43

Chico

преди 12 години

Комунистите от герб така и не проумяха, че не е нужно да вдигат пенсиите, а да дадат на хората това, което им се полага и което окрадоха. Да премахнат унизителния таван на пенсията, което е чист грабеж и да се осигуряват хората върху реалните си доходи и пълнят хазната. Но от милиционер трудно се става икономист.

42

Дядо

преди 12 години

Герберсни *** да се наричам първа радост е за мене

41

Анонимен

преди 12 години

Заменям еро робсво за турскоКолко беше възрастта за пенсиониране в Турция?

40

Анонимен

преди 12 години

Доообре! Каквото искахме, това избрахме! Бойко каза, че сме гласували за реформите:))))

39

до 33

преди 12 години

нали това е целта ...средна продължителност на живота 68 години .. пенсионране от 70

38

Анонимен

преди 12 години

Всички на протест! Докато ни има! Че след ББ и СД ще останат само недостроени магистрали, защото и те ще се изметат от майчината ни страна! Нали са ***!

37

Епископа

преди 12 години

Ехеееее Честито!!! Да ви е честито и да се радвате!!!Не знам дали сте слепи или оглупели, може би и двете.Щом гласувахте за ГЕРБ, ето ви благодарност.Дано ви дойде по-бързо акъла, но като гледам... хич не ми се вярва да ви дойде. Всички сте като мухи без глави. Затова сме на това дередже. Ще си тънем в мизерия и ниски доходи, а други ще стават по-богати и богати....ЧЕСТИТО!!!

36

българин

преди 12 години

каквото каже бойко това става,дебели глави,не уважават мнението на никой,но в белите държави опозицията повежда народа на протести,а тук всички му се подмазват - по точно бойко си купува гласове на изборите,депутати,всичко,защото му е голяма държавната субсидия,тук е пародия,порнографията е пълна,проституцията също,подмазвачеството и нагаждачеството са ни национална черта,всеки ден умират хора,кои сме ние- яките българи,какво става с нас - защо сме навели глави.

35

do 26

преди 12 години

Какви реформи бе брато ??? всяка една реформа има основна цел подобряване финансово икономическото състояние и ефективноста :) а кажи ми като вдигнеш с 1 година пенсионната възраст какво ще постигнеш, освен увеличаване на безработицата

34

един озвирел Българи

преди 12 години

Как можахте да се съберете в тоя ГЕРБ толкова ***.Тоя Бойко колко години ви събира и все от *** нагоре.Я ми елате на строежа и да качите една торба с цимент до 4 етаж па тогава ще ви видим какво ще запеете *** такива!ГАДОВЕ !!!

33

Ran

преди 12 години

Избрахте си комунисти сега и м сърбайте попарата и си драскайте по форумите. За разлика от станишевци, които през мандата си вдигнаха 4 пъти заплати и пенсии/500-700 лева таван-факт/ но бяха оплюти, тия *** не само че и стотинка не дадоха но и унищожиха и това, което остана от тях.

32

anonimen

преди 12 години

ami kato napravqt xorata da se pensionirat na 70 koi 6te e jiv da si vzema pensiqta

31

До 25

преди 12 години

Вярно е ... новината е отново на ДНЕС.БГ от преди 2 дни

30

геро

преди 12 години

Какво значение има дали пенсията ще се вдигне от 2112 г или 2115г.С тази разлика че 2115г ще стачкуват предстоящите пенсиониращи се

29

777

преди 12 години

За Бога братя, не плащайте никакви осигуровки на тия. Това не са никакви осигуровки, защото ви осигуряват немотия и глад. Това са данъци за наивници. Ще ви излъжат и утре, както ви излъгаха вчера и днес. Наивниците да плащат, с надежда, че няма да пукнат, без да са получили и стотинка пенсия. А вероятността да стоят на стари години без работа и без пари, е много голяма...

28

Анонимен

преди 12 години

МЕНДА - що за име е това ? Родителите и сигурно много са я мразели като малка..

27

Deko

преди 12 години

Най-доброто от всичко е, че се вижда краят на последното комунистическо гербаво управление. Тия реформи никога няма да влязат в сила и ще бъдат отменени при следващото правителство. А на тия разсипници убеден съм, ще им се потърси сметка за разрухата и геноцида, който провеждат.

26

wiktor

преди 12 години

Смело напред с реформите, които трябваше да се случат преди 20 години! Крайно крайно време е за промяна! Гарантирано от ГЕРБ!

25

Анонимен

преди 12 години

Някъде прочетох че от това увеличение на пенсионната възраст ще се спестят 35млн.лвА МВР е похарчило тази година за бонуси към заплатите 70млн.лвДали е вярно?

24

Луд за връзване

преди 12 години

Малии мн бе 9 лева са това :D :D какво по- напред ща си купят, най-добре в банка да ги сложат че ценност са :D догодина па с 9 стотинки ще повишаваме :D ! Ако не беше тъжно щеше да е смешно! *** тъпанарите, за кво са ни 240 безмозъчника, да лапкат парици, да карат лимузини, а да ни дават трици. Ама трай робе, трай!