180

!

преди 12 години

Срам!

179

off

преди 12 години

na tozi ynikalen *** kato vidqh kak se durje6e sobstvenia my sin po televiziata ako si spomnqte sly4aq kogato be6e vadilo pistolet na drygi deca i mi stana qsno kakuv *** e i ba6ta mu ...sega v Brazil 6te mu skusat guza ot ebane tam pone sa istinski banditi ne sa ligliovci kato teq na6te

178

Мутрогенезата

преди 12 години

Мутрата си е мутра.

177

Публиката

преди 12 години

ЯКООО! Да влиза следващия.

176

Марк

преди 12 години

Дали ще се върне някого в България?За 9 кг. в Бразилия сигурно ще му дадат 3040 години!

175

terry

преди 12 години

Как ли му се иска на министерството да помогне на пчеличката си която един господ знае колко ли е пренесъл. Да бъде освободен и да носи още, да финансира колегите от ГЕРБ-А. Сега пак ще бръмчи но по черните патки на бразилската *** и ще им дига патките за да не губи форма. Е надявам се докато се е чувствал недосегаем тук сега да разбере колко е грешал докато му пръсват ***. Успех за пчеличката Гълъбина!!! Колегите от ГЕРБА да му мислят ако си отвори устата.

174

няма логика...?

преди 12 години

Тоя човек ,няма ли кинти ,закъсал ли е....?ЛАКОМИЯТА .......?

173

Анонимен

преди 12 години

Да, спортистите и комунистите възпитани по време на социализма са доста опасно нещо. А комбинацията между комунист, спортист и милиционер, респективно пожарникар - е направо пагубна!

172

НЕЗАВИСИМ

преди 12 години

Знаетели 9 килограма колко струва,защо замесвате ГЕРБ те могат да откраднат 10000 по 9 кила в ЕВРО ако искат това е смешно да се говори че от там си спонсорирали кампанията явно тука има много червени и антибългарски писачи!!!!!!!!!!!!!!! П.С_Аз не сам привърженик на никоя партия пояснение за тези платените лаинояди дето сега ще нацъат минуси!!!!!!!!!!!!!!!!

171

до полицайчето

преди 12 години

Доколкото знам, Гълъбин Боевски е роден и възпитан по време на социализма, така че със същата "брилянта" логика като твоята може да се каже, че виждаме какви са комунистите, пък вие продължавайте да гласувате за тях... "Брилянтна" логика вадиш...

170

вдигнаха му

преди 12 години

гълъбите на Гълабинчо !

169

Уйович Муйович

преди 12 години

Бойче ще преведе кинти чрез банкята на Цветелинка и ще изпрати правителствения самолет да върне в България шампиона - наркотрафикант, където ще го посрещнем като герой и ще му дадем орденче "Стара планина" за заслуги към Българския Бизнес.

168

Спонсорът на ГЕРБ

преди 12 години

Човекът от Южна България, който спонсорира ГЕРБ най-после проговори. Министъра на Веселбата, който е сочен за баш шеф на незаконното селище на Ардата, човекът с бизнес за милиони, човекът доверен и на Доган дава интервю, страхотия в Секция Позиция, на 7plus7. netТова е историята на един човек дарител на Тройната коалиция, ГЕРБ, а сега е преследван от Борисов и Иван Петров.

167

Анонимен

преди 12 години

"Боевски е задържан с 9 кг кокаин" ! А с какво да го задъжат, с 9кг. учебници и книги ли...

166

robeen

преди 12 години

АХАХАХАХА, БОКО ТИКВАТА ОЛЕКНА С 9кг, ахахахахахах, ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ ПАЗИ СЕГА !

165

торбалан

преди 12 години

за пореден път виждам ,че живеем в мутристан ... защо ли не съм изненадан !!!като го заключат да вземат и да изхвърлят ключа , за такива никаква милост , бил шампион ?! да , но по какво е шампион

164

Мартин

преди 12 години

Шампион ...ДА Дилър....Да ФАКТ

163

ROBEEN

преди 12 години

ДО 163 : ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ ! АМА ЗА ЖАЛОСТ НЕ СИ ПОЛИЦАЙ, ТОЛКОВА АНАЛИТИЧЕН УМ НЕ МОЖЕ ДА ИЗВАДИ ЕДИН ПОСЛЕДОВАТЕЛ И КОЛЕГА НА БОКО ТИКВАТА !

162

презполагам ,че

преди 12 години

един негов "близък" / няма да споменавам имена/ ,го е предал ! Един път когато бяхме малко почерпени сподели с мене ,че Гълабин се занимава с такива работи в Бразилия и дори каза ,че може да напише мейл до бразилските власти и да ги уведоми с какво се занимава Гълабин там!

161

Анонимен

преди 12 години

До 155И? И кога ти проверяват багажа, който ще се транспортира в багажното на самолета? :))) Летял си ама на село с Ан-2 или с трактор.:))) Все пак ти препоръчвам "Коломбо" - там няма фантастики !:)