102

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

*** боли ли ви че ви разгромихме на изборите и ви бихме като маче у дирек ? Остана ви само виенето и болката,безпомощността и страха..........Нека ви боли ***,но болката която ви чака занапред дори и не можете да си представите........

101

Анонимен

преди 12 години

"Само сметката плащаме ние, оскъпена", имаш предвид нас - "сиреч" избирателите, дето те избрахме заради турчина и сега не можем да се откачим от тебе, Тикво проста, хераковска!

100

Анонимен

преди 12 години

Ще отворя шампанско в мига в който Боко каже, че е сгрешил за нещо и че нещо неблагоприятно се случва заради него:)) Жалко че това никога няма да стане!

99

Бай Бойко

преди 12 години

е най-големия комуснист в българската история от времето на Хан Аспарух досега. По-властолюбив диктатор никога не е имало, даже и бай Тошо надмина. Такъв безсрамен интригант и лъжец манипулатор може само в България да се роди. Под девиза - мачкай слабите и слушай силните си е осигурил властта за следващите 50 години. Роди се новия Муамар Кадафи на Балаканите. Честито на народа. Честито на комунист Борисов

98

Анонимен

преди 12 години

Странджата не е ***!Той е ***,защото е *** и няма как да е цял ***!

97

Анонимен

преди 12 години

МОЛЯ МОЛЯ ПОДИГРАВКИТЕ КЪМ ГЕРБ И БОКО СЕ ВЪЗПРИЕМАТ ОТ ТЯХ КАТО КОМПЛИМЕНТИ,НАЛИ СА *** ТИКВИ

96

breneke-12

преди 12 години

Mи те комунистите и в Добрич започнаха да правят огромен завод за корабни двигатели,след което Радосвет Радев купи голяма част/с какви пари???/.Останалата част бе разрушена от *** за скраб.Абсолютна идиотщина ,в земеделски район да се прави тежко машиностроене.Сега пък ново 20-мост само с желязна конструкция и то на Дунава,т.е.комунистите са тесногръди ,от днес за утре-*** манталитет.

95

Анонимен

преди 12 години

СТИГА БЕ МУТРО ДОКОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНЯВАШ С ДРУГИТЕ . СТАВАШ ВСЕ ПО- СМЕШЕН И ЖАЛЪК. НЕКАДЪРНИК *** И ***!!!!

94

$

преди 12 години

Добре де, две години гледат този мост и чак сега ли разбраха, че пилоните му са железобетонни?

93

Анонимен

преди 12 години

Алллоооооуууууууууууууу Сметката не я плащате вие скапани гербери прости а ние тъпанарите който ви избрахме да ни крадете .... да ви ..... ***..та *** то бива бива ама чак пък толкоз

92

Анонимен

преди 12 години

Давам1000 лв награда,ако някой ми докаже,че тук във форума има по-голям *** от ПОСТРАН/дж/АТА

91

Анонимен

преди 12 години

"Честито! И Дойче веле се присмя на Бойко и Плевнелиев"

90

Анонимен

преди 12 години

Тиква... скрий се, където хора не минават... ***... и след две години, ако недай си Боже, си отново премиер, се надявам пак предишните да обвиняваш... тоест себе си... По-***, нагъл и некадърен премиер не сме имали от Стамболийски насам...

89

topor

преди 12 години

Айде стига, бе! Досаждаш!Не стига, че Доган пак ти даде изборите, ами и продължаваш да хленчиш! Опука резерва, оставен ти от предишното правителство до санитарния минимум, окраде здравната каса - и сега май нема от къде вече. И хленча започва пак!

88

9689

преди 12 години

На мутрата му се привиждат виновни,а той е безсмъртен. Вярва ли си,ако да горко ни.

87

Анонимен

преди 12 години

"Премиерът на България Бойко Борисов обещава и не спазва обещанията си, но въпреки това се радва на завидна избирателна победа. Такава е оценката, която Дойче веле дава за изборите, които страната ни преживя през последните две седмици. Тонът на публикацията хич не е розов, по-скоро подигравателно жълт, за да допълни усещането там, където не става достатъчно ясно, че Европа искрено съжалява България. Съжалява я за това, което самите българи са си надробили."

86

Анонимен

преди 12 години

Е*ати *** коментари на принципа червен син лилав.Абе хора някой запитали се защо се сменят, кое го налага и ред други въпроси, преди да се емнете да търсите виновен. Ооооооооооооо. Забравих че 90 % от пишештите тук са видни икономисти, инДжИнери и. т.н.Ако ви кажат утре че антифриза е полезен за здравето, ще почнете ли да го пиете?

85

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Преди повече от година помните ли какво ви казах когато *** тук тръбяха че идвал незапомнен глад,чакали ни протести,народа изнемогвал и други фантасмагории.......и след повече от година като теглим чертата какво се получи- всичко е спокойно,хората удовлетворени и го показаха,новия ни президент от Герб,4-те ни най- големи града/София,Пловдив,Варна и Бургас/ с кметове от Герб,кризата почти не усетихме благодарение на икономическия ни екип...така че лягайте си и бъдете спокойни .

84

до 71

преди 12 години

Как къде?! ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНДУРИ са в правителството и цялата изпълнителна власт!!!

83

Поне си признаваш

преди 12 години

Поне си признаваш, че това не са ваши проекти, но вие сте ги оскъпили