267

за 254

преди 12 години

А пък дъщеря ми изкара специализация по финансово право е Берлин и сега е правен консултант в централата на една банка в Хамбург. На 26 години е и заплатата и е 6500 евро ит само стартова. А твоя син инжинер шлосер на поточна линия с неговите 4 хил евро в холандия е просто смешен.

266

СПАС

преди 12 години

Ако Бойко има образование аз съм космонавт и ви пиша от космоса бе, вярвайте ми само и ще ви направя заплатите 3000лв. само ми вярвайте ще изгоня и комунистите и герберите, защото аз съм с космическо образование

265

до 293

преди 12 години

Спасе, само не разбрах какво образование има Боко :)))))))))))))))))))))

264

анонимен

преди 12 години

През кривите ли очила,просо сънуваш?Ако за мен,така говорят...Бога ми, отдавнада съм си пуснала куршума.И докато,аз имам морал и чест-ти *** нямаш нищо. Ти си абсолютно ГОСПОДИН НИКОЙ!!!!!!!!!!!!

263

СПАС

преди 12 години

Във всеки форум професори , а в държавата всеки краде, "никой за нищо не става освен мен ". Всеки Българин по велик от съседа си и понеже единия взимал 450лв.- а съседа му 400 значи е по велик. А Бойко най велик щото плюе комунистите , затова бил честен, трябва да му вярвате защото има образование и разбира от всичко. Колко напреднало мислене има в тази спряла държава, ми че ние ще се изтрепеме един друг до 2012г. бре ***

262

No man

преди 12 години

Eeeeeee Хе Хе Хе Хе Хееееее ! Доживяхме и това да видим ! И от КОГА , "Yes" дама 1 започна да казва " НЕ " ???

261

?????????????????

преди 12 години

Аз ако не си сложа касов апарат във фирмата и ми вземат лиценза за търговия, аз ли ще съм виновен пред работниците или ББ.Само питам, че ако ми вземат лиценза да ги препращам към министерски съвет.

260

Анонимен

преди 12 години

А пък моята майка гледа приятелка на Елизабет втора и нейна наборка. Взима 10 хиляди паунда за да сменя памперси, да чисти в имението и да готви на бабето.

259

Анонимен

преди 12 години

моя син клати жената на един известен френски политик. 50 000 евро му е месечната заплата. бонуси май не му дават

258

До 268

преди 12 години

"Ако се притесняваш, че синът ти който работи в Нефтохим сега ще остане без работа..."Ти за чуждите деца не се притеснявай. Синът на тази госпожа в близката година ще получава 1200 лв. помощи за безработни, защото е осигуряван на максималния осигурителен доход. След това ще си намери работа (най-вероятно в чужбина), защото е с висше образование, има стаж в производството и знае чужди езици (такива са 80% от работещите в рафинерията). По-добре намери по-свястна работа за твоя син.

257

))))254

преди 12 години

Пич кажи на Мастъра че в Англия не раздават новогодишни бонуси, а през Април в края на финансовата година през Април. ))))

256

до 275

преди 12 години

А това че ако искат да спазят изискванията на закона щяха да им трябват поне 2 години - не беше никакъв проблем нали? 4 измерителя и вързката им с НАП в база Русе се монтираха и настроиваха 3 месеца и половина! В завода трябва да са 400 - как да стане? Да не говорим че в условията на завода няма как изискванията на НАП да се изпълнят на 100% (не са само измерителите и връзката)

255

akud

преди 12 години

КУНЕФА Е СЕГЪ Е МОМЕНТА ДА КАЖМ ДА СИ ОДИШ У СЕЛО

254

търкалета

преди 12 години

Логичен въпрос е поставен! Защо не са били предупредени и наблюдавани "Лукойл" какво правят и докъде са стигнали, още преди изтичане на срока за монтиране на устройствата. Но, по-удобно е сега да се шуми и да се показва сила. Не е държавническо поведение това. Да не се премисля до какво ще доведе такова поведение. Държавата ни не е лаборатория! Да се молим да не се случи нещо, за да ни трябва държавния резерв! Но, това са С.Дянков и Тр.Трайков.

253

до 274

преди 12 години

Синът ми като повечето от нас е наемен работник, но е просто вискоквалифициран и може да си намери относително високо платена работа на Запад, а повечето от нас ако отидат на Запад ще мием чинии. Иначе на малко им се стои в мизерията и беззаконието тук, нали?

252

до 254

преди 12 години

А моят син е Мастър ъв Бизнес Администрейшън и работи в лондонското сити - месечната му заплатата му е 12 хиляди паунда (4 пъти повече от твоя син) плюс тлъсти новогодишни боинуси.

251

Анонимен

преди 12 години

272 ... ТИ ДА НЕ СИ ЕВРОДЕПУТАТ ??? НЕЩО НИ БАЛАМОСВАШ С ТЕЗИ 7 000 ЕВРО .

250

до 270

преди 12 години

Нарязаха одавна спрените "Етилен -250, Октанол-Бутанол (никога не е работил с над 15% от капацитета си), Ацеталдехид, + още 2, но на тяхно място ще се строят нови, та за това са съборени. Новите производства в момента се проектират, към 80 човека назначиха нови в проектантска и есента или зимата строежа започваше - 1000 работни места. Ама сега май ще трябва да строят магистрали. Явно България може да си позволи да загуби 1000 раб.места и почти 1 милиард инвестиции, защото някои иска да е мъж!

249

до 272

преди 12 години

Забравил си една нула да сложиш след 7...не беше ли месечната ти заплата 70 хиляди евро? Нали? И аз така си мисля!

248

Анонимен

преди 12 години

закона за отчет е в сила от година. всички бензиностанции са вързани с митниците. а лукоил се подиграва с държавата. три години пеша ще ходя, но закона трябва да се спазва от всеки. това е демокрация няма мой-твой, малки и големи. ред да има. от 1 година са предопредени