15

Анонимен

преди 12 години

Не Сергей,а ГЕЙ.Не човек,а ***.Не социалист,а СЪСЕЛ.

14

NIE OT BSP

преди 12 години

SRAM ME E OT TOZI

13

NIE OT BSP

преди 12 години

DRUGARI NIE TRIABVA DA SMENIM ZALOVENITE V TURCIA MOMCHETA

12

Анонимен

преди 12 години

Боко е *** подписал че БГ ще дава 2милиарда евро да спасяваме гърците.. да може гръцките пенсионери да взимат 700евро пенсия...

11

Насиране

преди 12 години

ГЕРБ позира, манипулира и се ***, народа аплодира глупав и сърба герберска насрана супа

10

ИЗМЕСТВАНЕ

преди 12 години

Моето скромно мнение е, че НЯКОЙ има интерес да измести темата за : КИРИЛ РАШКОВ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ.Определено, не съм привърженик на господата от БСП. Не съм привърженик и на АТАКА.Аз съм най-обикновен БЪЛГАРСКИ гражданин.И се питам:НА КОГО ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ КИРИЛ РАШКОВ?Защо медиите замълчаха?Някой принуди ли ги?Някой плати ли им.Живея далече от Катуница, но приемам този среден пръст като ПСУВНЯ за БЪЛГАРСКОТО ми съзнание.А как ли се чувстват хората там.Кой го подкрепя този Кирил Рашков.Кому е угодно той да не понесе СПРАВЕДЛИВОТО наказание за заканите си?/////////// АКО ЗАБЕЛЯЗВАТЕ СПАЗВАМ БЛАГОПРИЛЕЧНИЯ ТОН, НЕ ПСУВАМ, НЕ ОБИЖДАМ, НЕ ПОКАЗВАМ СРЕДЕН ПРЪСТ /////////////////И се питам, КОЙ има интерес да потъне в блатото средния пръст на Кирил Рашков.Па бил той показан на БЪЛГАРЩИНАТА.КОЙ?

9

rumen221

преди 12 години

ХОРА, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ Ало-о-о Омбутсмана- Днешният Кодекс за социално осигуряване е откровено ПОРНОГРАФСКО СЪЧИНЕНИЕ, според което Работещите плащат не само за себе си, а и вместо Държавата; ДЪРЖАВАТА, ТОВА НЕ СА САМО РАБОТЕЩИТЕ !!!1. Работещите гражданите сме се обединили (съгласто Чл.12 от Конституцията), чрез точковата система в чиста Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капитарова система Сребърен фонд- ТОВА Е ВЗАИМНО ОСИГУРЯВАНЕ САМО МЕЖДУ РАБОТЕЩИТЕ!2. Държавата ТРЯБВА незабавно да си поеме задълженията по Чл.51 от К-ята и спре да плаща от парите за пенсии социалните помощи, КОИТО НЕ СА ПЕНСИИ ЗА СТАЖ И ВЪЗРАСТ!!! Йезуитски наречени:- Вдовишките социални добавки, Добавки за възраст, Социални пенсии, Президентски пенсии и други подобни плащания - ТОВА Е СОЦИАЛНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА!! 3. Здравното взаимно осигуряване за инвалидност, наречено ЗЛОУМИШЛЕНО - Инвалидни пенсии, съгласно Чл.52 от К-ята, ТРЯБВА да се плаща от Здравните осигуровки- ТОВА Е ЗДРАВНО ВЗАИМНО ОСИГУРЯВАНЕ, подпомагано от Държавата!!!4. Максималния размер на СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, задължително ТРЯБВА да е под размера на минималната пенсия от 136лв, КОЯТО Е ДОХОД ОТ ЧЕСТЕН ТРУД- ТОВА Е СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ5. Съгласно Чл.60 от К-ята ни, РАЗЛИЧНОТО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ (сега ДАНЪК ДЕВИДЕНТ е само 5%...!), И ТАВАНИТЕ за облагане и осигуряване са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!!!СВРЪХЛИБЕРАЛНАТА ФИНАНСОВА ДИВАЩИНА, на Костов, сега подета от Дянков, е отковен ГЕНОЦИД СРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОДГеноцида е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗА КОЕТО НЯМА ДАВНОСТ!!!- Народе!!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Трябва да си много *** за да псуваш другите докато Боко ти бърка в джоба но за сметка на това ти обещава да работиш до гроб.Българския народ е малък,но за сметка на това много ***.

7

Анонимен

преди 12 години

Станишев излезна по-умен от многохваления бате Бойко.

6

Анонимен

преди 12 години

Кърлежите вече заквичаха против Станишев.

5

Ташунко

преди 12 години

Ами как да не се подкрепят . Нали и СерГей и Първан и Доган от една баклава плющат !

4

Кублай хан

преди 12 години

Да не можеш да планираш живота си не е фатално. Фатално и Животът да няма планове за теб.

3

Въшката

преди 12 години

Съсел говори за кърлежи....... що за зоологическа градина....

2

wiktor

преди 12 години

Всичките червени са в един отбор, няма нужда да се правят на интересни като казват, че подкрепят. Подразбира се!

1

Анонимен

преди 12 години

Никой не очаква нещо друго от тези!!!!Хамстерчо,ти даде ли целувка на *** Доган?Така и не се разбра какво е станало!!!