимен

преди 12 години

Бат Ви Бойко си е номер уно!!!! Който не му харесва да си хваща рейса злобари!

362

анонимен

преди 12 години

хм..бе то бива бива бъзик с читателя ама тва е извън пътя бе "най обичаният"