60

Анонимен

преди 12 години

Абе дайте да вдигнем паметник в центъра на София на тоя *** на снимката.

59

минчо

преди 12 години

думите "премиер" и "футболист" трябва да се изписват с кавички

58

Трай Коньо за зелена

преди 12 години

Трай Коньо за зелена трева:Докато умните се наумуват, лудите се налудуват

57

Angel

преди 12 години

Защо трябва да стане футболист на годината ли?Много просто: Защото Бойко Борисов = Тодор Живков. Преди време писах че скоро и паметници на Б.Б. ще има, то май се почна. Скоро стадиона в Бистрица ще се преименува на Бойко Борисов. Цуни -гуни дупе премиерско.

56

Анонимен

преди 12 години

Един ден този премиер ще бъде отчетен като грешка и ще го пише в учебниците по история като един от най-неуспешните премиери на България.На студентите чрез това ще се обеснява как не трябва да се прави политика.

55

На снимката

преди 12 години

Бойко събира сили да срути незаконните постройки на своите спонсори край язовир "Ивайловград"...

54

Жо

преди 12 години

Каква подкрепа за К и М, бе мъдрец? Какво общо имат К и М с БГ? Неграмотен ще си умреш като 99% от населението...

53

да скачат двамата

преди 12 години

Боко и Цоко в самолета.Цеко: Шефе ако пусна 20 лв. сигур ша зарадвам некой дежурен полицай като ги намери!Боко: Абе мани, мани, ама ако скочиме и двамата за целият народ ша е празник!!

52

boy

преди 12 години

Gospod da ni e na pomosht!

51

Анонимен

преди 12 години

чудя се какъв човек трябва да си, с каква броня или ламарина опакован, или пък опериран от чувство за срам, та да не ти пука, когато почти цял народ, даже децата в детската градина, те вземат на подбив и ти се присмивати не само това, а да се изтъпаниш пред камера (няма значение чия, важното е да е включена) и, понеже си решил явно, че хвалбите са били недостатъчни, да почнеш гордо и изпъчено да се хвалиш сам

50

Пак Яко

преди 12 години

...Любимец 13 /виж номера/...

49

Каров

преди 12 години

Имам усещането, че ако премиер е Христо Стоичков нещата ще бъдат отново такива, каквито са сега. Нямам обяснение, защо Борисов и Стоичков толкова много си приличат ?

48

Яко

преди 12 години

Под наколенката на десния му крак е скрита филийка с мас...

47

?????

преди 12 години

А защо като е мъжкар не си спазва мъжката дума / в случая със земеделците / а играе *** номера

46

Театър Сълза и Смях

преди 12 години

Изяде хляба на Сатиричния .........

45

!!

преди 12 години

"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита ... " Хр. Ботев

44

когато ББ падне

преди 12 години

Когато ББ падне ще има книжки с негови "бисери", ще се смеем на тях, както се смеем на Алеко и неговия образ "Бай ***", ще въздишаме тежко и ще псуваме мъжки по всички..... Всеки народ носи нещо имагинерно в себе си...ниво на култура, интелигентност, образование, традиции, национални черти....ние какво имаме....срам ме е , че съм българин! В цялата ни история имаме и някой светли неща: подкрепата за К. и М. ученици, образоването на Русия/ Киприан/, спасяването на евреите в БГ,...но имаме и ББ.

43

аа

преди 12 години

Не само национал, ами и капитан и треньор и съдия едновременно

42

Аз

преди 12 години

Г-н Премиер, Вие сте като едно многофункционално устройство. Извършвате безброй ненужни дейности, но нито една от тях като хората, освен една че сте абсолютен клоун.

41

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов и Цветан Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цвък. Цвък. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един *** и една ***. На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат *** и ***, тя се обърнала към ***: - Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!