12

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО ВИНАГИ ИЗТЪКВАТЕ В САЙТО ПРОБЛЕМА СЪС ЗАПЛАТИТЕ? Проблема не е това. Инстинският проблем е с инвестиции в науката! Това е проблема. България е малка и бедна, то трябва да се състезава с големи и богати държави. Това не е като да работиш в българския офис на международна компания и да си забравил, че си българин. Това е въпрос от национална важност. БАН работи за българската държава, това е. Университетите също работят за българската държава. Ако правителството не инвестира в държавата- кой

11

Анонимен

преди 12 години

Науката е една инвестиция, която се възвръща след години. В условията на криза, кое е по-важното? Здравето и изхранването на хората или научните изследвания на един институт? Аз съм висшист и инженер, но разбирам ситуацията в държавата и не мисля, че е редно да се отпускат грешни пари за дългосрочни инвестиции, които може би и няма да се реализират. Дянков е прав. Трябва да се приложи разпределено финансирате за академията. Ако бизнеса има нужда от разработки, нека плаща и спонсорира БАН.

10

до 4

преди 12 години

ГЕРБ води към гибел само другари като теб, дето им издърпаха хранилката изпод мордите и сега квичите с изпедерастени гласчета до небесата. Но ние точно затова избрахме ГЕРБ. Край, свърши се вече вашата другари. Само глад и мор отсега за вас. Само ГЕРБ. Аз и всичките ми познати, а аз познавам много хора, мислят като мен.

9

до 6

преди 12 години

Ти си чисто луд, ама луд та дрънка...

8

BANner

преди 12 години

Надяват въжетата защото не искат да приемат новия модел на работа, а именно да си потърсят и кандидатстват за проекти финансирани от Европа. Ей затова са с въжетата...вместо да висят по митинги да ходят да пишат проекти за да дойдат многото пари..просто е и по света така се издържат университетите!

7

Анонимен

преди 12 години

Защо си мислят че само за тях няма пари незнам ... Не живеем в Кувейт държавата е бедна има по-нуждаещи се от БАН ...

6

Анонимен

преди 12 години

Бойко,закривай ги тези Гоцета бе.Само лапат пари,а нищо не правят.

5

учЕн от БАМ БАМ

преди 12 години

ГЕРБ унищожава науката. Ние категорично можем да заявим, че отпуснатите 54 млн. лева абсолютно не стигат за синоптичната прогноза, която правим в БАМ БАМ. Това е всъщност единственото нещо с практично приложение за българския народ, но все пак какво са тези пари, за толкова сложно нещо като метеорологична прогноза?

4

Анонимен

преди 12 години

Г-да,хайде поведете народа към сваляне на това абсолютно неадекветно правителство,водещо държавата към гибел!!!

3

Анонимен

преди 12 години

И ся да се обесят,защото файда от тях....йокХрантутници

2

Анонимен

преди 12 години

В ЕС има 7 милиарда евро за които може да се кандидатсва с научни проекти, но готованците от БАН не искат да се конкурират с колегите си!

1

Анонимен

преди 12 години

вместо да надяват въжета, да се пробват да прочетат някоя нова книга, току им влезе нещо умно в главата, за това дали от там може да излезе нещо умно...