47

Анонимен

преди 12 години

Доган обяви (почти явно) подкрепа за Калфин :)) Не се заблуждавайте, това автоматично значи, че ще подкрепят Плевнелиев. Този филм сме го гледали вече неведнъж - обявяват публично подкрепа за някого, за да го дискредитират, след което тихомълком гласуват за другия кандидат. На мен лично ми е все тая, аз за някоя от тези две марионетки няма да дам гласа си, на балотажа ще получат по 2 дебели черти върху имената си на бюлетината.

46

каДАлфин

преди 12 години

Кадафи = Калфин - и двамата са трупове, почивайте в мир!

45

Шоп

преди 12 години

Няма нищо изненадващо. На балотажа ще видим Руско-турския съюз срещу България. Отново сме предната линия на Европа срещу азиатщината.

44

*

преди 12 години

грешно си мислиш

43

Даола

преди 12 години

Теоремата ще се решава чрез гласовете на онези, които са гласували за Кунева и подопечните на Доган. Ако турците на този тур не са гласували за Калфин или въобще не са гласували, то на втория тур те ще имат решаващия глас.

42

Анонимен

преди 12 години

От две злини сега коя да иберем???Аз исках съвсем друго да стане и друг да стане президент -тук нещо много ми мирише или на *** език-връзват ръцете на жената и казват "Избирай или отпред или отзад"а пък тя да иска просто да я погалиш!!!

41

ДИМО

преди 12 години

ДО КОГА *** И ТУРЦИТЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ,НЕ СМЯТАХ ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ НА ВТОРИЯ ТУР,НО ЩОМ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ЩЕ КАРА *** ДА ГЛАСУВАТ ЗА КАЛФИН -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

40

Анонимен

преди 12 години

Защо ли си мисля, че с тази си подкрепа Доган за пръв път печели симпатия и в голяма част от българското население ...

39

Анонимен

преди 12 години

хеи в неделя трябва всички да гласуваме-

38

*

преди 12 години

ще се радвам ако в Кърджали има нов кмет

37

Анонимен

преди 12 години

Кажете кой от загубилите ще каже на хората си да гласуват за Плевнята - никой. Даже напротив.

36

Анонимен

преди 12 години

Искам всички да знаят-че СДС-НДСВ и някои други предатели подкрепиха ДПС в Кърджали!!!

35

до 2

преди 12 години

абе а какво ще кажеш за Делян Пеевски и Касим Дал също част от ДПС... Те открито казаха, че са ЗА ГЕРБ...Важното е, че от тези двама кандидати за Президент - Плевнелиев няма само ще помогне на мутрягите да завоюват цялата ни страна и да правят каквото си поискат...а на мен ми писна да ме управляват ниско-интелигентни мутри !

34

апел към другарите!

преди 12 години

Да подкрепим Плевнелиев другари!

33

до 17

преди 12 години

Такава е договорката с Борисов, знае се отдавна. Да се надяваме, че матряла не е толкова първосигнален, колкото очаква ***.

32

*

преди 12 години

Трябва да ги смачкаме навсякъде, в цяла БЪЛГАРИЯ !

31

ha-ha-haaaaaaaa

преди 12 години

ni6to novo,mafiotite ne se izpuskat po nikakav na4in.zaedno 6te vlizat i po zatvorite

30

Анонимен

преди 12 години

Въпросът е защо този човек търгува легално с гласовете на избирателите си? Нали те все страдат за Възродителният процес, ама 20 години те крепят комунистите. Наглост безподобна е този турчин да се държи като последна инстанция. Хората сами ще решат за кой да гласуват и без той да дава указания.

29

Искате ли

преди 12 години

Искате ли президента ви да лиже *** на Доган, ако да гласувайте за Калфин!

28

анонимен

преди 12 години

за ГЕРБ гласуват само ***, контрабандистите, крадците, държавната администрация, полицаите, банкерите, тези които са облагодетелствани от управлението на *** и малка част заблудени овце...Кой обикновен човек е доволен от това мафиотско и престъпно правителство, че да се излъже да иде да гласува за тях?