35

Анонимен

преди 12 години

и не виждам какъв е проблема че Петков се бил изпикал във фонтаните? еми ще се изпикае, защо да не го направи. кой ще му държи сметка? вие ли анонимни клавиатурни мишоци. вие ли? хахаха колко сте жалки и безсилни. може да се е изпикал, ама поне е единственият МВР пеф за последните 10 години който вкара в затвора истински наркобос, а не някоя дребна рибка. говоря за Очите.

34

ФАКТ

преди 12 години

съдиите се надпреварваха да си строят хотели като социално слаби. Ето защо няма нито един осъден!

33

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

"Запалката се натяга на посланика да му дадат виза...е няма да стане, наркодилъри не искат"...********************************************************************Пазят си чисти фонтаните хората...

32

до 25

преди 12 години

и кой какво е направил синко? Маргините са на свобода, Таки се е покрил, Галеви добре че е българският съд за да ги осъдят, за Очите не ми говори, защото той бе арестуван при предното правителство. та какво викаш са направили ***? кого са вкарали в затвора? хахаха колко жалка платена *** си само.

31

Анонимен

преди 12 години

men poslannikyt me kefi. nikoi oficialno ne se prismiva s tolkoz razkoshna usmivka na towa shmekeriisko pravitelstvo.

30

Анонимен

преди 12 години

минус - за статиятадори два минуса!

29

до трактористите

преди 12 години

При диария -Инфекциозна болница - бул. "Акад. Ив. Гешов" 17тел. 02/9523780

28

Вицекралят на Българ

преди 12 години

Цецо Лажецо така е лъгал кукловода си Ворлик, че последният предава лъжите му чак във Вашингтон. Вицекралят на България Ворлик или е опасен наивник, или е опасен ***! Защо САЩ ни изпращат такива самодейци?

27

Охранител

преди 12 години

По препоръки на посолството /на САЩ/...е свършено, това, това и онова...Мен това много ме притеснява!Защо не ни е правителство тогава, защо не ни управлява посолството на САЩ!?!?!?Вие не се ли притеснявате...???

26

Калин

преди 12 години

Уорлик явно и от началото не знаее къде е попаднал и с какви типове си има работа :) така и не му увря главата на този, че да им се връзва на глупостите.. Уорклик оправия ще има когато дебаркирате тука .. и си приберете версиите .. които държите .. такива като ГОЦЕ .. ВЕЛЧЕВ ГРУЕВ ..ПОПОВА .. ЦЕЦКО БОКО - МУТРАТА ПРАВЕШКИТЕ ДЕРИВАТИ.. ИНАК КОЛКОТО И ДА СПИСВАШ ФАЙДА ОТ ТЕБЕ НЯМА.

25

1111

преди 12 години

"Ден без Уорлик"

24

до 27

преди 12 години

е това е повече от скандално. това е недопустимо. оставка Тикво, оставка !!!

23

Към БГ Съдия

преди 12 години

Никой не може да изкорени престъпността защото тя се е сраснала с управлението. А с това правителство мутризацията на управлението е в най-висшата си форма.

22

проф. Михов

преди 12 години

Наблюдавам и лекувам от години - остри и хронични случаи на диария, но някои "настъпани политически" участници в коментарите надминамат всички клинични случаи в многогодишната ми практика.

21

Анонимен

преди 12 години

Абе какво се правите на ударени с мокър ***? Всички знаят с какво се занимават Маргините, Таки, Братя Галеви, Алексей Петров, Митьо Очите и десетина "герои"! Тук въобще не става дума за политика, а за това, че тези хора години наред си развяваха байряка, без никой да направи нещо и когато те бяха най-накрая прибрани там където им е мястото е редно поне малко да бъдем признателни на хората отговорни за това, без да гледаме през призмата на партийните пристрастия.

20

До 20

преди 12 години

И какво го е сгазило викаш? Ако не знаеш трактора се е кандидатирал за президент. Да му имам и похвалите на този смешен янки.

19

Анонимен

преди 12 години

УРОДлик пак се из.ка на метеното!

18

до 19

преди 12 години

те няма и да умрат синко. колкото и да те е яд. от 22 години все повтаряте че ще умрат, а ето че все още ги има. но като се замисля други партийки май нещо ги няма. къде е БББ, къде е ССД, къде са НДСВ, къде е СДС, къде са социалдемократите,? къде е партийка геЙб? май че е на командно дишане. хехехех

17

Анонимен

преди 12 години

Трактора го сгази Булдозер, май.

16

Анонимен

преди 12 години

до 15вият на умряло, защото вият, че комуназите още не са умрели.