395

Кои са комунетата

преди 12 години

Комунистичска му работа, плашене и компромати са им арсеналът, откакто не могат да пращат по лагеритеА сега уточни кой са комунистите и кои са "антикомунистите" ще много се объркахме! ГЕРБ или БСП ? За партийния билет на комуниста Бойко и за слугинажа му на Първия -знаеме! За комуниста-ченге Шибидар Димитров - знаеме, за Фидоска- знаеме , за Първия Мултак на републиката Веждито-знаеме, за ченгето комунист Вальо Танов -знаеме , за миналото, родата и протекциите на Плевнелиев знаеме ......за цяката парламентарна група на ГЕРБ-знаеме БСПто няма какво да го коментираме - там е същата работа Е?

394

Нели

преди 12 години

Това са поредните спекулации преди изборите по адрес на Плевнелиев, мисля, че въпреки всичко доверието към него няма да се промени.

393

ade be

преди 12 години

NI DAL.NI VZEL.CVAR6IXA LUDITE.VE4E NIKOI NE ICKA TOI KAKVO KAZVA.CTIGA LAJI,CTIGA C XITRYVANIQ.TAKA PREZIDENT NE CE CTAVA.

392

аз

преди 12 години

Как сме днес, НЕЩАСТНИ луди форумци?

391

Анонимен

преди 12 години

Как ли Плевнята се е оплаквал на Тиквата?Може би така:Другарю Борисов,пък Цецко ми се из.ка в гащичките.

390

Българан

преди 12 години

"..компроматни войни е недопустимо и показва пълната безпомощност на опозицията.."Ама Цветанов опозицията ли бил бе Плевенлиев? Нали Цветанов извади въпросните компомати?

389

Герберски Цирк

преди 12 години

В интервю за Нова телевизия Цветан Цветанов заговори за себе си в трето лице, както говорят кралете. Цветан Цветанов това, Цветан Цветанов онова От тази болест се разболяват много български политици на власт. Не е първият. Но е първият при демокрацията, който едва ли не се обяснява в любов на своя вожд и го венцехвали, както навремето говореха ласкателите на Живков. За партията ГЕРБ той каза неща, които напомнят времето на БКП: Цветан Цветанов: Силата на ГЕРБ знаете ли кога е? Водещ (Цветанка Ризова): Не. Цветан Цветанов: Когато Борисов и Цветанов са заедно. Защото ние сме един *** и ние взаимно се допълваме. Той е лидерът, той е човекът, който всъщност олицетворява това, което трябва да реализираме като политики, но има много организационна работа, която трябва да се свърши. Цялото интервю изобилстваше с разнообразни ласкателствата към Борисов. В същия момент друг министър - Дянков - седнал в друго предаване на друга телевизия - бТВ - заяви, че и той претендира за място в сърцето на премиера Борисов. Това стана в интервю за Нека говорят. Дянков с лека завист отговори на въпрос за съперничество с Цветанов, че той се познава с премиера от 10 години. Но и Дянков, макар само от 2 години да е до него, и той щял да се бори за сърцето му. Нещо не е наред с тази партия. Всички се слагат на лидера, никой не му противоречи, чакат да им нареди какво да правят и тичат да изпълняват. И нямали нищо против да ги подслушват. Това всъщност демократично управление ли е? Лидерът показва ревност и се бори да не допусне друга партия до никаква институция. Почти е смачкал всички медии и те го обслужват, някои, като вестниците на Делян Пеевски са надминали живковия печат. Живеем в някакво продължение на живковизма с други средства.

388

До истината

преди 12 години

Прав е Янко Янков че Борисов е престъпник на който мястото е в затвора !

387

Венци

преди 12 години

Всеки над 40-годишна възраст, добре знае как се влизаше в Симеоново и че там проникваха само верни на Партията (тогава беше една) кадри, проверени до 9-то коляно.Та тези приказки за убития дядо, да ги разправя като ходи да реже лентите в Детската градина.

386

до 389

преди 12 години

Интересно дали пак "тяхната" партия, го накара да влезе в Развъдника за комуномилиционери в Симеоново и дали пак "тяхната" партия го прати да разтрива ушите на комунистическия диктатор Тодор Живков ?Интересна работа !

385

хахахахах

преди 12 години

ГЕЙбер,ГЕЙбер-Мафия,Мафия..............удри ***!!!

384

Чегевара

преди 12 години

Другари,да изчистиме БСП от олигарси,кариеристи и тарикати.Да върнеме БСП на трудовите хора

383

Митака

преди 12 години

Ако Росен Плевнелиев не ми изглеждаше толкова мазен и подмолен, можеше и да гласувам за него.Интересно ще ми е да отговори, как направи парите си в Германия по времето, когато още беше жива "Желязната завеса". Кой му помогна - дали не батковците от БКП.

382

Никога Вече

преди 12 години

Прости ми Господи,прости ми народе,прости ми мило семейство и приятели. Преди две години бях наивен и сляп да гласувам за това нечовешко правителство. Как бих знаел че бостан от тикви ще ни докарат до просяшка тояга? Как бих знаел че тези герберски извратени пребоядисани комунисти ще ни довлекат до дъното на Европа? Никога вече!На следващите избори ще бъда внимателен. Обещавам.

381

Анонимен

преди 12 години

След като днес Биби назначи 27 годишен за зам. министър стана ясно защо герберите водят политическа агитация сред децата - само те могат да им се вържат на лъжите.

380

Аз съм герберче

преди 12 години

Знам че ние сме най-големият гаф в историята на България. Знам че ние докарахме страната до дъното на Европа. Но ние ще победим отново. Някой ще попита защо.Защото всичко годно и интелигентно се изнесе в чужбина и тук останаха само нашият любим електорат-***,чалгари,диви селяни, грозни силиконови пачаври,дебелогъзи мутри и некадърни простаци с основно образование. Те ще гласуват за нас отново.

379

Антикомунист ааааааа

преди 12 години

Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов, изречени миналата седмица по време на заседание на Министерския съвет. За такива работи в общи линии си говорят Борисов и министрите му, докато управляват България. По-точно той говори, а министрите го слушат. Думите на Борисов бяха насочени към БСП и Сергей Станишев, които миналата седмица критикуваха ГЕРБ заради това, че депутатката Красимира Симеонова организирала викторина за ученици от Пещера и при всеки правилен отговор децата получавали дума от изречение, което трябвало да сглобят. Накрая се оказало, че изречението е: "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни". Това също разгневило демократичния дух на Борисов и той лично наредил да освободят депутатката от всички партийни постове, които заемала. Така демокрацията отново победи, а България откри още една жертва на комунизма Бойко Борисов.Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Вероятно отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Нещо като Стокхолмския синдром, при който похитители и похитени се сприятеляват и не могат да се разделят.Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава настоящия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма.Мъките на премиера обаче не свършиха с тези унижения. През 2005 година, когато влезе официално в политиката като кандидат за кмет на София, Бойко Борисов разбра, че дядо му е бил убит от комунистите малко след 9 септември 1944 година и посмъртно е бил обявен за враг на народа. Това от днешна гледна точка прави историята на премиера още по-драматична. Не стига, че са убили дядото (който малко по-късно се оказа прадядо), но и след това са принудили внука (или правнука) да носи червена връзка, да оглавява комсомолска организация, да членува в тяхната партия и дори да не иска да я напуска.

378

До 385

преди 12 години

Чух как премиерът на една европейска държава сравни себе си с храбър кучкар, а народът, който го бе издигнал от калта, където му беше мястото, с кучета, които трябва да бъдат държани здраво". Сигурно тази екзотична аналогия би ме разсмяла искрено, ако държавата не се казваше България, премиерът, Бойко Борисов, а тварите, от които се очакваше да слушкат, да не хапят, да не лаят и да *** ботушите на добрия господар, не бяхме ние, българите. Тогава, сънувах страшен сън. Насън видях как един нискочел, гръмогласен и простоват субект попадна на върха на еволюционната стълбица, назоваван почтително кучкар", звероукротител", дресьор". Направо тръпки да те побият! Какво може да бъде казано за общност, в която един жалък примитив като Борисов може да бъде виждан на върха на пирамидата? Какви следва да бъдат тия под него?! Дори първичният органичен бульон, от който, според материалистите, е произлязъл животът, би следвало да се възприема за нещо по-висше от ония, за които връх, венец и господар е Пожарникарят! Та в моя кошмар видях Борисов с ловджийски рог в ръка, начело на свирепа кучешка глутница. Те преследваха всичко, което можеше да лази, хвърчи, пълзи или тича пред тях, разкъсваха го и се избиваха един-друг за кокала. Там беше яростният, хищен и доста побъркан доберман, Цветан Цветанов. За доберманите се говорят злокобни неща. Създателите им са сътворили развитие, при което черепът се оказва тесен за без друго не обилния мозък и, накрая, някои костни пластинки притискат мозъчната тъкан, животното полудява и разкъсва господаря си. Също рамо до рамо с великия ловец, препускаше кучето-убиец, Ротвайлерът Дянков, който, потресен от собствените си физически и психически деформации, често освирепяваше дотам, че, с пяна на уста, се нахвърляше дори върху престарелите мравчици-пенсионери. Фокстериерът Плевнелиев ровеше с лапи земята за да надуши следи и тържествено откриваше нови ловни пътеки и ловни полета. Имаше и една доста поостаряла и малко грозновата хрътка, която скимтеше, лаеше, тичаше в кръг и отчаяно се опитваше да зарови ***, произведени духовно и словесно от висшия й господар. Хрътката Цецка Цачева. Описвам само малка част от глутницата на първия кучкар в нашата държава. Пропуснах затлъстялата, добродушна и пасивна сантбернарка, Искра Федосиева, безличните, вечно лаещи срещу дивеча и послушни гончета, депутатите от ГЕРБ. Но, при такава обилна кучешка популация, не може да се сетиш за всички. А какво да кажем за фона, за масовката или миманса, т.е., за кученцата, които само стоят и наблюдават парада на фаворитите?! Тук бяха болонките журналисти от политическия слугинаж, които са най-многобройната пасмина от кучешката популация. Рамо до рамо с тях се кипреха декоративните пудели-манекенки, поп фолк певачки или миски", чиято заветна мечта бе да оближат...на някой от великата глутница или даже на самия кучкар (само да им дадат някоя предизборна халтура). А къде бяхме ние, скъпи мои приятели? Намериха ли местенце в моя сън и обикновените, неопощените, ненахранени и необезпаразитени ***, наричани в България електорат? Е, тъй като нито глутницата, нито свитата й е хукнала нанякъде да бяга, на въженцата остава да увиснем ние. Защото ние сме ***! За какво ни ползва Великият кучешки господар? Той не разчита да му помагаме в лова, защото тайно съчувстваме на дивеча и у нас дивото зове. Не ни подхвърля кокали, тъй като се досеща, че бихме ги изгризали, но, след това, едва ли бихме облизали ръката му. Не ни свири със сладкогласия си ловджийски рог, тъй като не си мисли, че ще завием от солидарност или приветствено ще заскимтим. Не, ние ще заръмжим дълбоко и яростно и ще видим дали е защитено гърлото на кучкаря. Ето защо, ние ядем помия, слагат ни електорални номера на ушите, затварят ни в кучкарници, говорят ни, че месото съществува само в легендите, зародили се в дебрите на леса. Ние сме пълни със СРС - бръмбари, вместо бълхи, опашките ни са подвити и пълни с тръни и репеи, а, когато намерят удобен повод, с радост ни натикват в кучкарници и дерат кожите ни за палта. После ни убиват с тухли или камъни по главите и твърдят, че са ни евтанизирали. Когато дойде денят на изборите, слагат в рядката ни помия по някой кокал, твърдят, че ни помагали да се европеизираме, да се бойковизираме и отчитат луди пари за програмите, с които ни просвещавали. *** съдба! Но, ако бях на мястото на нискочелия нагъл и примитивен кучкар, бих треперил не от глутницата, не от нейната опозиция, не от декоративните зрители, а само от ***. Защото ние няма какво да губим и добре помним красотата на това да бъдем свободни вълци. Защото у нас свободата, достойнството и поривът на дивото все още зоват! И нека кучкарят си припомни за един много мъдър древноелински мит, за Актеон, ловецът, когото разкъсали собствените му хрътки!

377

Истината

преди 12 години

Хора репресирани и измъчвани в комунистическите лагери на смърта са дали тиквата на съд , сред които и депутата от ВНС Янко Янков доказан дисидент и антикомунист.......Премиерът на съд, бил рецидивист.Бойко Борисов е рецидивист, който ще извърши още по-мащабни престъпления от тези на Тодор Живков. Такъв е мотивът за иска срещу българския премиер, заведен във Върховния административен съд от бивши политзатворници и участници в съпротивата срещу БКП. Светлият образ на народния герой Б.Б., и без това помръкнал заради кризата и поредицата несполуки, грешки и лутания на властта, се оказа допълнително нащърбен след изказването му за времето на Тато. В прав текст министър-председателят рече, че ще е постижение да се построи и една стотна от онова, което е създадено в България по времето на Тодор Живков.Нямаше как да му се разминат тези думи на премиера независимо от факта, че в тях има конкретна истина, че те са, така да се каже, в един инфраструктурен контекст. Миналото е само черно или само бяло в съзнанието на много българи. За ищците по въпросното дело краските са тъмни и очертават тоталитарния режим с концлагерите, килиите за инакомислещи и възродителния процес. За маса други тоталитарният режим е сигурността, гарантираната работа, евтините почивки, приличната пенсия. Позицията днес на един човек зависи от собствения му път. Подобни противостояния веднага обрастват с въпроси колко са били българските дисиденти, защо активните борци срещу нещо винаги се нарояват след като то рухне, и т.н.Никога не е добър вариант да ровиш миналото само като склад за аргументи: вадиш единствено онова, което в момента ти върши работа. Един от вносителите на иска Николай Ганев, вече квалифицира Борисов като комунистически популист. Е, няма как да му се разминат на министър-председателя подобни епитети: дори когато това не се изрича всеки знае, че част от кариерата му е съградена на стъпка зад Тато. Квалификацията на друг изявен вносител на съдебния иск Янко Янков, слага Б.Б. сред контингента от престъпници само заради хипотезата, че след подобни думи /реабилитиращи тоталитаризма/ ще последват и съответни на тях действия.За заклетите антикомунисти и хора, засегнати лично по един или друг начин от тоталитарния режим, търсенето на съд е естествена реакция.

376

обява..

преди 12 години

мноо съм ***, мързелив съм без образование, лижа ..адници, и ми се превиждат извънземни, кльощъв съм и ми аресва да гледам дебелите оранени телеса на ората с власт и пари, моля власта да мъ издигне засега поне зъ министър.. с поздрав....*** от долно оряхово