597

Анонимен

преди 13 години

кой какво говори, герберите все за комунисти бълнуват ... не са комунисти тези, които пишат против Герб, ами са гладни и бедни българи, които обедняха неимоверно в последните 2 години.

596

Анонимен

преди 13 години

А бре то'а на снимката се е изприщил от свинско и винско...Той друго и не може...Освинил се е... като дебела мутра е...Гледа като натровен коч от див лапад,а се е накиснал,като свински м'де в редка кал...Е'ати народа щом тая мутра и е Мин.Председател...

595

@@@

преди 13 години

Прав си Боко, мама му стара...:))))))))) Един Златев , например , ще им покаже- как се "формира" цената на бензина , ТИ- как се "ревизира" бирена фабрика , а танов - как се правят "митничарски " селища.. Руските другари ще покажат -как и за КОЛКО се строи стар руски самовар -АЕЦ- 2-ро поколение !!??..) А как се лепят лепенки и се 'охранява" това-онова -ще бъдеш първи експерт- имаш опит - Ипон ,СИК , пашата и т.н.... А за футбола, филиите с мас и "правилното" държане на пожарникарския маркуч- да не говорим.. Ще бъдеш ЕДИНСТВЕНИЯТ експерт между ВСИЧКИ министър председатели на държавите в ЕС ..!!:...

594

У Уангуиа съм баце

преди 13 години

Гоуем смех сте.

593

?

преди 13 години

страшни хора сте....нима костов царя станишев доган направиха нещо?и вие искате пак те да дойдат на власт....много бързо забравихте какво беше при тях

592

Анонимен

преди 13 години

Защо ГЕРБ(ДС)БКП , БСП(ДС)БКП и ДПС(ДС)БКП не излезнат с един ОБЩ кандидат? Нали са си от едно и също червено котило?!К'во се правят на демократи?

591

до 633

преди 13 години

Комунистите са интернационалисти и антинационалисти.Те не играят на дребно, като демократите.Но целта и на комунисти е разпад на националните държави.Просто комунистите искаха да стане по мащабно, докато демократите го правят полека и внимателно.

590

Анонимен

преди 13 години

От ръката на американски посланик в София е написано, че Борисов е обвиняван в сериозна криминална дейност в миналото, че е свързван със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини, че банката на приятелката му Цветелина Бориславова изпира пари, спечелени от престъпна дейност.

589

Ъ

преди 13 години

За този ръб важи израза- 'Не ме гледай какво правя, слушай какво говоря'

588

Анонимен

преди 13 години

Само секс и алкохол!!!Колко съм готин!!Просто не е за вярване!!!

587

до 632

преди 13 години

Обичам и Т.Живков!Той не беше антибългарин!

586

Анонимен

преди 13 години

По принцип ББ е ***.Как ще се гласува за него не знам.Друг е въпроса, че досега и умни и *** управници са приемали закони само против интересите на България.Таван на пенсиите. Таван на заплатите. По големи права за *** (от останалите граждани).Всички тези закони са сегрегационни.В момента има цели организации, които са дали България под съд заради тези закони.Не може да си работил при закони които са постановили каква да е пенсията ти (и въз основа ба това да са ти правени удръжки) и в бъдеще да дойде някакъв управник и да ти ореже законната пенсия.Всички български управници до сега (в периода на т. нар. демокрация) приемаха антибългарски закони, следователно са антибългари.

585

Гагарин

преди 13 години

Време е за любов!Обичам К.Нинова!И М.Манолова!И Вигенин!

584

Кутев

преди 13 години

Вече ви казах:Марш в леглата!Коментарите ви не ми харасват и кинти няма да има!!

583

Анонимен

преди 13 години

Искам да доживея момента , когато моя народ и моята страна България ще живее един достоен живот такъв какъвто заслужава, а всички червени петолъчки и дьонмета си заминат за Сибир и Анадола съответно. Нека ни оставят веднъж завинаги да си живеем живота в нашата България!!! Ние не сме длъжни на никой и за нищо!!

582

Анонимен

преди 13 години

605Кво да прави в кабинета бе пич?та той е неграмотен горкият.С тази една книга прочетена (Винету) през живота си (чудя се как я е прочел като не може да чете) какво да прави в този кабинет,а?Големият маргин да бяхте избрали за Бос повече щеше да седи в кабинета.Онзи може и да не чете но поне ще срича а този и за това не става.А иначе смешките и двамата ги знаят.

581

до 624

преди 13 години

Сега ще доживеем да видим изнасянето на вонящия политически труп на БКП /кръстен БСП/, за да престане да трови със вонята си България!Това ще се случи на предстоящите избори!Серьожата се справи отлично със задачата да умъртви напълно 120 годишната комуноидна мафия!

580

Човек на Цв.Цв и Бо.

преди 13 години

Дясната ръка на Бойко Борисов и Цветан Цветанов в Хасково и съветник на Иван Петров - Георги Еленков е спасил десетки животни, огън, пламъци, пожарни, екшън и премеждия. Точно в стила на МВР, а този същия е гласен за важен пост в държавата. Разберете повече в 7plus7. net

579

618

преди 13 години

A toq v ga6tite mi kak go gleda6..,bax ti e provinsialnata ytrepka...TVA DA NE TI E ARABIA TA DA OBIJDA6 JENITE

578

Анонимен

преди 13 години

Ана,защо се вързваш на тъпотиите на тия ***,по-кротичко...нали трябва да доживеем падението на герберите,и най-вече,на техния "патрон"