170

миро

преди 13 години

Народа си е платил да го назначи и две години си плаща за да го уволни измикяра Бойко Борисов

169

до 169

преди 13 години

Разбирам те,учил си в аонсу и знаеш приомите.По какво тогава се различаваш от омразните комунисти.Герб и истина-кратък виц.

168

Анонимен

преди 13 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГАФОВЕ НА КАБИНЕТА СТАНИШЕВКРАЖБИ- ДДС кражби за 2008 г.- 322.5 млн. лева- Загуби в митниците през 2005 г.- 2008г.- 3.112 милиарда лева?! ОТРИЦАТЕЛНО ВЪНШНОТЪРГОВСКО САЛДО- през 2008 г.-14.37 млрд. лева =неконкурентност и импортна зависимост на българската икономикаСПРЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА- от 486 млн. евро от предприсъединителните фондове до 825 млн. евро по различни оценки.

167

Боби

преди 13 години

Преди години Слави изпя "Пътнико свиден, пътнико off...". Помните ли я? Отново е повече от актуална... защото "на зло куче - зъл прът".

166

Анонимен

преди 13 години

*** то *** комунисти копират и по различните теми едно и също пейсват.*** сигурно им плащат за таз черна работа!

165

ФАКТ

преди 13 години

То не бяхафлашки,билбордове,платени драскачи,интернет сайтове,взривове пред вестници - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА комунистите в България.

164

Анонимен

преди 13 години

Гербери защо националицирахте парите на хората за старини бре:) Крадци недни! Шумкари си останахте и това си е! Само комунистите си позволиха да национализират имущество на хората! Хайде излизайте от землянките:)

163

за 167

преди 13 години

Към края на управлението на този кабинет на тройната корупция, бяха под заплахата да не се освободят блокираните еврофондове за България. Сергей Станишев поиска нова форма на колониализъм"-чужди евроспециалисти да помагат" на България, като управляват европейзацията на България, защото родните социалистически кадри не можели успешно да се справят с това предизвикателство, без да заделят за себе си или за баткови, браткови или партийни фирми от парите и поръчките?!!! И това, ако не беше трагедия?! Стигна се до там, че говорителката на БСП, Корнелия Нинова(която беше отстранена като зам.-министър на икономиката и енергетика-та заради скандала с шефа на НСлС, Александров, който се смяташе за корупционен) да признае публично на страниците на в."Монитор", че:"Проблемните области(за БСП-бел. ред.) са еврофондовете, борбата с корупцията и здравеопазването", след заседание на ръководството на социалистите на 21 април 2009 г.!!!Ако трябва да сумираме щетите от управлението на кабинета Станишев от началото на неговото управление досега, те са евентуално не по-малко от 13.522 милиарда лева !!!

162

Митака

преди 13 години

Борисофф купувай си билета за самолета , че ще гонят бесни гладни Българи !!!

161

Анонимен

преди 13 години

Гербери! Узаконихте ли пистите на Банско вече! На онази фирмичка "Юлен" ли беше:)) Променихте ли закона:)) Защо чак от ЕК дойдоха хора да видят безобразията, който вършите:))) *** иначе Плевнята бараки от 27 квадрата може да бута,а! Ей! силни ей:)))

160

Анонимен

преди 13 години

Boklukchieva i Kuneva....edin *** po-goljam ot drug ***....

159

Анонимен

преди 13 години

До 168 Показвам ти ИСТИНАТА, а не тая дет ми я пречупваш през заученото в аонсу!"Как да излъжем и оглупим народа по-резултатно" ли беше предмета който изучавахте там!

158

до 157

преди 13 години

Измисли нещо ново,не кради чужди мнения.Ама гербер как да мисли,а кражбите са ви плътни.

157

до 165

преди 13 години

Как се е оправдавала?

156

Станимир

преди 13 години

ГЕРБ- рекетьорите ли ? Уволнявайте ги и аз съм с хората които ги уволняват

155

Анонимен

преди 13 години

До 161 Хахаха личи си че си малоумния платен драскач !Тея ще ги глобяават и им дават миларди евра, а на вас ви ги спряха, нали си споняш *** нионова как се оправдаваше за спрените фондове!

154

Анонимен

преди 13 години

"Издирваният Таки на общо събрание в Слънчев бряг"Хахахаха! Гербери кога ще го закопчаете:)) От 2008 го търсят:)))))) Или е дружка на Боцко,а:)))

153

Анонимен

преди 13 години

До 147И познай като се разкрие в неделя в 13:00 часа каква реклама ще направи на сайтовете си: "Ние от младежкото биесиепие носим червни пропити с кръвта на тея които сме убили фланелки от сайтове....."Нашите бащи и дядовци убиваха за да ни защитят нас внуците им, а сега ние крадем народа, а Бойко не дава!

152

Анонимен

преди 13 години

"Солидна глоба грози България заради АМ "Люлин"!Първоначално зададените проекти за магистрала Люлин не са спазени. Фактурирани са строителни дейности, чиято стойност всъщност е по-ниска, а цената на шосето е завишена необосновано. Това се казва в одит на Европейската сметна палата за изпълнението на проекта."Защо така крадете герберчета:)))))

151

Анонимен

преди 13 години

Първанов се уволнява 2011. Кой каза? У ВОЛ НЕ НИ ЕЕЕЕЕ :)))