106

за 127

преди 12 години

А един като тебе следи другите *** :))

105

Анонимен

преди 12 години

124 - Каква неграмотност! международното право и Курск и Беслан:))) *** не споменаваш как САЩ си свалиха сами кулите и си трепят президентите:)) А и щом престъпниците от Израел са ти кумири работата е ясна:))) та те изгониха цял народ от земите му с войни:))

104

Анонимен

преди 12 години

Първо трябва да признаят за Катин, Катин 2, чеченския геноцид, агресията срещу Грузия, отравянето на Литвиненко, убийството на куп журналисти и ред други неща, пък тогава да се занимават със защитата на Кадафи.

103

за 124

преди 12 години

За *** човешкият живот няма значение....утрепват колкото терористи ,толкова и мирни граждани и се тупат в гърдите.. *** простите пръчки са ..*** остави моряците на Куркс да се задушят - норвежците и англичаните имат спасителни подводници и им предложиха помощ ....ама онзи беше на почивка

102

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

..."защото международното право гласи, че пленници не се убиват"...********************Абе таварисшч Лавров, я оставете тая демагогия за вътрешно потребление... - при нас не върви.Позволява ли международното право да изоставиш своите морячета от "Курск" на явна смърт, позволява ли да изтрепеш стотици свои деца /Беслан/ заради шепа терористи и още толкова мирни граждани от московсия театър Норд ост.Вземете пример как се цени човешкия живот в Израел... - 1 гражданин срещу 1300 терориста...

101

Анонимен

преди 12 години

А В ИРЛАНДИЯ КВО СТАНА? ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО!

100

отврат....

преди 12 години

Дъртата *** *** Хилари, Шаркошито, онова дребното недоносче Берлуск0ни .... всички трябва да бъдат съдени до дупка за престъпление срещу човечеството - разпалване на войни, наемни убийства, мъчения и екзекуции на военопленици, заграбване и узурпиране на чужда собственост и ресурси! Това представлява "Запада", мили ми *** ***. Само че горните циреи няма кой да ги осъди, защото всички "международни" институции всъщност са си техни собствени и работят единствено в тяхна полза!

99

проба

преди 12 години

нн

98

110 за 117

преди 12 години

Даа,погледни и Гърция кво става. Западната Гърция.

97

за 110

преди 12 години

Пък като ни окупира рашките какво стана? Последни в СИВ , последни ЕС....докато не пратив полу руснаците на путин , няма оправия

96

114 за 115

преди 12 години

Какви кавали? Като кавала който правиш на *** във Вашингтон ли? И колко вземаш да му поправяш кавала. *** са много надарени,а?

95

за 114

преди 12 години

ти само толкова ли вадиш :)) ами пробвай с работа, не с кавали

94

мен до марк

преди 12 години

що не вземеш да си уплътниш живота ми не само следобеда бе ***. всички знаем защо, защото 50 кинта спечелени със *** или дребни кражби стигат само за 4 часа не за цял живот мастиьо.

93

Анонимен

преди 12 години

Тоз се е изказал в някой колхоз..едва ли няко ямедия би си губила времето с него

92

за 109

преди 12 години

Най -верния съюзник н аБългария е била Германия. Това учех по история на БКП преди 30 години в Икономическия....а вие сте парцали, пръкнали се от *** трепети на дедовците ви - крадци на кашкавал , нормално е да сте прости :)

91

Веселин

преди 12 години

утре над по-голямата част от САЩ ще преобладава слънчево време със средни температури от 5 000 000 градуса :D

90

Анонимен

преди 12 години

92. Дядо ти е бил *** на един немец. Два пъти избирахме съюза със запада,с Германия и 2 пъти завършвахме с национална катастрофа и отнети български земи. След третия ни съюз със запада изобщо ще изчезнем от картата.

89

за 100

преди 12 години

А най-голям приятел на България е Византийската империя аахахахахаххаааа

88

Анонимен

преди 12 години

107 - Пък германците избиха 20 млн, а американците само с атомните бомби ликвидираха още толкова!

87

Анонимен

преди 12 години

99 - Ми *** като теб най-добре знае за какво става:)