43

Боки

преди 12 години

Б.Борисов:-Цветан Цветанов е моят президент!-За следващия мандат аз ще съм кандидатът на герб!Та Плявната,ще си чете СМСите сутринта,за да види кви команди са му дадени и цял ден ще обикаля селата да обяснява колко е велик вожда и т'ва е :)Ако тоя стане,по-добре да не харчим пари и да закриваме президенството,направо Бойко да ги подписва указите:))))

42

Луцифер

преди 12 години

С този вглябен поглед,най много да ни поведе по пътеката на ***.

41

МУСТАФА

преди 12 години

Току що се зачетох в сканирана стенограма на ЦК на БКП от 04.11.1963 год., на която е обсъждано и са взети решения за присъединаването на България към СССР. Прави впечатление от пръв поглед, че фамилиите на престъпниците участвали в това събрание и днес са в публичното пространство, като политици, главни прокурори, :) и др.

40

ЗАСПАЛ И ЛАТЕРНА.

преди 12 години

БРАВО НА ТИКВАТА БОКО,ГОЛЯМА ТАИНА ПАЗИ ,ГОЛЯМ ЗАСПАЛ ЕКИП ИЗБРА.ЕДИНИЯ СПИ И ДА ГОВОРИ ГО МЪРЗИ,ДРУГАТА Е ЕДНА ГОЛЯМА СЕЛСКА ЛАТЕРНА,МНОГО ГОВОРИ НИЩО НЕ КАЗВА,ДОРИ ГЛАСЪТ И Е ДРАЗНЕЩ И ПРОТИВЕН,АМА ДА БЕШЕ СИ БОЯДИСАЛА КОСАТА ТАЗИ СЕЛАСКА ЛЕЛКА УЖ ЖЕНА СЕ ВОДИ ВСЕ ПАК ,А ТЯ ГОРКАТА ОТ РАДОСТ ЗА ВЛАСТ СЕ ЗАНЕМАРИ И ПРИЛИ4А НА ПОБЕЛЯЛА БАБА ЯГА

39

111

преди 12 години

22222

38

АНОНИМЕН

преди 12 години

Такива шушумиги, които мънкат и нищо не искат, всъщност са с безмерни амбиции.

37

Анонимен

преди 12 години

Безгласните кукли на другаря Б.Борисов.Каквото каже бате това , ЩЕ става.Едно е да строиш магистрали а съвсем друго е да представляваш страната си пред света

36

До 29

преди 12 години

Аз работя като на запад.Продавам ти гориво /като на запад/,на същата цена /като на запад/ и получавам 500 лв.,но не като на запад.Нещо да кажеш ?

35

Пловдив

преди 12 години

Ясно,разбрахме че ще ни облъчват с 1000 статии на ден за псевдо президента,но я като му вземете истинско интервю,а не такова дет ви го изпраща Дияна Дамянова на мейла да го питате:-Какво мисли за членството на Турция в ЕС-За ГМО-За продажбата на Булгартабак-За масовите подслушвания на журналисти и опозиция-За отказа на регистрация на действащи кметове в Монтана и Плевен-За контрабандата на горивата-За насаждането на масова злоба и агресия от страна на управляващите.... и т.н

34

Анонимен

преди 12 години

"Ами работи като в Европа и ще получаваш европейска заплата. По цял ден висиш в нета и искаш заплата."Абе вие герберите не давате някои да поиска нещо от правителството или да го критикува, а както са го подкарали в края на мандата май ще трябва да ги вардят от народната любов.

33

българин

преди 12 години

много рано празнуват и пируват тези гербери избирането му за президент. откъде са толково сигурни. много са подозрителни. пирова победа!!!

32

съгражданин

преди 12 години

Българино, пак те лъжат. Този човек е потомък на активни борци против фашизма.Затова и майка му е била заслужила учителка - всеки знае защо и как се даваха тези титли. Освен това има толкова много имоти и пари /дори и на остров Халкидики/ - как се прави всичко това за 20 години преход?Защо никой от журналистчетата не подеме тази теза и не предизвика разследване, ами говорят глупости. Всички магистрали се строят само от фирми на гербаджии - за какви работни места става въпрос? На бунището всички

31

1111

преди 12 години

Този до оня ден не искаше да става президент..... за кви планове говори ????

30

NIE OT BSP

преди 12 години

IA NI OBIASNI *** TA DA TE RAZBEREM

29

Анонимен

преди 12 години

ГОРКИЯ ЗАСПАЛ МРЪНКАЛНИК,В НЕГО НЕ СЕ ВИЖДА ЖАЖДА ЗА ЖИВОТ ОСВЕН ЖАЖДА ЗА СПАНЕ.

28

Анонимен

преди 12 години

Браво Плевналиев! Агент Гоце за два мандата не свърши нищо! Ходенето на лов на държавна сметка не се брои.

27

Анонимен

преди 12 години

"Единственият реален десен кандидат защото реално единстевно той е създавал работни места и привличал инвестиции!" A правителството в което участва е единственото в историята на България което отблъсква инвестиции. Вече няколко месеца чуждестранните инвестиции са почти нула, а съществува реална опасност за някои месец да се окажат отрицателно число. Гербопропагандаторите не е лошо от време на време да поглеждат и фактите и статистиката.

26

до 23

преди 12 години

ИСКАМ ЗАПЛАТА КАТО В ЕВРОПА --Ами работи като в Европа и ще получаваш европейска заплата. По цял ден висиш в нета и искаш заплата. В ЕВропа за това не плащат.

25

Анонимен

преди 12 години

Президентската двойка на ГЕРБ - Кукли на конци на другаря Б.Борисов

24

kim33

преди 12 години

И ще козируват на господаря си Борисов както вече 2 години го правят в парламента! Нещо да кажеш за този ФАКТ?