33

Анонимен

преди 12 години

Колко е самодоволна дъртата ***...

32

за 7

преди 12 години

Продължавайте с черния пиар и съвсем ще прокопсате червените... като на предните избори 2009! Ама тоя път може и въобще да не сте във властта! И много ще боли!

31

aq

преди 12 години

Тая защо не грабни мотиката и да ходи да сее, най-ще й приляга. Куха лейка, какво направи като беше в МЗХ.

30

До истината

преди 12 години

България за първи път в своята история избра мутра за премиер - ЧЕСТИТО !Ето 1 статия от преди 14 год. когато половинката на мутрата - рекетъор не бе още милиардерка а само милионерка........ 1-ия милиард се натрупа когато мадридския крадец назначи кратуната за гл. секретар на МВР.......О каква гавра - престъпника,мутрата,рекетъора шеф на МВР. Ако не бе толкова трагично,би било комично......Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

29

Анонимен

преди 12 години

Поредната червена гнус

28

hagen

преди 12 години

Меглена Плугчиева твърди че се е сдобила с въпросник от сериозни представители на БСП.А дали въпросника не от предишните избори с които вътрешното разузнаване на БСП се информираше за своите опоненти.

27

винаги

преди 12 години

Г-жо Плугчиева няма такова нещо уведомяване на правителството.Тука решава ББ кого ще назначи и кого не ,не сте ли разбрали вече.Всичко в нашата държава се разрешава и решава от ББ - вожда.той ни храни,той ни строи,той ни образова -въобще като кучешка глутница добре се обргижва за нас -по думите на г-жа Цачева шеф на парламента в Република България.

26

Замяна

преди 12 години

Искаме ми се някк си нашите политици да изчезнат някъде ама всички до един.

25

Анонимен

преди 12 години

'Няма мерзост на която истинския комунист да не е способен'

24

Tochniq

преди 12 години

Nagla tvar batenca - tova e bai ganio....tazi e tipi4en pyrvoobraz na nai ganq!!! Hrani ku4e da te lae! Koi znae kolko sa i butnali ot drugite partii - ta da vzeme i ot tam! Kato q gledam tipi4na sleska parantiq - s vejdi gysti govejdi!!! Svinq - absoliutna!

23

Яко

преди 12 години

Редно е и Борисов, и Плугчиева да подходят отговорно - да си подадат оставките и да започнат да пишат показания...

22

Истината

преди 12 години

Ето кой ни управлява........мутрите си остават мутри........вълка кожата си мени,но нрава никога........Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!Днес се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми, пише в писмото си топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на Български пощи- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам Голдмън Мениджмънт АД от фирма Български пощи АД, ще бъда физически ликвидиран.По нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на Български пощи ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?

21

DO KUTEV

преди 12 години

PAK NI FANAHA DAVAI DRUGI NOMERA CHE STANAHME ZA SMIAH

20

писна ми..махнете се

преди 12 години

Че и да има такъв документ, какво????? Какво лошо има да знаем бъдещите кметове какви са били в даскалото едно време ???? Дали са учили и прокопсали честно или са били двойкаджии, и после станали 'бизнесмени' в мъглата. Докога от БСП ще шантажират народа с глупости? След като се *** тотално, трябва а се скрият за малко поне

19

Анонимен

преди 12 години

партиийката пак дава съвети, ако може и да краде съвсем ще е добре и така вече 65 години! Пуста гьостерица!

18

Анонимен

преди 12 години

Тази *** с колхозната физиономия ,май се е взела много на сериозно.

17

-I-

преди 12 години

*** са толкова жалки и са толкова закъсали, че е въпрос на време да започнат отново да обират мандри. НИКОГА повече бсп във властта на Република България!

16

Да

преди 12 години

Жената кандатства за пост в лично качество,защото има лични качества.Не са я приели,но това е конкуренцията между хора с качества на европейски терен.На този терен бб не може дори документите да си подаде.Да ни е честит най-големият *** в българската нова история.

15

Ле ле

преди 12 години

още една лапачка на червени хуйове излезна на светло на есен ви е крайния срок червени убийци като се разкара и Гоце пумията вече няма да има кой да пречи на Българския народ надявам се и да ви се потърси сметка за всички убииства безчет които направихте след девети уж в името на народа ама по точно във ваше име от името на партията тъпкано да ви св връща на вас и вашите деца...

14

смях

преди 12 години

Абе тази не беше ли същата която "откри" неасфалтираната магистрала водеща в планината:)