103

katani

преди 12 години

Абе надявам се поне един от вас да има мозък в главата си и да е разбрал намека ми, иначе язък за времето което похарчих.Айде лека нощ, че вие студентите сте си лентяи по природа и време при вас бол.

102

MERSI BOKO!!

преди 12 години

DRAGI STUDENTI, BUDE6TI I SEGA6NI, ZA 22 GODINI DEMOKRACIQ STANA QSNO, NA BOGATA6ITE KOITO SE REDUVAT U VLASTTA NE IM TREBVAT U4ENI HORA. TE ISKAT DA IMA "MATRIAL" DA GLASUVA ZA TEH I SE NADQVA, 4E EDIN DEN 6TE JIVEQT DOBRE.AMA TOZI DEN NEMA DA DOIDE. TAKA, 4E 6TE DUHATE SUPATA!! BORISOV E TUP I NEUK, NEGRAMOTEN, PROST I ZAVISTLIV, DA, I OTMUSTITELEN, TOI ISKA VLAST A NE NARODA DA E DOBRE. ETO ZA6TO GO ZABIVA NA HORATA 4REZ DQNKOV I AKO OSTANE 2 MANDATA, BULGARIQ 6TE E SAMO GLADNI ***!

101

До 96

преди 12 години

А как ше го върне ако работи в Бг ? Ми той е обречен на глад и мизерия . Къв доктор ще е като главата му е забатачена от проблеми ? То много лесно е да гледаш с едното око само...

100

Анонимен

преди 12 години

Чета си аз постове на "студенти" и си мисля: Пази Боже, някой с такъв речник, граматика и мислене утре да ме лекува или още по-лошо, да управлява страната!!!!

99

до 90

преди 12 години

Нещастно манипулаторче, с платени драсканици ли си забогатял? Още при соца ли си писал полуграмотни лозунги за управниците? Ако наистина беше богат, нямаше да се силиш да драскаш тук. А и все пак си сравнително грамотен, личи си сериозна школовка и обучение, така че другаде пробутвай лъжите си, че си с основно образование.

98

Анонимен

преди 12 години

Много интересно , тези които реват за данъците си , как са завършили образованието си ?Сигурно по същия начин , нали ?!

97

До 90

преди 12 години

Да се чуди човек как си изучил компутъра и как след кат си толкоз богат и работен имаш време тука да се занимаваш с нас нещастниците....4-ти километър е с широко отворени врати

96

Анонимен

преди 12 години

Днес гледах един репортаж където студент медицина каза , че плаща 900 лева ,а издръжката му била около 7 хиляди на семестър или 14 хиляди на година , тоест за всеки един студент медицина държавата влага в него 6 години по 14 хиляди или 80 хиляди в неговото образование , а след като завърши той казва баста няма да работя за 500 или 1000 лева , като мога да вземам по 3 хиляди евро . Да ама тези 80 хиляди ги плащаме ние , а накрая ни лекари ни пари. Затова заемче и после връща ако не работи в БГ

95

До 91

преди 12 години

Обаче винаги е утре и никога не става днес ...

94

Анонимен

преди 12 години

до KataniАбе, да. Сигурен съм, че си прав.

93

Анонимен

преди 12 години

Аре не тикайте тва вземане на заеми ... ше взема да си мисля, че сте платени банкови клакьори .... Аре сега дръпни едно кредитче да се изучиш а ? С лихвичка дето няма изплащане и то при условие, че абсолютно няма работа по принцип...и се надяваш само на кадърността си след като завършиш да изместиш някой по-некадърен например или да задуеш по чужбина ... те вариантите не са чак толкоз много ... коридорите са построени само требе да ги следваш..нема нужда да се мъчиш да и мислиш

92

Анонимен

преди 12 години

През социализма връзкарите се уреждаха в родните си градове или в София, а останалите във Вълчи дол... по разпределение. Спомнете си филма "Специалист по всичко"

91

Анонимен

преди 12 години

Утре Наш Става Светът!

90

katani

преди 12 години

Аз пък съм с ОСНОВНО образование, но съм няколко пъти по богат от вас господа висшисти.Когато господин висшист отида у вас на гости в тясната ти квартира ти ще ми се похвалиш с кирливата си диплома и до там! А когато дойдеш у нас ще видиш колко много време си загубил в учене за това как да работиш за пари, докато аз се учех как парите да работят за мен!

89

Анонимен

преди 12 години

Ако видя някой, че протестира за това, че не ми взимат достатъчно пари от заплатата, за да може той да си вее байрака 4-5 години в някой университет, да не ходи на лекции, да завършва с тройки, други да му пишат дипломната работа и после да отива да работи в чужбина - лично ще му избия сладките зъбки!!! Нито знаете за какво учите, нито научавате нещо! Не ми е ясно само, за какво харчите парите на държавата и родителите си???

88

Анонимен

преди 12 години

Какво ще стачкувате бе дроги ,зависими наркомани нали Боко ви дава тревата да си пувкате.... Качака пув паф.

87

вярно

преди 12 години

Наистина положението е трагично.. Навремето като завърших имаше също леш, но сега просто неграмотността е навсякъде. Дори като чета разни *** статии непреведени както трябва и буквално, или разни глупости. Също така е вярно, че в БГ работят само връзкари и няма значение какво можеш да правиш, а работата се върши от една шепа можещи за жълти стотинки. Имам много познати, които навремето не можаха да вземат диплома за висше, защото изобщо не приемаха с толкова слаб успех, а сега вече са "висшисти

86

Анонимен

преди 12 години

Студенти скочиха срещу високите такси в университетите? Не, просто DJят обяви: А сега, за всички студенти, "Ало, девойките" на Ивана.

85

Американския

преди 12 години

Примерът за университет в България е американския в Благоевград.Това е учебното заведение в България което показва как трябва да се действа.Нивото на обучение е добро , завършилите го се реализират и почти няма завършил американския , който да е безработен и завършващите там биват наемани още преди да завършат защото много чужди работодатели следят и подбират бъдещите си кадри още от 2-3 курс.Таксите са високи , но се отпускат заеми които започват да се връщат 1 година след завършването.

84

Анонимен

преди 12 години

преди 2г. студентите тръгнаха уж на стачка и Цеко и Боко разбраха кои са лидерите на студентите и заплашиха родителите им кой с НАП кой с Полиция или Инспекция по труда, Кой с държавната работа... Не чакайте студентите да стачкуват.. това са дупета ,,, стачкува човек който няма какво да губи те все още имат..