91

Анонимен

преди 12 години

Странджата си е сменил ника!Днес се подвизава като Супергерб!По тъпите му коментари се познава!

90

до 82

преди 12 години

Не ти прави чест да се подиграваш,дано не те накаже оня от горе,но се съмнявам, такива като теб дори не ги бави...що се отнася до червени или зелени сме,това не е важно...но ти със сигурност си кафяв,обърни се и погледни точно под кръста...а може и да не гледаш,предполагам си го надушваш....

89

руманещи

преди 12 години

Защото в Румъния е 320 от 3 години тоест от времето на Станишев трябваше да е толкова.Само че Станишката не вдигна заплатите а направи суперизлишък който после открадна а за народа нищо.

88

Предложение

преди 12 години

Мин заплата 400 лв. мисля ,че е реално постижимо...по-голям корпоративен данък също постижимо!Да отпаднат 20-те запалти при пенсиониране на полицаите,все пак те стават такива за да живеем в една по-сигурна държава без престъпност,не заради парите!

87

boqn4o

преди 12 години

Кой колкото иска да плюе, ама това е чудесна новини. Надявам се да започна специализация или докторантура след няколко месеца, а заплатите там са на база минимална работна заплата - между 2 и 4 мин. работни заплати. Така че 2те увеличения, които ГЕРБ направиха биха ми вдигнали и моята заплата. Пък вие си недоволствайте и коментирайте, аз ще получавам по-висока заплата.

86

до СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

кои заплати се увеличават,частни или държавни ?дай сега да се разберемзащото не виждам в частния сектор някой да увеличи заплати.това,че някой полицай щял да вземе 20 лв повече не е повод за радост,защото от другия месец ел енергията се увеличава със 7%,а това е 7% чиста инфлация. Капиш ?

85

до жаго

преди 12 години

Бат'Бойко много оряза държавното казвам защото съм държавен работник ,но ще му кажа браво щото си беше разсипия при Станишев.

84

до 66

преди 12 години

Лъжецо, я дай линк черно на бяло с тези обещания.НЯМА.Защо лъжеш толкова долно бе ***? А лапнишараните му напраскали плюсчета...

83

Някои си

преди 12 години

Работя в частния сектор за 2 лева на час ... *** СКАПАНАТА ДЪРЖАВАТА !

82

SMESHNIK

преди 12 години

DQNKOV A ZASHTO MINAMALNATA ZAPLATA V RUMANIA E 320 LV?

81

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

Мрънкалници червени какво искате --вижте какво става в Гърция ,Португалия Ирландия Румъния намаляват се пенсии и заплати,в България се увеличават какво искате не разбирам????Герб е най-доброто за България от 22г. насам!!!

80

Анонимен

преди 12 години

Само с МАЙ ще си останат тез... Всичко им е МАЙ...

79

Анонимен

преди 12 години

България е банановата република на Балканския полуостров.

78

жаго

преди 12 години

като са ви малко парите на държавно елате в частното . Да ама наем +автомобил +осигуровки +бензин +застраховки + телефони + още 10 разхода аз трябва да извадя 2000 лева на месец, преди да почна от нулата....яяяяя ... ми то на държавно си ги имам тия работи без пари..... . Я по -добре да си пърдим с глупаците в лицата на държавно, че май не ставаме за бизнеса ....

77

Сиганин

преди 12 години

Първи май?! Добре, но за коя година?

76

П.Петров

преди 12 години

Я стига сте ревали, лигльовци с мислене на социалистически работник!Заплатата се заработва, не се получава ! Ако трябва 10, ако трябва 12-часа ще се работи. Важното е да се знае, колко е произведено, колко качествено е, колко е продадено и на каква цена.

75

гражданин

преди 12 години

Притесява ме само факта,че ГЕРБ ще ревнат,колко много са направили и са повишили доходите.А реално е точно обратното.С тези увеличения на МРЗ,убиват бизнеса,вкарват го в сивия сектор и го принуждават да извуршва нови съкращения на работна ръка.И после се чудим,що безработицата растяла.Ми ще расте.

74

до жаго

преди 12 години

неуко недоразумение...***...

73

nikoj

преди 12 години

ТАТЕ ША МИ КУПИ КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ -БЕШЕ 1 ЯНУАРИ ПОСЛЕ 1 АПРИЛ а СЕГА ХЕР ФЛИГ ИСКА 1 МАЙ

72

муспи

преди 12 години

Джудето каза - че това, 290, пари ли са, аз не бих се навел да ги взема?!