91

Valhalla

преди 12 години

Абе хора, я малко се замислете! Какво правихте при предишните правителства, защо не скимтяхте тогава! Просто малко си размърдайте вкоченените мозъци.

90

Анонимен

преди 12 години

Доколкото ми е известно в САЩ например държавата не се грижи за пенсии, а това го правят частни фирми. В Европа ще стане същото до няколко десетилетия. Първо обаче искат да направят промените, за да не бъдат обвинени правителствата, че защитават интересите на фирмите, които ще се занимават с тези неща.(Ако пенсионната система премине в частния сектор и след това се опитат да вдигнат възрастта ще стане "горещо") Аз съм на 25 и честно казано не съм сигурен, че ако остарея още ще се раздават пенсии

89

Герб фен

преди 12 години

Съдейки по коментарите комунистите май ... доста ги боли. Направо им се плаче, че кранчето е спряло и вече няма да го бъде същия рахат. Охоххо точно така! Трябва да бъдат изтрити и напълно зачеркнати от страната. Само така ще се оправим иначе - майка ни жална! А относно протестите - живеем в демокрация, хората имат право да протестират. Положението е тежко навсякъде, за това нямаме право да хленчим прекалено. С протести и мрънкане видяхме, че в Гърция стана само по-зле. Тежко ще е, няма как.

88

Вярно е !

преди 12 години

Оказа се, че новината за оставката на Борисов е вярна. Проверете сайтовете на президента и на НС. Премиера наистина е мъжкар, вчера го каза и днес го прави. Браво на него !

87

Анонимен

преди 12 години

Това да си полицай е най-*** нещо - Да взема една дебела палка и да налагам по главите мои близки ,познати дори роднини за дето се борят срещу тея алчни кръволоци ??????--Трябва да си мноо *** и с мноо клизмиран мозък , ако го имаш.

86

boy

преди 12 години

Барикадирайте, че тоз народ да не вземе да се събуди!

85

Ivan Grozni

преди 12 години

Редовата мутра поне взима филия хляб от олигарсите ... тея са готови да бият народа за една кирлива трошичка - заплатаката....

84

До 79

преди 12 години

Здрасти, пожелавам ти да се пенсионираш на 92 години и дълги години да получаваш пенсия от 10 000 евро. А защо не и повече ?

83

Анонимен

преди 12 години

трябва да се провери имуществото на синдикалните лидери и да се конфискува

82

Да

преди 12 години

към 82 - да - много резонен въпрос, изключително актуален

81

Анонимен

преди 12 години

Какъв келипир трябва да имаш с цената на всичко само и само да си на власт??????

80

но комент

преди 12 години

ДОВИЖДАНЕ ДОВЕЧЕРА В ПАРЛАМЕНТА!

79

Коко

преди 12 години

Браво Дянков! Махай *** от хранилката. Боли ги, ще протестират, ще палят, ще партизантстват, ще шмекеруват - те са специалисти по тези работи. Но има надежда да спрем да ги храним и да им махнем привилегиите. Има надежда за справедливост.

78

Schweizer

преди 12 години

Политиката на правителството е правилна, но и синдикатите са прави да протестират. Навсякъде има планове не само за увеличенеи на пенсионната възраст, но и на вноските. Във Великобритания възрастта се увеличава от 60 на 66 години!. В Швейцария ни принуждават уж доброволно да плащаме и втора пенсионна осигуровка, а възрастта ще се увеличи от 65 на 67 години. И в Германия има подобни планове. Очаквам докато дойде време аз да се пенсионирам възрастта за пенсиониране да е минимум 70 години.

77

КРИС

преди 12 години

Подкрепям стачкуващите.Само не разбирам защо протестът е пред парламента,а не пред МС?.Мнозинството от тиквета изпълняват това,което им нареди Биг Тиквата-амфетаминист 1,футболист на годината и ленторезач на хилядолетието!

76

София

преди 12 години

Какво ги пазите. Та това са най-големите търтеи и крадци в тази държава. Нищо не правят, а облагите са им безкрайни.

75

но комент

преди 12 години

Изборите бяха тотално фалшифицирани.Това ще си проличи сега, когато хората излязат на улицата.

74

Анонимен

преди 12 години

Гангстери и Еничари Разграбващи България = ГЕРБ

73

Анонимен

преди 12 години

1 най ефективна антикризистна мярка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! броят на депутатите да се преполови!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

72

do 61

преди 12 години

Естествено, полицията одавна се епревърнала в *** (но с к отпред) на властта! Просто защото за полицаите емиграцията не е решение - те са привелигировани само тук. Инженерите, лекарите, учителите, шофьорите, заварчици, трактористи, агрономи - те на всякъде по света си запазват професията, но за полицаите това не важи, за политиците също. И за това е симбиозата между тях!