235

Анонимен

преди 13 години

Целта на цялата тази постановка беше напрежението да ескалира да се стигне до жертви между полицията на ГЕРБ и претестращите младежи при стълкновенията както навсякъде има жертви при такива размирици. Смъртта на няколко от тези момчета които съвсем не са наясно за какво претестират шеше да бъде напълно достатъчна за целта - Плевнелиев щеше да бъде аут. Все пак президентската институия и властта си заслужават кръвта и живота на няколко момчета.

234

Анонимен

преди 13 години

Смятам че не не трябва да спираме с протестите те трябва да са насочени към мутро-олигархичната ни политическа " класа '' и съдебна система и да настояваме за свикване на ВН и промяна на конституцията , лустрация и подвеждане под отговорност на всичките правителства от последните 22 години! Не мога да гледам повече онзи дебел плешив ***, но не мога и да гледам другите мишки политици дето се бяха покрили и 5 дена ни вопъл ни стон *** се от страх пред народа! Те са същите като ГЕРБ, ***

233

Анонимен

преди 13 години

Кой какво приказва не е важно. Важни са фактите. А те са: Заровихме двама от нашите в земята а онези в гетата направиха по още две деца за същото време защото ще получат за тях детски от нас.

232

Анонимен

преди 13 години

Инфаркт,много разпространена болест,която мори всеки,който стане неудобен,като Мишо Бирата например....

231

ФЪФ БГ

преди 13 години

Политиците като чуят думата --цар ,и веднага му целуват краката !

230

Анонимен

преди 13 години

Пшете до Страсбург никой полицай няма право да ви бие според хартата на правата на ООН тя не само за *** всеобща е вадете медицински и Страсбург !!!

229

Анонимен

преди 13 години

Как не го перна инфаркт,когато прати да прегазят момчето!!!Мамка му ***,катилска.Сега цялото лекарско войнство ще се втурне сърцето му да пази.

228

Анонимен

преди 13 години

Въобще взривовете на етнически напрежения в българското общество, при които се намесва полицията, обикновено съвпадат с предстоящи избори. Не е тайна, че ромските гласове са ключово важна в местните политически порядки стока, а тази стока, както вече говорят редица факти, ще има особено важно значение за двойния вот през октомври.Повишаването на градуса на етническото напрежение ще облагодетелства всички партии,

227

Слави Трифоноф

преди 13 години

Аз в БГ съм ---НАЙ---,и няма по-велик от мен ,само аз мога да давам оценки в БГ ,даже си имам и собствен Президент ---Кунева ---!

226

Do "me"

преди 13 години

Haide stiga vse Boiko Borisov da e vinoven za vsichko , a? Kakvo shte kajesh? Ti se sabudi i misli malko trezvo zashtoto ne segashnoto upravlenie e dalo svobodata na tozi bandit da trupa kapital. I ne zabravqi che magistratite sa nezavisima instituciq. Az vqrvam che tozi prestypnik she bude arestuvan, zashtoto ima nai-malko pravo da reshava koj shte jivee i koi ne !!!!!

225

до 204

преди 13 години

204 , ти си гербаджийски ***

224

до 223

преди 13 години

И дядо Иван и Джовани и Мануел и чичо Сам и всеки става, ако ни подкрепя, а трябва. Иначе пак ще ни бият, убиват и ще си плащаме за това отгоре. Бойко е пълен господар в България, но много го е страх от външното мнение за него. Смятам да пиша и на Меркел и на партията й в ЕП.

223

Анонимен

преди 13 години

*** бе куче .. на тоя ако ми се национализира богатството здравеопазването и обучението в Бг ще стане безплатно .. сигурно е в топ 10 на най-богатите хора в България

222

Анонимен

преди 13 години

Първо,той в затвора няма да влезе.Второ,дори да влезе в затвора,крупната му престъпна дейност ще продължи под водачеството на негови хора,най-вероятно внуците муТрето,само *** Киро ли има такива незаконно натрупани благини,колко още *** царчета и барончета имаНикой не разследва с какви доходи са построени огромните *** палати и лимузини,отделно,че не се плащат данъци от тези ***,а вземат помощи от държаватаЗащо не го съдят и за незаконните му дейности,цехове за алкохол и др

221

Анонимен

преди 13 години

214, от пушека коня ти се задуши ли:))))))))))

220

2ГУ ДС ВКР ПОЛИТБЮРО

преди 13 години

Айде като Мишо бирата - Наталия Гуркова ще го посети в килията

219

Freedom_People

преди 13 години

Айде като Мишо бирата - Наталия Гуркова ще го посети в килията

218

Големия мъж

преди 13 години

Продължаваме да сме големи сме мъжаги! Много сме смели сега като е прибран един мутрафон, дерибей и местен феодал. Това, че е *** просто е екзотична добавка. И какво правим вдигаме се срещу най-слабите - бай *** от махалата, дет хабер си няма от света. Я да се вдигнем срещу всички "*** барони", срещу местните си феодали и мутри, независимо от етноса им, с цветисти прякори които си ги има всеки в района. Д'ет една сергийка дори да отвориш и ще имаме работа с тях. Нямаме дупееее ...

217

Запрян

преди 13 години

Сега е момента Полицията да докаже, че не е Милиция и да изпълни мисията си - вместо да бие справедливо протестиращите, да застане на правилната страна.

216

....216

преди 13 години

Дядо Иван....от Русия!