28

Анонимен

преди 12 години

Абе защо всички си мислите, че лекаря е господ. Той може да помогне понякога. Не винаги. Ако излекуваш 10 000 души - нищо. Но ако ти умре пациент от усложнения - убиец. Това е евтин ПиАр за пресата и целта е да се унизи за пореден път лекарското съсловие за да не мрънка за пари. В щатите ако опетнят името на лекар и не могат да му докажат вината после тези медии ще плащат милиони обезщететения.Тук при нас здравето не струва нищо. Лекаря не заслужава пари. Той не ни помага. Той ни убива...

27

Анонимен

преди 12 години

Лекари влизат само връзкарчета и то с яко рушвети! Затова излизат убийци с дипломи! Безнаказани при това!

26

Анонимен

преди 12 години

До 14Да, виждам , че учат цял живот. Няма седмица без да убият някого. Та предложението ми е нека ни лекуват само тези, които ВЕЧЕ СА СЕ НАУЧИЛИ. Останалите да продължат да тренират, ама не на живи хора, защото заради шепа некадърници страда имиджа на цялото лекарско съсловие.

25

Мария

преди 12 години

То защото да станеш инженер не се учи изобщо...ако не бяха инженерите, лекарите дори и скалпел нямаше да имат. Айде да не се подценява труда на другите и да не се омаловажават различните професии, а?! Сега ще си ги мерим кой е по-по-най, но няма да се замислим, че ако ги нямаше едните, нямаше да ги има и другите...

24

anebi

преди 12 години

До 14:Човече, не ти се отдава да мислиш. Това, че лекарите учат цял живот е вярно, но това, че и всеки инженер учи цял живот и това е вярно. Всеки ден излизат новости и всеки един от нас трябва да е в крак с тези новости. Ако ги нямаше въпросните инженери, то нито ток, нито телевизия, нито интернет, нито телефон, нищо нямаше да го има. Така, че уважавай и другите професии, защото те са взаимо свързани. Всички тези машинарии по болниците, които спасяват милиони хора са правени от инженери.

23

Анонимен

преди 12 години

Не е взето под внимание вегетативното разстройство на Лина, което може да има сходни симптоми........ГААААААЗ,Гаааааз!!!!!

22

до 14

преди 12 години

много знаеш ти какво правят или не правят инженерите или колко учат, че веднага определяш! И аз съм инженер и мога да ти кажа, че ученето хич не е малко, особено ученето след университета. За дипломата ли му завиждаш, и ти си имаш сигурно някое от техникумче или основно и твоита е "убава" споко

21

ДО 17

преди 12 години

ти кво' искаш....браво ли да им кажем????????

20

Анонимен

преди 12 години

Нека спувните започнат...... сега!!!

19

До Елф

преди 12 години

Ами да отидат. Те тука с един апандисит не могли да се справят, че на Запад освен да слагат *** друго няма да им разрешат да правят тия двамата. То всяко стадо си имало ***, така и при лекарите.

18

джи пи, леле...

преди 12 години

Едно не ми харесва на лекарите, че за тях хората са мат'рял. Особено по-тежките случаи. Разбирам ги, ако съчустваха на всеки щяха да се побъркат, защото това си е тежест. Но поне да криеха пренебрежението си малко и да не превръщат нещастието в бизнес. Няма да забравя как купувах някакви измислени прахове като какао за баба ми за 90 лв. бройката по препоръка на лекаря при точно посочен аптекар, голям *** съм бил.

17

Иван

преди 12 години

Хайде сега Мартин Димитров и Костов да поискат вот на недоверие на Цветанов че обидил българските лекари.Дано господ да помогне на младата жена че лекарите както са се изпокрили в отпуски и болнични не виждам как ще и помогнат.

16

....

преди 12 години

с лекарска помощ най-лесно се умира...

15

Анонимен

преди 12 години

Хайде-МАЛКО ЗЛОБА КЪМ ЛЕКАРИТЕ!?!ДАЙ ГАЗ,ПРОСТАКО!!!!!!

14

БОЛЕН

преди 12 години

Сега пак лекарската комисия ще излезе със становище ,че лекарите не са виновни!!!Това ако се беше случило в сащ , лекарите поне за 10год. в затвора , а обещетението -поне 5мил.!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Ей ,инжера къде се слагаш до лекарите бе ***?Дори нямаш представа колко години учене,колко години стажове,специализации и т.н има при лекарите.ТЕ УЧАТ ЦЯЛ ЖИВОТ.А не като теб преписвал четири години и си взел дипломката.

12

Въпросчо

преди 12 години

До всички коментираци:Дойде време Вие да давате упойки-вижда се че сте компетентни.Заповядайте в Своге,ще се справите добре.Личи си от коментарите ,че -ехееееее знаете и можете много.Къде докторите ще са компетентни пред вас,чудото на природата.А!!!Да питам:Като толкова знаете и можете,ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА БЕДНИ?Нещо не се връзва в личноста ви.

11

an

преди 12 години

ИМАМЕСИ ДЪРЖАВА НА АБСУРДИТЕ. КАК МОЖЕ ДА Я ОПЕРИРАТ ОТ НЕЩО КОЕТО НЕЕ ЗА ОПЕРАЦИЯ? В ДВЕ БОЛНИЦИ КАЗВАТ ЧЕ НЯМА АПЕНДИКС А В СВОГЕ Я ОПЕРИРАТ. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ Я УПОЙВАТ С НЕЩО КОЕТО Я ВКАРВА В КЛИНИЧНА СМЪРТ.СЕГА РОДИТЕЛИТЕ И ДА ГИ НАМЕРЯТ ТЕЗИ ДВАМАТА УБАВЦИ АНЕСТИОЛОГА И ХИРУРГА И ДА ИМ ПОКАЖАТ КАК СЕ ПРАВИ ОПЕРАЦИЯ НА ЖИВО.

10

Анонимен

преди 12 години

дано се оправи жената.

9

4о4ко

преди 12 години

"От Министерството на здравеопазването в крайна сметка стигат до извода, че болницата в Своге трябва по-прецизно да осведомява пациентите си" Какво да ги усведомява? Че няма нужда от операция, обаче д-р БАЛАМУРОВ има нужда от пари?