199

даммммм

преди 12 години

Най-вероятно наема ще е символичен 30-40 лева, а те *** (*** се наричат, а не роми) един път като се нанесет ще си плащат "високия" наем както тока.

198

Анонимен

преди 12 години

Аз затова ли плащам данъци, *** да получат жилища преди Българите?или се хващаите в ръце или .... Европа като са много отворени да интегрират 1 милион български *** да ни покажат как става, ние тогава ще се оправим с останалите, ама да минат поне 4-5 години интеграция да видим че е успешна.

197

Stany

преди 12 години

194, Най-големия грях на Атака е, че се занимават с турците, а не с ***. Същата грешка направи и Хитлер, като не почна от тях, а се занимаваше с евреите.

196

MURDOC

преди 12 години

На снимката виждате плакат на филма "*** с колело"

195

иво

преди 12 години

според мене всеки трябва да има право на партамент и кола !!!

194

аз - до MURDOC

преди 12 години

та като дойдат избори, какво? - пак същите ще изберете (тъпия народ с промития мозък)няма спасение за тая държава, гнилоч!

193

Говедарин

преди 12 години

Мале мале, я глей ***!!!По капли са се засилили да влезат у новите жилища...:D :D :D

192

Да, да

преди 12 години

Не на помощта за ***! Нека или да работят, или да се махат от тух. Да се намери начин да се върнат в родината си Индия. Там ще са си на мястото.

191

АСАН

преди 12 години

ПРЕДЛАГАМ ДА НИ ГИ ДАДАТ И ОБЗАВЕДЕНИ , С ПЛАЗМА В ХОЛА И ЖАКУЗИ В БАНЯТА!!!

190

Цар Коколин

преди 12 години

Така,аз живея на свободен наем и всеки месец си скъсвам *** от бачкане за да си поема разходите....Бай ***-ще го настаняват в нови жилища на нищожен наем и пак няма да плаща....е и това ако не е повод да подпаля една кооперация със спящи ***...пък знам ли,може би точно това целят управляващите...

189

BG

преди 12 години

Писна ми да храня мързеливи ***, а родителите ми дали по 40 години работа на тази държава да мизерстват.

188

Анонимен

преди 12 години

Нека някой, който дава минуси на Атака да ми изброи един грях на Атака.

187

пресата е продажна

преди 12 години

тук маркират постинги, които са неподходящиа този го отминаха:"ако сме един нормален народ и се считаме за европейци няма да останем безразлични към всичко това което се случва - докога само ще приказваме по форумите и ще бездействаме ??"- продажни, мръсни, *** журналисти или там какви то сте, *** скапана!

186

Илиев

преди 12 години

Това не е ли расова дискриминация срещу българите в собствената им държава ???? Защо ще се строят жилища специално за *** ? Аз също искам нов апартамент с преференциален наем в София ! Ама няма ..... защото не съм ***.

185

тишо

преди 12 години

не че нещо ама това не го пиши на нас а го прати в някоя медия да бъде зададен този въпрос защото те явно не се сещат....

184

Атакиии

преди 12 години

Волене,поведи ни вожде наш!

183

Анонимен

преди 12 години

185 това което ми описваш е по-скоро изкючение. Тези след 1 година няма да имат и прозорци.

182

MURDOC

преди 12 години

ИЗБОРИ ,ИЗБОРИ ,ИЗБОРИ

181

Анонимен

преди 12 години

като трябва да излезета на площадите - пък направете го! защо се страхувате? или няма кой да ви организира?дори и да се мислите, че сте малко - правете го по-често и ще станете много (и другите ще се престрашат) - след работно време, носете плакати, скандирайте, пишете протестни писма, петиции..., визирайте ЕС за нередностите...Това се нарича "гражданско общество" и "гражданско съзнание" - това ни липсваиначе да не сме по-лоши от другите нации и народи?

180

Анонимен

преди 12 години

Ще взема да гласувам за Атака вече, да го ***.Тия *** *** трябва да се изметат с голямата лопата!