237

241

преди 13 години

Ами това си е грешка на завода и трябва да я поправят, не може за другите данъчни складове да им тровят живота, а на Лукойл да му е широко около врата. Всяко място от където може всеки да си източи - всъщност е вратичка за прикрити приходи и продажби. Няма как да се докаже, че самата фирма не заобикаля данъците ако няма уреди навсякъде. А и стига са ревали такава голяма фирма има начин как да постави такива уреди друг е въпроса, че търсят само печалба, а не капиталовложения.

236

хитлер

преди 13 години

тоя *** 244 наречен гербер или е *** или чалгал или ***

235

Гошо

преди 13 години

Драмата с Нефтохим е прах в очите на простолюдието .Явно Дянков иска рушвет.

234

ГЕРБер

преди 13 години

Станишев, подай си оставката!Че да имаме и ние поне малко уважение към комунистите.;)

233

хитлер

преди 13 години

герб няма да посегне на златев защото той ще вдигне бензина до 3 лева и народа няма да го избере пак.не вярвайте че за златев закона важи

232

ddt

преди 13 години

Stani shef batko , hodi si pochini liatoto , pa dano ti doide akula i da pochnesh da pomagash na pravitelstvoto, a ne samo da pliampash, pochti izmreha pensionerite , ne te slusha nikoi veche drugario xaxax

231

до 231

преди 13 години

Измервателни уреди си има, да не мислиш че смесват компонентите на око, или на око пълнят цистерните! НАП не пожелаха да чуят че колкото и пари да се налеят за измервателна техника - в завода има безброи места от където може да се налее бензин ако се наложи! Много по приемливо беше да се разкрие клон на НАП, митница така или иначе си има в Нефтохим и да се контролира директно! Един колега го е казал по-назад - колкото и измерителя да има - пак ще може да се напълни не цистерна ами и влак!

230

Nalivach

преди 13 години

Поредния театър на самозабравилата се герберска ***...Едва ли има някой *** който да повярва че Тиквата ще посегне на бизнеса на личния си приятел Валентин Златев!Всъщност на герберастите цялото им некадърно управление е един голям театър

229

смешник

преди 13 години

Точно в този случай е подходящ вица за СерГЕЙСерГей и Вигенин опитали всичко в любовната игра ......и решили да си наливат кафе в аналното отверстие.Пръв Вигенин сипал кафе в отверстието на СерГей....СерГЕЙ веднага изохкал.Вигенин казал:-Какво ти е бе,да не е топло кафето СерГЕЙ отвърнал-Не,горчиво е.

228

p

преди 13 години

Ако излезе ББ и каже, че 2+2=4, червените фесове пак няма да са съгласни.

227

Днес.бг

преди 13 години

Чудо! Статия за Станишев стои повече от статия за Борисов?!?!?!

226

ЛОГИЧНО

преди 13 години

Станишката не ме кефи БСП още по малко, Но думите на комунягата ми звучат доста логично особено като знам че Златев и Бойко са дупе и *** и още повече като знам че при ГЕРБ имаме 99.9% приказки и PR и 0.1% реални действия и резултати!

225

Свидетел на грабежа

преди 13 години

Пак питам...кажете ми поне една "мъдра" намеса на ГЕРБ която да е довела до някаво поевтиняване...то не бяха вързвания с НАП, то не бяха рекети на работещи фирми, то не бяха заплахи...и резултата...РЕВ...и нямаляне с милиони постъпленията в хазната.вЕрвайте му на Бойко...вЕрвайте...той ще ви оправи(ама ***)

224

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ!

223

преди 13 години

Росенец е извън рафинерията, но "Братово" си е точно вътре, там е и проблема! Другия проблем е че НАП и Митници се съгласиха да има смесена комисия която да определи къде точно ще се слагат измерителите, защото НАП искат "да няма начин да се точи гориво без да се отчете", а това са километри тръби, бай-пас и авариини обвръзки, като няма един човек които да ги знае всичките, някои са правени при аварии и дори ги няма в плановете на завода. Само че хората на НАП и Митници така и не дойдоха.

222

Анонимен

преди 13 години

СТАНИШЕВ! ПЪЗЛЬО, ТИ И ТЕАТЪР НЯМАШЕ СМЕЛОСТ ДА НАПАРАВИШ, ХАХАХА.

221

Анонимен

преди 13 години

И за какво са им отнели лиценза, че не разбрах? За измервателните уреди ли? Че то лиценза се дава ако има такива - това е основното за данъчен склад - задължително има измервателни уреди на всички изходи, задължителен митнически контрол и данъчен при експедицията на стоки и един куп документи. Как така те са имали лиценз като са нямали измервателни уреди? Нещо тези новини много мътни както всчко в БГ.

220

Анонимен

преди 13 години

Щом гербавите *** пак здраво *** и плюят из форумите, значи безценните им вождове за пореден път са се издънили :)) То да бяха 2-3гафа, ами то герберастките комсомолци без глас останаха, всеки ден да *** за какво ли не! Е, другарчета, няма как, за какво ви плащат управляващите, че и на пионерски лагер на моренцето ви пращат! Ще квичите здраво за тях, инак си оставате без надници и без пясъчни кофички

219

Анонимен

преди 13 години

Думите на Станишев при пръв прочит звучат убедително.Особено за лаици като мен,които не познават тази материя.Но пък какъв удар по авторитета на Лукойл.Така се започва.С малки стъпки.Всичко тече,всичко се мени.Последните ще станат първи.Може и да свършва царството на Лукойл.А може и да не свършва.В мен има малка надежда ,че Някой иска да въведе ред.

218

Анонимен

преди 13 години

Направо ше побеснея ей