152

до 159

преди 12 години

Колко ти плащат бе подлого недна?

151

Надпартиен :)

преди 12 години

154,155 : Вие ме разсипвате от смях,че от ГЕРБ по-големи комунисти има ли бе ?:))))) БСП въобще не са социалисти камо ли комунисти,това е дясна партия,за 4 години го разбрахме. Подиграл се хърбел на щърбел:)))

150

НЯМА ,

преди 12 години

"Ден без Бойко ",а има 100 години......... БЕЗ ОПОЗИЦИЯТА ,СДС И КОСТОВ !МОГУ РЕВАНЕ БРЕ....!

149

1952-ра

преди 12 години

Из цялата страна започва масово строителство на предприятия на тежката промишленост, а центърът на София е изцяло обновен. До 1955 са открити Национален стадион Васил Левски, Народната библиотека, съвременната сграда на Софийската опера, сградите на Министерския съвет, президентството, ЦУМ, хотел Балкан и полиграфическия комбинат Димитър Благоев. През 1952 започва топлофикацията на столицата. Построени и открити са десетки язовири, сред които Студена, Васил Коларов и Александър Стамболийски. Други обекти на промишлеността, създадени тогава, са и химическите комбинати в Девня и Димитровград, металургичният комбинат в Перник. Селското стопанство бива колективизирано, купонната система е премахната.

148

Българин

преди 12 години

" Цели сме изгорени от парене и пак не знаем да духаме"....

147

1952-ра

преди 12 години

Тоя сбърканяк, заедно с другия сбърканяк Цвъчко, ще ни докарат такъв тоталитаризъм и култ към личността, че времената на Вълко Червенков и Тодор Живков ще ни се сторят като розови години на детска невинност!

146

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

ДА ЖИВЕЕ 5 ЮЛИ---ДЕНЯТ НА БОЙКО БОРИСОВ---ПЪРВИЯТ ЧЕСТЕН,СЪВЕСТЕН И ДОБРОНАМЕРЕН ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1944 ГОДИНА.САМО ГЕРБ....НА 23 ОКТ. ДА ДОУНИЩОЖИМ МАФИОТСКАТА КОТЕРИЯ-БСП

145

КОЛКО МЪКА,

преди 12 години

ИМА В БГ ,*** ИНТЕГРИРАХА БЪЛГАРИТЕ ,А СЕ ОЧАКВАШЕ ОБРАТНОТО ,....КРАДЕНЕ ,ЛЪЖЕНЕ ,ДАЛАВЕРИ ,ТЪРГАШ ,ИЗНАСИЛВАНЕ ,УБИЙСТВА ,........И НЕГРАМОТНОСТ .........ВСЕКИ 3-ТИ БГ в БГ -----НЕГРАМОТЕН ,ТОВА СА ФАКТИТЕ !

144

Анонимен

преди 12 години

РАДВАМ СЕ ЧЕ БСП Е В ПРЕДСМЪРТНА АГОНИЯ.СЕРГЕЙ СЕ ЧУДИ ОТ КЪДЕ ДА Я ПОДХВАНЕ.БОЙКО ИМ ГО ВКАРА ДВОЕН.НА ЛУДИ ГИ НАПРАВИ.СЕГА СЕ ЧУДЯТ КВО ДА ИЗМИСЛЯТ ЗА ДА ИМ ОБЪРНАТ МАЛКО ВНИМАНИЕ И НА ТЯХ--ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.СБОГОМ БСП.....................

143

Сталин

преди 12 години

До 130 ХитлерА ти не си ли анонимник?

142

Анонимен

преди 12 години

няма ли да излизате обедна почивка бе, комунисти оръфани?

141

27

преди 12 години

НЕ могат вече червените да крадат и затова реват като хималайски мечки,гладнички са.

140

..........123 и 145

преди 12 години

....Вие акъл имате ли ,на един огън се печете ,а не разбирате ли ,че управниците ....са виновни .за...20 г....ПРЕХОДА?

139

!?

преди 12 години

Вие сте големи *** бе. На тройната коалици ЕС спря парите от еврофондовете, сега поне пак започнаха да дават. Може ли някой от вас, ***, да ми обясни от какво недоволствате?

138

ДО 127

преди 12 години

Ако Бойко не усвоява ...Европари ,какво ще кажеш за 3-ната ?Защо те не получиха нищо от .......................Европа ?

137

Пламен

преди 12 години

Тоя ла*нар още ли не са го гръмнали.Премиер,премиер но никой не може да избяга от миналото си.И *** ще го прочетем някой ден в крими хрониката на някой ежедневник.

136

Зак

преди 12 години

На мен пък ми харесва да гледам положителни новини. А щом премиерът е част от тях, не ми омръзва да гледам и него. Обърнете внимание какви бяха новините преди 3 години - убийство, отвличане, пореден спрян фонд, кризата иде - негативизъм след негативизъм. Сега също има такива, но преобладават постиженията - строителство, подобрения, къде колко пари са дадени и от кой фонд, заловени престъпници, положителни финансови и икономически показатели.

135

27

преди 12 години

Реват и врещят червените макаци,но ти не им обръщай внимание Бойко,ще им мине.

134

Анонимен

преди 12 години

Ако утре тиквата не изсере нещо, какво ще лижат поклонниците му?

133

студено течение

преди 12 години

Периодът на пожарникаря преминава като студено течение през историята на България, пардон, през автомагистрала "Люлин"!