437

wiktor

преди 12 години

ГАРАНЦИЯ ОТ ГЕРБ!

436

Анонимен

преди 12 години

до 452 "В продължение на 20 години България бе управлявана от червено-синя олигархия, която заграби и раздели по между си обществения ресурс и в крайна сметка го превърна в частни монополи.".. и създаде такива елементи като Борисов и сие.

435

колкото,толкова

преди 12 години

Само 5 апартамента,скрънзи!

434

КОКО

преди 12 години

до 443не десестки хиляди, милиони избиха, или милиарди,откачалка си. То по твоето мижитурско мнение са избили света.ЛУД си за връзване. България беше с 2 милиона повече от сега, кой кого е избивал

433

до vandal

преди 12 години

Нищо не са им платили. Шефът е дошъл и рекъл - или така го пишете, или отивате на трудовата борса...

432

Анонимен

преди 12 години

Партизан за бой се стяга,хвърля пушката и бяга.Идват рашки със калашкии му фърлят секс юнашки

431

А къде дреме ДАНС ?

преди 12 години

Опасни за държавата елементи БСП/ДПС ,които се подкрепят от враждебни нам страни,като Русия /Турция трябва да са под контрол,като потенциални терористи и крими босове!!! Мда..

430

Анонимен

преди 12 години

В продължение на 20 години България бе управлявана от червено-синя олигархия, която заграби и раздели по между си обществения ресурс и в крайна сметка го превърна в частни монополи. Нищо не им коства да купят за жълти стотинки *** които постоянно да дежурят и плюят по форумите. ЯВНО ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ ЗАЩОТО ЗАД БОЙКО Е МОДЕРНА ЕВРОПА, А ЗАД ТЯХ - АНАДОЛА СИБИР И СЕВЕРНА КОРЕЯ

429

vandal

преди 12 години

dnes.bg кажете колко ви платиха за заглавието и снимката продажници червени

428

син

преди 12 години

Плугчиева,Първанова и Кунева - за такива хората казват к****нски номера

427

Петко

преди 12 години

Когато на човек му излиза пяна на устата е болен от Бяс -правилно ли чета че на нашия Премиер му излиза пяна от устата ??? Болен ли е от Бяс , има ли лекари във форума да обяснят симптомите на заболяването ... Кое ли бясно куче го е захапало ?

426

439

преди 12 години

Всъщност добрата новина е, че няма да ни се наложи да търпим Тиквуна още две години. Като наритаме кратунковците на изборите и вкупом с баш тиквуна пътуват към Банкя :)

425

антонимен

преди 12 години

Мръсни ***,вашто маме,шъ ви таковам таковата.*** ***!Бат Бойко ще ви види сметката,свърши се вашата,иде нашенската музика,Ихууу!

424

peци

преди 12 години

отивам да пия една студена бира и не ме интересува никва политика

423

анализатор

преди 12 години

Г-н Борисов КОМУНИСТА НЯМА СРАМ ,той е ГЬОН СУРАТ това е по подразбиране !!! Ако някой има срам значи не е комунист . Комуниста има мислене и поведение на рецидивист , защото именно е рецидивист , него само гробът го оправя !!!

422

Анонимен

преди 12 години

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Най-печалното е, че комунистите, които ограбиха България, не са същите комунисти, които пишат по форумите. Форумните *** не са намазали нищо - останали са с пръст в уста - затова вият на умрело...

421

Обяснител

преди 12 години

Куманаз срама няма- чужда окупационна армия ги доведе на власт, десетки хиляди избиха, прогониха милиони и пак искат да ни яздят - тоз път по ''демократично му'''... де сопа де

420

koko

преди 12 години

до 402стига с тия комунисти, писна ми.Когато глупавият няма аргументи, пише едно и също.Измисли нещо друго.Когато някой ти е крив е комунист, а ти какъв си?Капиталист, за това сме на това дередже!!!Преди 1989 бях в пъти по-добре, без да ме е еня кой какъв е!ИСКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ, РАЗБЕРИ!!

419

Анонимен

преди 12 години

Щом червените надуват гайдата, значи нещата вървят в правилна посока!

418

Анонимен

преди 12 години

Nay-obi4am pripe4ena tikva na rezen4eta vav furna,posipana sas zahar...puhahahahaaaaa