235

Анонимен

преди 12 години

Хайде изравнявайте ги с другите и на който не му изнася да се маха от полицията! Нали са кадърни! Българската икономика сега има нужда от кадърните:))) Стига вече с хрантутниците!

234

Анонимен

преди 12 години

Варна-търси се счетоводител с опит мин.3 години, англ.език, за счетоводна кантора стартово:350лв. Е*ах аз мааму, ше се става полицай! БЪЛГАРИЯ Е В ПОДЕМ !

233

Rad

преди 12 години

Отдавна трябваше да се промени КСО и премахне уравниловката на труда. Не може трудът на милиционера да бъде първа категория, а на хирурга, учителя... трета глуха. Да взимаш 20 брутни заплати при пенсиониране на 45, безплатна манджа, транспорт, обуща и осигуровки. Къде го има това чудо! Щели и да протестират. Интересно е като напуснат къде ще отидат другаде, като нищо друго не могат да вършат.

232

Лакомия до шия

преди 12 години

Да не се оплакват. Митничарите са със същите заплати и не се оплакват ами си натискат парцаликите... Общият им среден допълнителен кешов доход е като техния.

231

Фърфоран

преди 12 години

Те и без това 60% от служителите живеят с мисълта за тези 20 заплати при пенсиониране, вместо с мисълта за текущата си работа т.е. за какво са назначени там и кой всъщност ги хрантути!

230

М-р Х

преди 12 години

до 230 съгласен съм, че това е труден занаят но наистина ли в България има полоция или говорим за милиция? знам не един и двама души зверски пребивани от полицаи, просот защото за ядосали някой МВР шеф, изявяващ се като Бог. Освен това нима в България има защитени свидетели? Покойният Герги Стоев разказваше, как час след като влязъл в полицейсокот и там би били трима души - шефа на поделението, той и човека на когото докладвал. След два часа всичко се е знаело. нима мислиш че това е изкл.

229

men

преди 12 години

От всичко до тук е видно че държавата просто е мащеха за всички политиците само се чудят какво да отрежат за да "спестят" пари. Видно че потърпевш е целия български народ с по високите акцизи, постоянно нарастващи цени на всичко,(ел.енергия, гориво, пропан бутан) почти всеки месец хайде да ви е честито ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ВАЩИТЕ ПАЛАЧИ ГОСПОДА БЪЛГАРИ защото вместо да се мисли как да се съживи икономиката тя се унищожава с всевъзможни инструменти...

228

полковник Цвъки

преди 12 години

Цвъцко се пенсионира и си прибра 20 полковнишки заплатки овреме....

227

Анонимен

преди 12 години

Абе те катаджиите са добри хора - влизат в положение. Как да дадеш сега 100лв глоба на държавата за някакво си превишение на скоростта, вместо да почерпиш 20лв.

226

o_0

преди 12 години

По-добре военни за черни дни от колкото дебелаци с палки които немогат 1 коремна преса и немогат да бягат :] и естествено строг контрол отвсякъде трябва и на едните и на другите а не са си пият мастиката и кафетата и после да цвърчат за големи заплати !

225

М-р Х

преди 12 години

Тук искам да вметна нещо - първо - България е страната с най-много полицаи в ЕВропа. второ България страната с най-голяма престъпносност в Европа (доскопо в Англия полицаите ходеха само с палки, но престъпността там е досат по-ниска).Трето - в армия от близо 90 000 полимена над половината са дърводелци и разин ми ти други чиновници. четвърто Дърводелеца който идва веднъж в годината получва близо няколок хиляди лева. Смятам че са нужни кърщения в адм.апарат и на бюджета на МВР

224

Анонимен

преди 12 години

219 - Бегай да служиш в посочените държави! Веднага:) И да ти кажа, че в посочените от теб държави даскали, учени и други хора на интелигентния труд взимат повече от биячите:)

223

НМ (народна милиция)

преди 12 години

До всички,които хулят полицията.Другари.Не си мислете,че полицейската работа е лека.Голяма *** има по улиците и дано на никой не се налага да се докосва до тази ***.Казвам това защото имам малък опит.И ако все пак се сблъскаш с хора с трудно детство,които желаят да ти приберат мижавата заплатка вида на полицая изглежда доста успокояващо.Няма полиция-няма държава.

222

Анонимен

преди 12 години

Какви заплати и обезщетения бре! Ангел го убиха, защото полицията е една рекетьорска организация! Хората в тази държава оцеляват въпреки полицията, защото тя е част от проблема! Никога няма да подкрепя хора, които буквално малтретират използавщите изрази "благодаря", "моля" и т.н. и се кланят на мутрите! Да им изравнят обезщетенията като всички други по Кодекса на труда и да се пенсионират при навършване на възрастта, а не на 40 години да го хранят крадеца! Аман от хрантутници!

221

М-р Х

преди 12 години

всъщност една от причините за този бюджет е в огроминя сив сектор с който правителството на ГЕРБ не успява да сес прави и в който потъват МИЛАРДИ левове. За правка - бюджета който МВР си гласува за сведващата година вече е издумкана (вероятно за избори - отишъл е в черните каси на ГЕРБ) - той бе близо милиард, така че сега полицаите могат да зареждат само около 80 литра на месец ввъв вяско РПУ, а трошките им са толкоз моралон остарели че гълтат по 7-8 литра и повече. МВР има дългове към Лукойл

220

Анонимен

преди 12 години

Цялата полиция да си ходи хората и без туй като подадат жалба за нещо резултат няма кви пари искат за ко плащаме тез данъци да си вършат работата и ще има пари амaн от бюрокрация и шуробаджанащина.

219

Анонимен

преди 12 години

Разговор между двама катаджии-Какво ще купим на колегата ? Утре има рожден ден.-Кола ?-Има си три вече.-Апартамент ?-Има си, че и на децата купи.-Ами тогава две допълнителни дежурства?- ЕЕЕЕЕЕ чак пък толкова ?!

218

!?!?!?!

преди 12 години

В частния сектор 14 часов работен ден, при някои хора на студа не се ползват почивки по една евентуално ,а седмица отпуски не може да се говори за болнични дума да не става. Безупречен външен вид със собствени финасови средства. Това пари, за дрехи, бензин за колата или карти и билети за транспорта е всичко за сметка на работника. За 400 лв., някои се самоoсигуряват други не. Обещетения, никой не им плаща, при съкращения и оставане, без работа, а какво да кажат за пенсия и двадест РЗ.

217

Анонимен

преди 12 години

Айдеееее, иде хаос!

216

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

България в икономически подем,финансов напредък и с все по - висок жизнен стандарт........И това откакто Бойко и Герб дойдоха на власт. Българина при това правителство започна да живее нормално,лятото всеки си позволи луксозна почивка било в страната или чужбина ......Доходите нараснаха,заведения ,ресторанти и механи се пукат по шефовете,улиците пълни с автомобили, гражданите носят скъпи дрехи....Народа не е толкова глупав и го показа на изборите....Президент от Герб и 2/3 кметове от Герб...ПОБЕДА