56

Българин

преди 12 години

...и мисля, че свините са предостатъчно (най-много на 1000 граждани в целият цивилизован свят) за да им върша аз работата. Мисля, че им плащам, за да си я вършат те - ушевите вършат ли моята работа?

55

Българин

преди 12 години

50 - аби ти на кой свят живееш, бе ?!? Един познат залови джебчийка-***, лично я заведе в Ушевото, у нея намериха портфейлът му... след като той си тръгнал, прасюгите пуснали *** през задната врата и я писали - НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ !!!

54

Гарантирано от герб

преди 12 години

Абе Найденов, като подписвахте с Дянков споразумението с което фермерите се съгласяват да им платите националните доплащания за 2010 година (ПАК ДОГОВОРЕНИ ОТ ВАС!)през 2011та ( и то без компенсация за забавянето), а тези за 2011 през 2012та - , що не ги мислехте тези работи! Това че ги режете тази година какво доверие да ви имат за следващата. Приходната част на бюджета за 2011 щяла да се изпълни - думи на Дянков - Дянков тези пари бяха заложени в бюдежта - ЗАЩО ГИ НЯМА БЕ! Нали се изпълнява приходната част!Подписаха споразумение за освобождаване на 2000 човека от БДЖ и 1500 от НКЖИ до 2014та, сега изведнъж до края на 2011 Министри и назначени от тях шефове се отмятат от подписите си!Подписаха споразумение за увеличаване на пенсионната възраст и още на първата година ДЪРЖАВАТА го нарушава пак министри се отмятат от подписите си!Що направо не прокарате един закон за отмятане от подпис - като не ми отърва и аз ще се откажа от подписа си пред банката да си погасявам кредита и спирам да внасям! Иначе излиза че в България за министрите може, за хората не може!

53

Анонимен

преди 12 години

До 47Тая кака ми е комшийка...живее като *** -ден за ден и само иска пари назаем и не ги връща-то вече и никой не й дава..Взеха й къщата и сега живее при свекърва си.Умори свекъра си заради това което направи.

52

Chemtrails !!!!

преди 12 години

Уважаеми фермери, полицаи, БДжейци и ти огрухан български народе! Всеки ден ви тровят с chemtrails едни самолети дето не спират да летят един след друг! Нивите ви ще опустяват, пчелите ви ще измират, водата за пиене ви се трови, тровят вас и децата ви чрез дишането на вируси, канцерогенни бактерии, барий, кадмий и наночастици алуминий, които проникват ВЪВ ВСИЧКИ КЛЕТКИ И ГИ ВИДОИЗМЕНЯТ КАНЦЕРОГЕННО!Това е повече 5 години. Пръскат ни с химикали като насекоми! Погледнете небето, не виждате ли? Огромен брой самолети летящи над главите ви във всички посоки, дори там където не сте виждали изобщо да летят. Не, не са граждански самолети. Не са, и пръскат от опашката!?!? Това трябва да е първото, срещу което трябва да се борим! За невярващите да видят материали във Vbox7, има и филми с превод за Chemtrails.

51

1

преди 12 години

а кога Ушевите ше бият протестиращите?

50

СВЯТ

преди 12 години

ТЕЗИ ШИШКОВЦИ ТРЯБВА ДАСЕ ПЕНСИОНИРАТ НА .70 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЗАЩОТО НИКАКВА ПОЛЕЗНА РАБОТА НЕ ВЪРШАТ .....ДАНО ЧУЕ ...ДЕНКОВ...

49

до Българин

преди 12 години

А ти колко пъти ,като гражданин помогна на полицията да си свърши работата?Например, след като си бил очевидец на престъпление или нарушение да отидеш в районното и да свидетелстваш.Но да застанеш с името си и да стигнеш до съда.Законите са такива,че трябват свидетели,не казвай само ,че ченгетата всички са корумпирани и ще те прецакат.Като пример ти давам дори пътно нарушение на което си свидетел.

48

Георги

преди 12 години

Не са прави полицаите, нито тия от БДЖ. Сутринта който е гледал Бойко по БТВ ще разбере. Наистина, когато всички виждахме как държавата съсипва влаковете, за да вървят автобуси тогава никой не излезе да протестира. А полицаите като афишираха от БСП, че взимали много пари защо не протестираха. Всичко е нагласен сценарии от БСП.

47

Do 44

преди 12 години

Mnogo pravilno kazano pozdravleniq ot men. Men daje pove4e me e qd na sadebnata sistema otkolkoto na policiqta za6toto tam sa6to mnogo pari se nalivat i tam vzimat dobri zaplati apak na praktika ni6to. Policiqta pak pone vse nqkoi *** 6te aristuvat tova onova. Apak sadat o6te po-malko si var6at rabotata.

46

милиция

преди 12 години

а какво стана с оная кака от КАТ-СОФИЯ дето като станела тежка катастрофа с колегите правели тараш на убитите и колите и я бяха хванали с крадено злато и часовници ;)))а за другите и престъпления за регистрациите на крадени коли -САМО Я МАХНАХА БЕЗ ДА Я СЪДЯТ!!!!това е *** НЕ ДЪРЖАВА

45

Милиционерски номера

преди 12 години

Този номер вече сме го гледали. Когато стане напечено и народа тръгне да протестира срещу милиционерското правителство на ГЕРБ, веднага започват уж да негодуват и най-облагодетелстваните от това правителство - полицаите !Срещу какво ще протестират полицаите ?Всеки може да се убеди, че по улиците вече има повече полицейски коли, които хич не пестят бензина за разлика от предишни години.Полицаите продължават да взимат 20 заплати накуп при пенсиониране !!! Това са над 20 000 лв. на калпак !

44

Българин

преди 12 години

Ето и сега - за какво протестират прасетата? За да си запазят БЛАГИНКИТЕ - да се пенсионират рано, да не плащат осигуровки, да получават една торба пари бонус в края на службицата - благинки за които ние плащаме !!! Поне работата да си вършеха, а те не я вършат !!!

43

милиция

преди 12 години

ние сме с най- многобройната ПОЛИЦИЯ И СЪДЕБНА СИСТЕМА В ЕВРОПА!! РЕЗУЛТАТА Е ОТЧАЙВАЩ----ПУСНЕТЕ ЕДНА АНКЕТА-ВЯРВАТЕ ЛИ В МВР ИЛИ СЪДЪТ И ЩЕ ВИ ПАДНАТ ФУРАЖКИТЕ МИЛИЦИОНЕРСКИ!13-14 амнайста заплата некви 20 брутни при пенсионира ами накрая що не ме хванете за горлият ОСУГУРИТЕЛЕН ЧЛЕН милционерчета !??КОЙ ДА ВИ ДАВА ПАРИ КАТО РАБОТИТЕ КАТО ОХРАНИТЕЛИ И НАРКОПАЗАЧИ СЛЕД РАБОТНО ВРЕМЕ?????

42

До 37

преди 12 години

Да-мен ме образоваха учители от друго време!Не от това,днешното!Ако не си гледал новините ще ти кажа,че преди няколко дена едно момче си изгуби бъбрека заради друго(15-16 годишно)Говоря за образователната ни система и сигурността в ДНЕШНО ВРЕМЕ!Огледай се какво се случва около теб и помисли кой влиза да учи нещо,което после ще му донесе 500 лв заплата...Важното е да е ВИШУ...-пък няма значение какво....П.П.И аз имам право да си кажа мнението-нали?

41

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБЕРАСТИ, ЩЕ СИ СЕ СКИНАТ УСТИТЕ ОТ ПЛЮВАНЕ ПО ВСИЧКИ ХАХАХАХААА

40

Българин

преди 12 години

34 - а какво би станало, ако някой полицай пробва да озапти *** да грабят и убиват, а ако началниците му се опитат да се разправят с него, задето си е вършил работата - 60 000 полицаи скочат на протест ?!? Как ще не са виновни ?!?Само че свинете протестират само за ПАРИ !!!! Защото са еничари, ***, *** !!!

39

Анонимен

преди 12 години

Полицаите са държавни служители, поради което са освободени от плащане на осигуровки, получават бонуси, пенсионират се по-рано, получават заплати при пенсионирането си. Колко от тях са на предния фронт и колко са чиновниците?Защо отглеждаме онези,които стоят на топло са на гърба на всички работещи?

38

милиция

преди 12 години

полицай има в германия и австрия тука са МИЛИЦИОНЕР приятели нна *** убиец Кирил рашков който беше охраняван и обслужван с кетъринг от мвр!???държавата е *** от милционери престъпници което е едно и също!!КЪДЕ СА ТЕСТОВЕТЕ ЗА ЛОЯЛНОСТ НА МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ????еми няма и няма да има щото всичко е престъпнист и ***!!!

37

до 37

преди 12 години

Браво, много точно казано!