264

Анонимен

преди 12 години

Боко ни предложи да изберем пазач на сградата на президенството за следващите пет години. Някои казват, че дори му е поръчал гвардейска униформа и трофейна карабина "Манлихера". В това време пазача на Т.Ж. ще се разхожда из страната с ножици в ръце и ще открива обекти построени преди той да е бил роден. Ние балъците като едно нищо ще изберем Росен Софиянски за пазач, след като избрахме пазач за премиер. Колко му е ?

263

Анонимен

преди 12 години

И още нещо ще ти кажа социалистите имаха полза в България да има див капитализъм, какъвто е сега, за да могат да управляват. Иначе ако имаше средна класа: щяхте да управлявате, ама друг път. При нито едно управление на социалистите: нямаше и помен от такава идея: те сложиха Алексей Петров във властта, те спонсорираха мутрите, не видях никаква политика къмсъздаване на средна класа.

262

Анонимен

преди 12 години

2/3 от магистрала Люлин бяха построени при предишните управляващи бе, Плевнелиев - що си вкарваш автоголове?

261

Браво!

преди 12 години

ГЕРБ начело с ББ само за 2 г. управление промени България така, че тя стана желана дестинация както за инвестиции, така и за туризъм, а пък преди седмица у нас дойдоха да снимат световно известните екшън звезди - Чък Норис, Шварценегер, Долф Лунгрен, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтман, Брус Уйлис. Това нямаше как да се случи преди, когато България имаше лошия имидж на криминална страна с убийства посред ден, магистрални грабежи, отвличания, рекет и изнудвания! Тогава Тройно Крадливата коалиция, начело със Станишко беше изолирана от света, никой не идваше тук, освен да разследва поредната далавера с европейски пари и се сблъскваше със желязната преграда, изградена от червените съдии на Гоце агента от ДС, поставени от него на високи постове, те пускаха условно не само финансовите престъпници, но и убийци и всякакви мошеници и криминални типове и отгоре на всичко нагло заявяваха че са независим съд и не търпят никакви критики! Не случайно европейските наблюдатели пишеха лоши доклади за БГ и накрая ни спреха парите по всички европейски програми. Цялата тая мрачна действителност се промени след 2 г. управление на ГЕРБ това са фактите, а плюнките на някакви си анонимници, даже и Станишко е един анонимник за Европа, никой не искаше нито да го чува, нито да го вижда, даже и на снимка.

260

Анонимен

преди 12 години

В предаването на ЦВ.Ризова вчера Стефан Данаилов беше много мрачен. Защо ли?

259

гражданин

преди 12 години

Няма как да отсъдим за политик като Плевнелиев по делата му, защото истинските му дела се крият и за тях нищоне се говори. Не се говори, че в т.н Бизнеспарк са изпрани парите от рушвети от приватизация на Лидия Шулева, а в магистралите се перат пари идващи от Цветелина Бориславова и Иво Прокопив. Първата с лични пари от крадене, на вторият това му е бизнес. Не се говори и за други мръсотии направени от него като министър. Те да са една и две. Усмихнатото лице на корупцията-Росен Плевнелиев!

258

Бесепар

преди 12 години

До всички ***,мутри и ***.Уважаеми ***, 23.10. ще е един добър ден за българската демокрация.Цялата *** от ГЕРБ ще пие една горнобанска/а не от Банкя/ вода.Наздраве за победата ,а вие с цар КИРО сте подсъдими.

257

Така си е

преди 12 години

Бездушен, без политически профил и послания, Калфин е компромисен политически хибрид между Станишев и Първанов, който показва, че БСП не се интересува от изборния резултат, а само от запазването на вътрешнопартийното статукво. Калфин е най-удобният за олигарсите продължител на инертното и безплодно за българския народ управление на уж социалния президент" Гоце.

256

уупс

преди 12 години

да не забравя, от Брюксел казаха, че тази година не са превели нито цент за пътища и инфраструктура, така че, пак ние ще ги плащаме тия пътища.

255

Анонимен

преди 12 години

И КУНЕВА И КАЛФИН СА СРЕД НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОЩЕТИЛИ ДЪРЖАВАТА С МИЛИАРДИ !!!КУНЕВА ЗАТВОРИ АЕЦ И ПОСЛЕ Я НАПРАВИХА ЕВРОКОМИСАР, А КАЛФИН ВНАСЯШЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ПРЕСТЪПНИТЕ ЗАМЕНКИ И ПОСЛЕ ГО ИЗДИГНАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ !!!!Когато фактите говорят и боговете мълчат, а комунистите се правят на ни лук яли, ни лук мерисали, все едно, че до сега не са ни управлявали 20г. щото БСП пак си управляваше чрез СДС и НДСВ, та все едно че до сега са били на Марс, големи хитреци са тия марсианци ей!

254

ВЕСКА

преди 12 години

КУНЕВА И КАЛФИН ВИНАГИ АТАКУВАТ ЧЕ ИМА БЕЗРАБОТИЦА ЧЕ ИМА БЕДНИ ХОРА!КАКВО ПРАВИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС СЕГАШНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ??? ПРАВИ НИШО.ЗАЩОТО ОТ НЕГО НЕ ЗАВИСИ НИЩО ОТ ТОВА СЛЕДВА ЧЕ И КУНЕВА И КАЛФИН ЩЕ ПРАВЯТ САМО СПЪНКИ НА БОРИСОВ.36959

253

Ха, ха, ха!

преди 12 години

ИскамИскам още такива ТВ дебатида гледам още как Калфин нервно главата си клатикак подскача като ужилени се хили със смях пресилена Данаилов гневен пак да го ругаеи да му заповядва да си траече наистина много взе се излагатози некомпетентен ***

252

до 255

преди 12 години

лекцията я гледам в момента, отворил съм си празното портмоне и гледам в захлас. ще ходя да резна една филийка от алфалта, че съм прегладнял.

251

do 247

преди 12 години

аМЕРИКАНЦИТЕ гладуват? 20%? И къде е съобщено. А сега ако кажеш, ще ти повярвам вече. Типично в стила на социалист. А това също ли е съобщено някъде, но не знам къде, че всички българи ще живеят добре при социалистите. Вервайте.....

250

pi4a

преди 12 години

Едно е да я асфалтираш, съвсем различно е да я построиш. Роска, излез и покажи, като си такъв отворко като Борко, колко точно и какво построи, ама не преставление, а реално. В предствянето сте безпорни лидери, затова и ще спечелите, лошото е че действителността с обръчи около вас на олигарси, просто ги сменихте, бедност и нищо на ачика, има нещо, но то не е напредък и на каква цена? Вашите презентации се трупат на нас, а иначе ще ви хвалят, нали сте от едно дередже. Колето се върти .

249

akud

преди 12 години

!!!! ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!!

248

До 254

преди 12 години

Поредната червена демагогия и то на фона на много успешното управление на България по време на най-голямата финансова криза от 50 г. насам и това го потвърждават не такива платени анонимници, а най-големите финансисти в света ни хвалят и ни сочат за пример пред ЕС за успехите, които са постигнали ГЕРБ при 2 год. си управление, така че се чудя след толкова успехи, признати не от Москва, а от Европа да имате такива гьонсуратски коментари, но това си е типично за комунистите, те освен в демагогията в нищо друго не ги бива, а грешка и с взривяване на църкви и побой над българи в Пиринско, които навремето само заради това, че са се писали българи, а не македонци са били пребивани в милицията и насила карани да се пишат македонци!

247

Анонимен

преди 12 години

Какви дебати бе, нямаше никакви дебати, а една отлична лекция, изнесена от кандидатите на ГЕРБ на другите палячовци, които въпреки, че са известни както с провалите на партиите си, така и с личните си провали (престъпления)- Кунева ни прецака с АЕЦ Козлудуй, а кречеталото Калфин подписваше хиляди заменки с което ощети държавата ни за милиарди и сега ЕС иска да ги връщаме! И вие Кутевците също ще ги връщате нищо, че сега постоянно лаете против ГЕРБ и ББ, а те искат само едно -да ни извадят от червената тиня на застоя и да станем истинска европейска държава защото заслужаваме по-достойно бъдеще, не сме нито по-глупави, нито по-мързеливи от хората живеещи на Запад. Успех на ГЕРБ на изборите, както и на следващите, и на следващите до като се оправи най-после изтрадалата ни от 70 годишното комунистическо иго бедна държава, която благодарение на престъпното управление на *** е на последно място в Европа и то без да е водила война. Такова ограбване историята ни не помни! Тия май се оказаха по-лоши и от турските орди, жалко, че такива имат сурата да се пишат българи!

246

2011

преди 12 години

Просто и кратко казано , настоящите управляващи не само докараха държавната икономика до колапс , като сринаха и парализираха нацяло малкия и среден бизнес , но на всичко отгоре като гледам доста пенсионери няма да преживеят тази зима ! Дянков се превръща освен в категорично некомпетентен индивид , съшо така и в НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ !!! ВЪН ПРЕДАТЕЛИТЕ ! ЗА ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО !!!

245

Ода за Калф

преди 12 години

Още два такива дебатаи Калфата трябва да си взиме чукалатаи бързо да бяга право в гората.Такъв срамен и тотален провалдаже и вожда им Станишката и в най-лошия си сън не е сънувал.Сега от БСП люто псуват Гоце Агентаче неговия човек се оказа гола мента!