101

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Другарко Ружи, няма ли кой да те обслужи?...

100

oxy

преди 12 години

Ами тогава си мълчи!

99

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ -100

98

ПБ и ЦК на БКП

преди 12 години

Браво Бойко,браво Цецо ! Браво на ГЕРБ ! Свидни чеда,скъпи братя,за да спечелите по-убедително изборите върнете лагерите/Белене,Скравена и ..../Строшете зъбите на кучетата които лаят.Ние сме с вас,с ГЕРБ сме по-силни.

97

Бай Тошо

преди 12 години

БСП наистина ли мисли, че това е лошо?За пореден път се убеждавам колко кадърна паптия е ГЕРБ и колко умствено изостанали са от БСП!Много ясно, че трябва да се знае ВСИЧКО за всеки политик. Не накрая да се окаже, че дължи пари и да е подвластен на манипулации и шантаж! Такива проучвания трябва да прави всяка партия преди да приема разни хора! Явно БСП събират хората си от кол и въже.Браво ГЕРБ!

96

:-)))))))

преди 12 години

DOBRI NIKOI NE SE INTERESUVA OT PEDALSKIQ TI NA4IN NA JIVOT.

95

Ruja

преди 12 години

Браво, гербери! Ще ви похвалим пред вашия вожд, че активно гласувате, като пишете минуси. Ама какво повече да му кажем от това, че освен минусите, които бълвате, още - и *** лозунги и ,че няма как да обясните малоумното гербаджийско или как го наричат там, герберастко поведение?

94

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Всичко, за което се сетят, че биха направили в дадена ситуация - *** обвиняват ГЕРБ... - доказателството им е това, че съдят по себе си...Комунистическа логика...

93

Добри

преди 12 години

Във въпросния документ има въпрос и за сексуалния живот. Сега, аз не разбирам ГЕРБ какво ги интересува моя сексуален живот. Освен ако някой от тях не иска да вземе участие в него? Цветанов, дано да хванеш рак и да изгниеш, *** такъв. Милиционер гаден.

92

tulski

преди 12 години

На който му е чиста работата не се страхува от досиета и въпросници.

91

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

KOI BQHA TEZI BSP?PARTIQTA NA POKOINICITE PREDPOLAGAM:-)))))))))))

90

Доси Досев-Досистия

преди 12 години

Даже и името ми цензурират! Не мога да си го напиша цялото! Режат ми букви!

89

Анонимен

преди 12 години

Започва да ми прилича на 44-45 год. Страхувам се и да си кажа мнението.Но нашите досиета вероятно са готови отдавна.

88

`owek

преди 12 години

Питам,какво лошо има в този въпросник.Та нали в парламента трябва да влизат нормални хора.Тъй като няма нормален политик,то поне да бъдат ПО-МАЛКО крадци и ПО-НОРМАЛНИ от ДСБ,БСП,ДПС,АТАКА.

87

Доси Досев - Досисти

преди 12 години

Името ми ясно говори защо съм против ченгетата! :)

86

млад социалист

преди 12 години

Форумите са последното убежище на комунизъма в България, другари!

85

clearly

преди 12 години

Герберите явно се готвят да печелят избори с компромати и заливане на противниците си с помия! По какво се различавата от Сталин и Берия? По какво се различават от Тошо и ДС? Трябва да им се даде отпор от всички! Трябва да бъдат наказани на изборите с наказателен вот!

84

Ruja

преди 12 години

Гербери, като ви чета писанията, с право ви наричат герберасти или ***. Държите се като див, изроден израстък. Вярно е, че изживяхме много труден преход. Плюсовете и минусите на този период ще ги отчетат след нас. Но вие се домогвате да ни върнете десетки години назад. В миналия век. За мен най-ценното е, че имаме свободата да кажем каквото мислим. Предпочитам да разговарям с истинските сини, които почтено отстояват своите принципи, макар и да не ги споделям.

83

Анонимен

преди 12 години

БСП като няма за какво да се хванат, и за сламката се хващат... като удавници...

82

Анонимен

преди 12 години

Доси,да го набия в устата ти болшевишка !