68

$

преди 12 години

За какво им е членство. Да спасява фалирали държави на свой гръб?

67

Turkey

преди 12 години

Много ме радват някои *** дето плюят, спокойно бе брачед, идва краят ви затова си го искарваш на Турция, знам болката, ама всяко нещо си има край. Успех ти желая и на тебе!:)

66

Прости хора

преди 12 години

Руснаци помогнаха за да паркират те вместо турците не че им пука за нас, аман от русофили

65

обективен

преди 12 години

никой и няма да я приеме, мижитурките са основата на днешната цивилизация

64

ТАНКИСТ

преди 12 години

През комунизма Русия ни е пазила от Турция , чувал съм че е имала насочени ракети към Турция .. колко е вярно не мога да твърдя ... но е факт че ни закрилят и ни уважават , нещо което немога да го кажа за други страни

63

tulski

преди 12 години

ew, не е така брат. Руснаците са братя славяни и повечето етнически българи си ги чувстваме етнически, културно и генетично близки. А това " да си туркофил и да обичаш Турция " означава, че си ***, ***, турчин или антибългарин. Турците са азиатско племе и нямат нищо общо със славянския и европейски бит, култура и начин на живот. *** са заселени по българските земи точно от турците. Защо ? Защото са техни близки братя. За повечето етнически българи руснаците са ни много по - близки от турците и ***. Генетично е !!! Анадънму ? Изобщо не сравнявай двете неща !

62

Аз

преди 12 години

Нормално. Руснаците не са глупави.

61

Томас

преди 12 години

За какво им е на руснаците да влизат в кирливия ес ? Само горите в русия са 2 пъти, колкото е площта на цяла европа. ЕС е съюз на мижитурки - русия няма нужда да влиза там

60

ТАНКИСТ

преди 12 години

Всички имаме братя там , че нашата кръв е наполовина Славянска ве

59

до танкиста

преди 12 години

твоето разбиране за благодарност ми прилича на следния сценарий: ти караш с танка към врага и внезапно под мерника ти изниква един враг с РПГ. но на солдата му дожалява за танка ти и не стреля. тогава ти, от чувство за благодарност обръщаш танка и минаваш на страната на врага.

58

обективен

преди 12 години

до танкист Ти ако си имаш "братя" в русия- алал да са ти!

57

Анонимен

преди 12 години

до 50 И обективно, и фактически, и всякак Русия извърши агресия спрямо Грузия. Ще дойде ден, когато ще си плати с лихвите.

56

МАЙНАТА ИМ....

преди 12 години

..НЕМА ДА ГИ КАНИМЕ С БЪКЛИЦА....!В ДНЕШНИЯ СВЯТ --ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА РАЗУМ И ...ЖЕЛАНИЕ !НИКОЙ НЯМА ИНТЕРЕС ОТ КОНФРОНТАЦИЯ С РУСИЯ , НО.... ЯВНО САМАТА РУСИЯ ИМА ВЪТРЕШНИ ПРОБЛЕМИ И НЕ Е ГОТОВА ЗА ЕДИН ...ПО-ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ!РАЗУМА ...ИДВА С ВРЕМЕТО!

55

Анонимен

преди 12 години

Защо Русия да напада Европа? Руснаците си имат всичко, за какво да се трепат с европейците. Спорът е безсмислен, ако ЕС се чувстваше достатъчно силен, щеше да напусне НАТО и да се оттърве от американския васалитет.

54

qq

преди 12 години

След руско-турската война единственото с което България реално се сдобива е зависима територия на днешна северна България , като над 2/3 от териториите населени с българи остават под чуждо владение. Това е което се е случило по стечение на историческите обстоятелства, и то е свързано изцяло с имперската политика на Русия, и няма нищо общо със свободата на българския народ.

53

ФИЛЛ КОЛИНС

преди 12 години

ГЪРЦИЯ ОБИЧА РОССИА...ЕДИН ДЕН ЕЛЛАДА ЩЕЕ ЧАСТ ОТ РОССИА..ОРТОДОКС ПАКС..ORTODOX POWER HELLENIC-RUSSIAN UNION PAN BYZANTIN POWERСМЪРТ НА ЕС И САЩ...ДА ЖИВЕЕ РОССИА..ZHTO HELLAS

52

ТАНКИСТ

преди 12 години

48 УДАВИ СА В НЯКОИ *** БЕЗРОДНИК

51

ТРИК

преди 12 години

" Москва обаче ще се бори за безвизов режим" нИКАКВИ ВИЗИ ЗА РУСНАЦИ - ОЩЕ ПО9ГОЛЯМО ЗАТЯГАНЕ на изискванията. Чуете ли за руснак бегайте надалеч ...........

50

Анонимен

преди 12 години

До 43Ако трябва да бъдем обективни Грузия нападна Руска територия.:) Но те грузинците винаги са си били странни хора, планинци.

49

Turkey

преди 12 години

До:45Абе ***! Все още по традиция от миналия век идвате в Одрин да пазарувате! Ние нямаме нищо против напротив! Дори имаме поговорка " да държиш на думата си като българин " лично аз съм виждал собственици на ресторанти и т.н. казват на продавача да записва на теферчето пък следващата седмица ще плати! ***, толкова са ти промили мозъка,че не си мисли и Руснаците са го направили от любов към вас, взели са си полагаемото!