27

Анонимен

преди 12 години

Целта на занятието е да бъдат убити, защото в съда щяха да излязат наяве много връзки с високите етажи на властта в САЩ. Либийците сега се радват, защото не знаят какво ги чака - край на привилегиите и държавни субсидии.

26

Corleone

преди 12 години

Не мога да си обесня как е възможно НАТО да бомбардират Кадафи, но да не организират изправянето му пред съд!!! Нали уж демокрация искат да правят в Либия - страхотен пример. А тези които си мислят, че бунтовниците сами са направили преврата - ми съжалявам ги. Цялата операция е преокетирана от САЩ. Не оправдавам Кадафи - но не това е начина да бъде свален.... на оня лилипут Саркози кой му е финасирал предизборната кампания? Дори тук /в германия/ пресата го отрази този факт!

25

Анонимен

преди 12 години

Тоя че беше диктатор беше ,че беше гадина беше, а тея дето го заловиха и убиха като животно без сьд и присьда / както пише ал джазира / по какво се различават от него ,ами изказването на Клинтанова ,че трябвада бьде убит ,то все едно е заповед кьм ония да го убият....Направи ми впечатление ,че тези от преходния пленници не взимат все някои им оказва сьпротива ,имаше бая наемници изпотрепани,еи така,на това му викат мрьсна воина такава воина не спира тя постоянно тлее ...убииство след убииство..

24

Анонимен

преди 12 години

Ужас, тези постъпиха както руснаците са постъпили с царското семейство! А уж човечеството еволюира!

23

до 18

преди 12 години

Преди 1,2 месеца говореха и за Асад, че бил много родолюбив, ама сега млъкнаха, като се видя как стрелят с автомати по цивилки. Този беше същият. И много поздрави от нашите сестри! ;)Направо се чудя как е пълно с *** в тоя форум, които го защитават!? Отиде и тоя при садамката, и други ще го последват. хихи салахадин.. много филми гледаш. :)

22

Анонимен

преди 12 години

до 11бай кольо, *** немаш ли си да си играеш бе!?

21

Анонимен

преди 12 години

"Не се сещам за диктатор умрял на власт от старост."Например Кромуел, Франко, Сталин, Мао, и много други по света.

20

DO 7

преди 12 години

CEGA NEFTAT 6TE OPRAVI KRIZATA.

19

КАДАФИТО Е ПОКРИТ

преди 12 години

ВИЖТЕ КАДАФИТО ГОРЕ НА ИСТИНСКОТО ФОТО, СРАВНИХ ГО С ДРУГИ ПО РАНШНИ СНИМКИ, ИМА НОС КАТО ПИРАМИДА ТЛЪСТА АРАБСКА, А ТРУПА Е С ЕВРОПЕЙСКИ ВИД, УБИЙСТВОТО Е ЧИСТА ПОДДЕЛКА, ВСЕ ПАК 40 МИЛИАРДА ДОЛАРА СКРИВАТ ПОЛКОВНИКА И СИНОВЕТЕ, А ПЪК И ХИЛЪРИТО, ТРЯБВА ДА ИМА МАНГИЗИ ЗА КОЗМЕТИКА!!!

18

Салахадин

преди 12 години

Да обединиш племената.Да направиш една силна и здрава държава.Да мислиш за нея.Да използваш всеки ход умело(дори и с нашите медици), да изнудваш в името и ползата на народа си.Да ги къпеш в пари!!И какво, избиха ти семейството.Нещо не е справедливо ама що ли?Това ли е справедливата демокрация,кажете американофили?

17

истината

преди 12 години

Еврейте назначават и еврейте "уволняват" !!!

16

Хан Крум

преди 12 години

Който се е заял с нас и братята евреи, добро няма да види. *** си плати за гаврата с нашите медици. Не се сещам за диктатор умрял на власт от старост.

15

наблюдател

преди 12 години

де го този запис, много искам да го видя? Отдавна мечтая за това.

14

Анонимен

преди 12 години

Кои са новите управници на Либия. Същите като нашите комунисти. Всички организатори и мъчители на мед. сестрите са начело в новия кабинет. И като ще правят демокрация защо не ги изправиха пред съд а ги убиха като кучета. Явно бая ги гони шубето от това какво може да каже Кадаифа. Нещастници, тези ще са по лоши за либийския народ от Кадаифа. Войната в Либия няма да свърши защото много скоро либийците ще усетят мазния ротшилдов ... от зад придружен с бесен ислямизъм разбира се. Да им е честито ...

13

Анонимен

преди 12 години

И с'я к'во? Ще настане всеобщ мир на земята ли?

12

Мамантос

преди 12 години

Аз ги боготворя либийците.Веднъж като бях там, ме хванаха двама от Народната милиция, че съм пил алкохол. Казаха ми, че или ще ме опънат и двамата, или затвор. Е, разбира се, аз избрах по-малката беля, пък то се оказа, че било и хубаво. От тогава, като видя либиец и пускам мъзга от *** и получавам гъзотуп.

11

БaйКолю

преди 12 години

__##########__##__________##__________##__________##__________##__________##__________##____________##########____##______##____##______##____##______##____##______##____##______##____##______######________##______####__________####________##____##______##____##______##____##____############__##________##__##________##______########______##________##__##______________##______________##______________##________________##________##______########__ __##________##__##________##____##____##______##____##________####__________####__________##________####________ __########______##______##____##______##____##########____##________##__##________##__##________##__##########__ ______####__________####________##____##______##____##______##____##____############__##________##__##________## ____##____##________####______##________##__##______####__##____##__##__##____##__##__##__##____##__##__##____##__####______##__##________## ##############______##____________##____________##____________##____________##____________##____________##______ __##########__##__________##__________##########__##__________##__________##__________##########______########______##________##__##______________##______________##______________##________________##________##______########__ __##########____##____________##____________##########____##________##__##________##__##________##__##########__ __##______######______##____##______##____##__##__________##__######__________##__##__##__________##__##__##__________##__##____##______##____##______######____ ____##########____##______##____##______##____##______##____##______##____##______##____##______######________## __##########__##__________##__________##########__##__________##__________##__________########## ##############______##____________##____________##____________##____________##____________##____________##______ __##________##__##______####__##____##__##__##____##__##__##__##____##__##__##____##__####______##__##________## __##________##__##________##__##________##__############__##________##__##________##__##________##__##________## ______####__________####________##____##______##____##______##____##____############__##________##__##________## __####______##____######____######____##__####__####__########__##__####__####__##__########__####__####__##____######____######____##______####______________##________##____######____##________##____________ ____########____####____####__________####________####________####________####________####__________############

10

Цървуля

преди 12 години

Най после тази *** си получи заслуженото.Но трябваше жив да го заловят да го прегледат за въшки и да го обесят публично.Мръсен гаден *** и отвратителните му синове.

9

Анонимен

преди 12 години

"Плачете комунисти, плачете, диктаторите един по-един изчезват. Малко останаха."И за Бочко ли да плачеме, или той още не е в опастност? :)))

8

темиз

преди 12 години

е тоя на снимката беше много гаден човек,когато го питали чуждите посланници държавници кво ще става с бг мед.сестри тоя викал наздраве с някво питие :(