57

Анонимен

преди 12 години

Tрябва да бъде наказан началника,който е изпратил двама души да се правят на Рамбо при ***.Ако трябваше да бъде арестуван някой обикновен човек щяха да пратят барети плюс ТВ екип

56

Анонимен

преди 12 години

До 56Прав си! ТРЯБВА да излезем. Лично аз другият месец излизам в Англия. Ако имам късмет ще е завинаги.

55

до 2011

преди 12 години

Ми хайде излезте, стига ревахте по форумите само!!!!

54

До 34 да каже на 29

преди 12 години

кажи му преди да отиде при Хитлер да вземе да си сложи в джоба вилица и лъжица,защото когато Хитлер е дежурен по кухня не сомо си мие ръцете със ***,ами кара всички комунисти да ядът със чук и сърп.А що се отнася до двамата полицаи,ако наистина е имало планирана "операция" защо са биле сами или може би са се надявали да згащят "апапите" и тихомълком да "гушнат " нещичко за черни дни /ако някой изтрие този коментар,то той ще е 100% удобен за холивудски филм

53

до 45

преди 12 години

тва ше е заради такива като тебе къде се крият като някой гърчав *** им изсъска

52

До 50

преди 12 години

От кога ви пускат Нет в лудницата, пий си хапчетата и обратно в изолатора!

51

19:51 H

преди 12 години

Цветанов пръска 2 млн. лв. за комфорт на полицаите, работните им места стават много добри, хвали се той.Защото нашата полиция ни пази ! ! !

50

2011

преди 12 години

Не,не,не е така!Хубави или лоши,закони има...Липсва контрол по изпълнението им.Липсва и качествено и обективно правосъдие...А колкото до жандармерията,нима не сте виждали как действуват срещу хора,които са излезнали да покажат своето отношение по важни за обикновения човек и страната проблеми?Виждали сме на какви инсценировки са способни...Хайде утре да излезем на протест за увеличението на природния газ от 01.10.2011 и да видим дали няма да има"набити канчета".Неее,това не е държава а курник!

49

rewq

преди 12 години

Омразни болшевики това е ваш продукт,да крещите като маймуни че сме полицейска държава и че полицията си превишавала правата вие и *** сте само за лагери оградени с бодлива тел и три реда охранителни полоси с охрана вътре по двама с куче за да не може и птиче да прехвръкне.Няма разлика между *** и болшевик и двете породи животни са за строго охраняеми зоопаркове.

48

Do 45

преди 12 години

След 20-30 години ако не се ограничи популацията на *** няма да има върху кого да рефлектира....Няма да има омраза само ако *** станат пълноправни членове на обществото, т.е. да работят, да плащат данъци и да спазват законите, но това си е чиста научна фантастика за мен. Решенията на проблема са крайни и нехуманни, но наложителни ако искаме да оцелеем!

47

Анонимен

преди 12 години

До 45Не си прав. След 20-30 години нищо няма да рефлектира върху нас защото няма да ни има - или ще сме изпукали от глад или ще сме емигрирали. По тези места до 5 години ще вилнеят само *** и мутри.

46

BG

преди 12 години

АБЕ ***, ДА ТЕ НАПАДНАТ 20 ЧОВЕКА, ЩЕ ТИ ВЗЕМАТ И 35-ТИЯ КЪТНИК!!!!!

45

Анонимен

преди 12 години

СЛЕД 20-30 Г. тази омраза кьм *** как ще рефлектира вьрху всички нас ..

44

Анонимен

преди 12 години

Полицаят трябва да всява респект и дори страх във всички престъпници и хора. Затова е полицай, затова носи оръжие. За да може да се защитава и себе си и нас. Аз направо се чудя на тези, които работят като полицаи в тази смешна наша държава. И им се възхищавам, защото вероятно голяма част от тях наистина са честни и свестни момчета. И като прочета нещо такова ми си помрачава настроението и вярата в добрия изход за страната ни.

43

Анонимен

преди 12 години

Тези ченгета трябва да бъдат уволнени. Да ти отнемат оръжието?! И тези хора ни ЗАЩИТАВАТ? И ние ИМ ПЛАЩАМЕ? Добре, че хората с коловете са били снизходителни и не са ги наeбaли. Цветанов, за какво служат ченгетата? А ти за какъв *** си?

42

от златитрап до 38

преди 12 години

Полицайте са преследвали наркодилари , от къде да знаят , че ще им се нахвърлят полу-човеците ? Но като знам колко патрулки + жандаермерия дойде .... жална им майка на "биячите" в момента най-вероятно ги продънват от бой в районото !

41

BG

преди 12 години

НА ОНЗИ *** С КАМИОНА 1000000000 КИЛА ТРОТИЛ В РЕЗЕРВОАРИТЕ И ПОДВИЖНА МИШЕНА ЗА СНАРЯДИТЕ------------ДУПКАТА МУ!

40

до г-да министрите

преди 12 години

Какво още чакате г-да управляващи,гласувал съм за ГЕРБ и пак ще гласувам за вас,но това което се е случило с полицаите не мислите ли че *** трябва да бъдат разстрелвани при такива ситуации,за какво са им на полицията пистолети като не могат да ги използуват,ами напечатайте им молби на които да пише:-"Г-не или г-жо моля елате с мен до упрвлението ако обичате,ако не искате свободен(а) да си тръгнете"така тези молби ще заемат местото на пистолетът който не им върши работа.Смърт на ***.

39

BG

преди 12 години

*** СА МРЪЪЪЪСНИ ДОЛНИ ГНУСНИ *** ИЗМЕТТА НА ПЛАНЕТАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С РПГ-ТА АТАКА СРЕЩУ НАСРАНДАЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

38

До 28

преди 12 години

Не сьм казал нито ,,да нито ,,не,,казвам ,че има сьд...но нещата не са проведени както трябва.