11

дзвер

преди 12 години

ПОДГОТОВКАТА ЗА СТРОЕЖА НА ЕДНА МАГИСТРАЛА И РАЗИЧСТВАНЕ НА ТРАСЕТО ТРАЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ОТ ПСАМИТО СТРОИТЕЛСТВО!!!И тази тежка и неблагодарна работа ,свързана с отчуждаване на имотите,водене на дела за обезщетение на засегнатите собственици (на курници,краварници ,къщи ,градини и др.) не се вижда, .През това време не се режат лентички,и моми с насълзени очи не чакат Тиквата от Банкя да им завре в устата парчето от питката

10

ха ха ха

преди 12 години

Добре де сега ако искате ме оплюйте и направете комунист,фес или царист все ми е тая.Обаче аз да попитам.Какво направиха до сега за 2г тия?АМ Люлин?Ми тя общо е 19 км.От тях при кабинета Станишев направиха 11км.Значи ГЕРБ са направили за 2г 8км магистрала.Само за съпоствака едно инфо,което го четох в нета и то в този сайт.За 4г предхпдния кабинет е построил 139км магистрали.И според мене това е малко.А тия питам за 2г кво напрайха?*** вярно пиара е голема работа ви казвам.

9

дзвер

преди 12 години

Росенчо, внимавай че започваш да съобщаваш някои истини и Боко няма да е доволен, че и тройната е свършила нещо - Досега работихме с готови проекти, а и имаше съмнение за прозрачността на работата в Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) от страна на ЕК, затова вариантът най-ниска цена беше добър, обясни Плевнлиев. Този модел на работа обаче трябва да се смени заради една съществена причина България трябва да договаря много по-високи суми през следващата година-две, ако иска повече пари от ЕК през предстоящия програмен период. С евтините търгове за магистрали трудно ще убедим Брюксел, че се нуждаем от повече средства за пътища.

8

Охранител

преди 12 години

Ако пък става въпрос за това, кой може да върши работа...в това правителство има само един истински професионалист/експерт...неполитик, който си гледа задачите и това е Росен Плевнелиев, според мен...няма да давам оценка на останалите, но бих се доверил само на него!!! Не бях виждал от 16-17 години да се чистят пътни канавки и зеленина около междуградски и междуселски пътища...е, пътувам постоянно и това виждам...когато фактите говорят и боговете мълчат...

7

До 4

преди 12 години

Да пишеш на Български с латински букви е все едно да пишеш с *** по стената - чете се, но не е приятно !

6

Пич

преди 12 години

Росене, давай мой човек, на такива като теб се надяваме. Ако можеше да има още 10-тина като теб и нещата щяха да изглеждат по друг начин.

5

Анонимен

преди 12 години

Успех, един от малкото читави министри,а и доколкото знам не е член на ГЕРБ.

4

NAPOLEON

преди 12 години

DA NE BI PREZ 2015 GODINA PLEVNELIEV DA E KLIENT NA PROKURATURATA. TOGAVA NQMA DA IMA SU6TATA USMIVKA.

3

boza

преди 12 години

Samo da ne " izkipi" kato " Trakia" .

2

Анонимен

преди 12 години

Нека, нека. Някой най-накрая да вземе да оправи пътищата в тази България, че до сега само чакахме и слушахме обещания.

1

Анонимен

преди 12 години

*** и те врят и кипят. Връзвайте лигавниците и започвайте плюенето, другари.