92

ГЕРБер

преди 12 години

Само крадци, некадърници, мафиози и мутри са против ГЕРБ!;)

91

Доктор

преди 12 години

България е страната в ЕС с най-висок дял на успешните опити за самоубийство. Всеки ден едно дете прави опит, а двама възрастни успяват да сложат край на живота си. Държавата обаче нехае за проблема...Бойко, вземи и си отивай, това е геноцид срещу българския народ!

90

до Вуте

преди 12 години

Е па прав си Вуте *** нема кой да те чуе.

89

Вуте

преди 12 години

може и да не съм прав, но според мен за успешното управление на една държава се изисква и мозък.

88

до 88

преди 12 години

ДГД

87

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

86

111111

преди 12 години

Ех, Лечков, Лечков... колко мъка има по света... Защо не си плащаш на Бат'Бойко бе. Не става така, не може само ти да ***. Давай и на тях, че да ти е мирна главата и да ти е пълен джоба.Надявам се разбираш, че това е последно предупреждение... да слушаш ако пак си кмет.Умен ход на ГЕРБ е да те подкрепят за кмет... битият е послушен.

85

Анонимен

преди 12 години

Брюксел реагира, като праща писма до българските власти, в които изразява безпокойство за нередности при избора на изпълнителите на обществените поръчки.А къде е прокуратурата?И защо ББ чака писмо от Брюксел за да спре парите?

84

Анализатор

преди 12 години

Я Борисовците да вървят да гасят запаления влак от по-долната новина и да не се занимават с политика !

83

ха

преди 12 години

ГЕРБ-Гадове Еволюиращи в Република България!

82

Анонимен

преди 12 години

Ех Тикво,Разликата е огромна,а не с това ,че ти си "спрял " парите за Сливен!Ако почна да ги изброявам разликите,не 500 символа,както е по регламент,а 500000 няма да ми стигнат за да ги опиша!Най-елементарното- интелекта ти клони към 0!27 месеца без увеличение на заплати пенсии!Също толкова време непрекъснато увеличение на цените и безработицата!Инвестиции-почти нулеви!Българите - кучета, а висшистите- овчари!Да не говорим за Калинки,Рум.Желевки,разни Бири и футболисти... !

81

Анонимен

преди 12 години

Смешници! Това е гавра. Два мандата и целия град разкопан!Това е възможно само тук.

80

Анонимен

преди 12 години

Боцеее, ще има много любов за теб с европейците, а скоро и с народа!

79

54

преди 12 години

И какво се чудиш!? Те няма да са ГЕРБ ако не си променят мнението поне няколко пъти за една седмица, чакай другата седмица друго ще измислят.

78

От Брюксел!

преди 12 години

Интересно какво ще каже по темата г-н Уорлик?????нещо мълчи!!!

77

Анонимен

преди 12 години

ами това е ... "аз коля, аз беся, аз раздавам пари (не лични, естествено и то само на тея, дето ме слушат), аз строя, аз, аз, аз..."

76

мдааа

преди 12 години

Друга съществена разлика между вашето и предното правителство г-н Борисов е,че при тройката доходите на хората разтяха вследствие на което ако не ставахме по-богати,то поне не обеднявахме от инфлацията.А сега само лапаме мухите и ставаме все по-бедни.

75

до 67

преди 12 години

Явно ГЕЙбърите сте много прости...Но аз съм доволен - колкото повече издигат такива като Лечков, толкова по-голям ге го усетят ;-))))Давай Боце, дай още такива!ГЕРБ не е всеки българин, вече сте малцинство!

74

НЕМА МИЛИЦИОНЕРСКИ ПИСАРУШКИ ВЪВ ФОРУМА!!!КУЧЕТА МОИ ВЕРНИ, *** ЛОШ ЧУВЕШКИ МАТ'РИАЛ..., КЪДЕ СТИ ВЕРНИ СЛОВОБЛУДНИЦИ!!!ЗА КВО ВИ ПЛАЩА ФИДОСКА-КИФТЕТО С КОКАЛИ *** МОЯТА БОГАТА ВЕЧЕРЯ...ПИШЕТИ, ПИШЕТИ ЧИ ША ВИ РЕЗНА ПРЕМИИТЕ

73

Матреалт

преди 12 години

има ли разлика между Лечков и батко-братко? Все едно да има разлика междуГЕРБ, БСП и родната им БКП(б).