19

anonimens

преди 12 години

ами ако тия пари с които е купена колата ги е изкарала дъщеря ти като *** докато си мислиш че мие чинии в германия си е гордост..

18

:)

преди 12 години

ще ви докато *** и докато вашите дечица пукнат - и аз ще ви кажа защо - защото за сте създадени ...........

17

бТВ фентъзи

преди 12 години

Та като стана въпрос за роми - навън е слънчево РОМСКО лято и ТАНЦУВАЩИ мечки кръшно вият снаги хехехеххе :))

16

Анонимен

преди 12 години

Фокус нюз: София. Българската столица ще потъне в *** и зловоние, ако бъдат допуснати провокации по отношение на *** население в София по време на масовите протестни акции срещу ***, започващи днес, предупреди лидерът на ромската общност в България Цветелин Кънчев, предаде РИА Новости.Ако има ескалиране на напрежението в събота в София по отношение на ***, обещавам, че до следващата седмица целият град ще бъде в *** и зловония, заплаши Кънчев.Лидерът поясни, че *** население в София работи основно като чистачи на *** и обслужващ персонал. Никой няма да почиства, защото това правят нашите хора. И следващата седмица в случай на насилие срещу ***, няма да ги пусна на работа, поясни Кънчев. По думите му ако това се случи, ще видите какво ще се случи с красавицата София.Няма страшно! Футболните фен клубове и другите протестиращи будни българи ще се организират в доброволни дружинки да чистят и да извозват *** от София.

15

до :)

преди 12 години

Ае ***, протеста е от 14ч! Тези, за които става дума в статията са на ВМРО. Чети преди да се изказваш неподготвен.

14

електорат

преди 12 години

Има много свестни *** , но повечето са за кладата!!!!

13

Пловдив

преди 12 години

Карамфилите не се ли дават на погребения тези ***,какво искат да ни кажат със тях?

12

Стефан

преди 12 години

А от къде са откраднали цветята?

11

4efo

преди 12 години

Този *** със знамето, може ли поне да си махне фанелката "Словакия".Аман от чуждопоклонници, с претенции за патриоти!!!

10

Анонимен

преди 12 години

До 7: А, паленето на автомобили за юнашки подвиг ли го имат "феновете" ?

9

:)

преди 12 години

ko стана бе комедианти -Там се събраха под 100 души. де ви *** и майката форумска тука - лахте в4ера че и оня ден-че одиме че одиме - ми отидохте -***.....

8

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Като минувач и Сергей Станишев получил карамфил и бележка с послание от ***, ромски студент:"Да ти го начукам мръсно ***!"... - Много ще ви бъда благодарен... - отвърнал Станишев...

7

Анонимен

преди 12 години

Мозилата като напиша "ромски" и ми го подчертава за грешна, с *** няма проблеми:)

6

Безпартиен

преди 12 години

Ама пък и *** са извадили късмет с държава !!!

5

Анонимен

преди 12 години

Цуци трябваше още на сутринта да е на место.Какво правят тям боце и гоце..!? Защо тоя *** не е бил следен след толкова много жалби от жителите,заради *** електора ли..? Да се забрани на *** да гласуват ако нямат средно образование.Болен е пълен психясал въздухар,лъжец,комунистическа ***...Да каже той какво направи и кой му сви часовника..ДО ЕДИН НА ВЪН.

4

Анонимен

преди 12 години

Социалната мрежа Фейсбук цензурира за разпространяването на антиромски лозунги и изказвания във връзка с масовите протести в България, заяви за РИА "Новости" заместник-министърът на вътрешните работи Веселин Вучков."Мениджмънтът на Фейсбук въведе ограничения за расистките, радикалните и антиромските изявления и лозунги", заяви Вучков. Той подчерта, че това е станало без участието на МВР и намесата на службите за сигурност. "Те /Фейсбук/ започнаха да трият тези съобщения без наше участие. МВР в

3

???

преди 12 години

Ромски парад на гордостта????Егати наглостта.С какво се гордеят?С това,че започват да раждат още от детската градина,с това,че в 21 век още си купуват жени или с това,че 90% са неграмотни.А може би с това,че са умели джепчии,***,крадци,изнасилвачи на баби???

2

Анонимен

преди 12 години

Партиите да не пенявят много.Искам всички да ги изметем!Видяхме ги колко струват-***!Сидеров подкрепяше тиквата 2 г., сега се е разпенявил!

1

Анонимен

преди 12 години

Ромски парад на гордостта - WTF?