75

Ванката

преди 12 години

Проблемите с *** могат много лесно да станат нерешаеми съвсем скоро, ако не се вземат мерки. Лошото е не само, че не се вземат мерки, ами се работи целенасочено в обратната посока. Какво имам предвид - *** деистват първосигнално, станала катастрофа-пребиват водача, а в много случаи и спътниците му, без значение има ли вина или не. Наскоро имаше случай в *** квартал в Пловдив при който, някой беше пуснал слух, че линейка отвлича деца. Без да се интересуват истина или не....

74

до 73

преди 12 години

Само дето не са селяни/демек бели/, а ***, но това е друг въпрос.

73

Анонимен

преди 12 години

"Да, стой на тая позиция. Утре теб ще те пребият бесни ***, защото са си пуснали детето да ходи по магистралата."Във видинско няма магистрали, ***!Браво на селяните - ей това е бързо производство.

72

Варненец

преди 12 години

А...заглавието от тир стана на бус...

71

до 46 ти !!!

преди 12 години

ЗАТВОРИ СИ УСТАТАТ ПОРАЖЕНЕЦО ...!!*** ЩЕ НИ ПРИКЛЮЧАТ ,КАТО ДЪРЖАВА ,АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ И ДОКАТО ИМА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРЕДАЛИ СЕ ТАКИВА ПАНИКЬОРИ ,КАТО ТЕБ...!!!

70

Мистик

преди 12 години

още не се знае каква е случката.ако е бездомно и скитащо се дете как да реагира шофьора при внезапно изкачане пред колата?

69

Анонимен

преди 12 години

България мрази ***-пиявици и не ги иска на българска територия! Факт!

68

мен

преди 12 години

Ako е бил пиян - си го е заслужил,но ако не е бил - колегата е прав че трябва нещастните родители да лежат у панделата!!! Безобразие..колко ужасни родители има в България,не е истина.Жалко и за детето..

67

до 65

преди 12 години

Да, стой на тая позиция. Утре теб ще те пребият бесни ***, защото са си пуснали детето да ходи по магистралата.

66

Петко

преди 12 години

За тези дето са стъкмисали материала може и да бъде самолет. ВАЖНА Е СЕНЗАЦИЯТА, СЪЗДАВАНЕ НА СТРАХ, ЗАПЛАХИ И ОБЪРКВАНЕТО СРЕД ХОРАТА! Ама защо? И те не знаят!

65

Анонимен

преди 12 години

в тая държава ако искаме справедливост това е начина за съжаление ..... саморазправа ... друг освен самите нас неможе да ни я предостави

64

от 61

преди 12 години

Родителите са тези, които са виновни за смърта на детето си, с това, че са го оставили безпризорно да хойка по пътя, те трябва да лежат за тва както и за побоя над тираджията. Просто тир няма какво да направи ако някой му скочи пред гумите, освен още по-лоша катастрофа с още повече жертви и щети...

63

до 48

преди 12 години

Страхуваш се да се прибираш по тъмно,и с право.Когато наричаш някого "***",какво очакваш от него?!?

62

Анонимен

преди 12 години

И между другото няма да е зле медиите да ни информират за развитието по случая, защото подозирам, че срещу *** няма да има наказателно преследване. Трябва да има обществена реакция, за да стане нещо. Вече съвсем ни взеха за мезе гадните ***.

61

Анонимен

преди 12 години

Абе кви са тия глупости - предполагам въпросния тир не е карал по някой тротоар, или пък е? Ми кво да направи човек ако необразовано лапе ти се хвърли под гумите докато караш със 60 - спирачния ти път е сигурно стотина метра според товара, ако набиеш спирачки просто ще го размажеш по пътя, за тва стискаш зъби и минаваш през него, така има поне нищожен шанс да оцелее. И аз съм бил на 7 години, и въпреки че постоянно си трошах главата нито един тир не ме е блъскал, защо ли???

60

КОМЕНТАР

преди 12 години

Фактите тук са два 1.Населението на Арчар е 85 от ромския етнос.Децата са оставени без какъвто и да е надзор, тичат по пътя като африканчета дибидюс целите омазани в мръсотия.2.От сечката в Арчар е част от международен път Е79 и се кара душманската! Без значение ТИР,бус или лек автомобил.А въпроса които искам да отправя е: Лошо човека е убил детето и най вероятно ще бъде подведен под отговорност за непедумишлено убийство,а кой е арестуван и подведен под отговорност от биячите?Чашата прелива!!

59

Анонимен

преди 12 години

Каква е разликата между умряло куче и умрял *** ?Пред кучето има следи от спирачен път....

58

Анонимен

преди 12 години

Айде сега и шофьора (ако е отговорен, защото ние откъде да знаем дали детето не е изскочило отнякъде, не се пояснява в статията как е станало) и гадните турци/ ***, които почти са го убили подведени под наказателна отговорност.

57

Varnenec

преди 12 години

Абе, кой е този *** дето пише тези статии ??? ...Или по им харесва да позасилят фактите ?!

56

Анонимен

преди 12 години

Най-кроткият *** е пребитият ***.И то не веднъж,а периодично през два-три месеца.