34

Венсеремос

преди 13 години

:) Да ви е честитооооо правителството. Цецко и Боко ги купиха американците а после ВАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ СТРАДАТ ОТ РАК и какви ли не други болести. А ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ.

33

ДО 21

преди 13 години

Абе чехъл, ти правиш ли връзка с главния? Пораженията от добива на шистов газ са необратими и пагубни за огромни територии, каквито в Бг няма, ама как да го схванеш с ампутирания си мозък!

32

До 7

преди 13 години

От позицията на какъв си казваш "мнението"?! Предполагам, че нямаш и един кв. метър земя, едно дръвче не си посял, един близък приятел или роднина в този район, т.е. си един никаквец. Да взема да дойда у вас и да ти кажа, как да боядисаш стените си, какво да ядеш, как да се отнасяш с майка си, понеже предполагам, че си пубертет с този начин на мислене.

31

Анонимен

преди 13 години

След ГМО-то на пияницата Нона (Монсанто), сега на ред са шистите на тоя *** Трайчо.Гласувайте за ГЕРБ - ГРОБ за България.

30

Морския

преди 13 години

Технологията за добив на шистов газ изисква дълбоко сондиране с последващо нагнетяване на флуиди. Това води да малки земетръси 2,5-3 степен. Да му мислят живущите в региона на централна и източна северна България и южна Румъния. Справка доклад на Американската агенция по енергетика

29

Анонимен

преди 13 години

MMMMMMMMMMMMMMMM даНе е лобизам, ич даже. Ще дойдат ще замърсят после ще кажат ами нали ви дадохме 30 000 000 гаранция оправяйте се, а между другото така и така е замърсено, що не ни пуснете една концесиика. И ние ще ви пуснем по нещичко както миналия път. Хамерика ни закриля, тя ни помага както и на цяла латинска америка и ред други страни който просперират

28

Юберменш

преди 13 години

Къде е СДС-то сега ? Нали са много зелени ?! Или май цялата демагогия е заради параноидните им антируски кошмари, от които се напикават нощем ? А Грийнпийс щели да отварят офис...*** до *** хора се нароиха в тая държава...

27

IYI

преди 13 години

Правилно ли прочетох-без оценка на риска????? Или да тичам за очила??/ И защо бе тъпугеро...защо ви е страх да се направи оценка? Защото би била,че риска е прекалено голям и не си заслужава , без значение какви биха били ползите ли???А???Какво излезе накрая, след като съсипхате задравеопазването,занижихте до нечувани равнища раждаемостта в БГ,натровихте храните с всякакви нитрити,а ние все пак продължаваме да дишаме и да ни има решихте да ни тествате с шистовия???

26

Уорлик

преди 13 години

Време е налудничавият 133 годишен мужишки експеримент да приключи!!!Или екскремент-изберете вие...

25

15

преди 13 години

Ти нормален ли си бе ***!? Я си отвори чичко Гугъл (след като не си го учил когато е трябвало) и виж какво се изисква, за такъв добив. Щата Ню Йорк е забранил добив на шистов газ заради неконтролируемото замърсяване на водоизточниците. Освен това предизвиква и нестабилност на тектоничните плочи. Вие нещо нормално освен сини и червени знаете ли трески недодялани такива?

24

Патриот

преди 13 години

Нереален как се казва филма ,ако тва с водата от чешмите е истина трява да се види задължително!

23

Анонимен

преди 13 години

Този ЕВН храненик (на снимката) пак закопава България мръсника!Продажна ***.

22

Анонимен

преди 13 години

България е един фарс и трябва да спре да съществува.

21

7

преди 13 години

Ако наистина намерят газ за 100 години и ни отърват от ***, дреме ми че щели да съсипят природата на един район населен предимно с ***. Тези дупитати дето уж искат екологичната оценка обслужват точно руските интереси, защото не вярвам някой да е толкова наивен и да вярва, че *** в парламента ги е грижа за народа.

20

Tina

преди 13 години

Браво, Борисов! Браво, Трайков!Турците не успяха да отровят водата в Североизточна България през 50-60-те години на 20 век, но пък за сметка на това вие ще успеете в началото на 21-ви...Вие сте гордост за България!Под това славно име и ще останете в историята - "Хората, които отровиха българската вода и почва"...

19

еколог

преди 13 години

Дългата ръка на Валъо Златев....

18

Nerealen

преди 13 години

Сигурно повечето от вас са гледали онова филмче от Замундата, в което хората си палят водата от чешмите- е те това е шистовия газ. За да го накарат да излезе, вкарват под налягане смес от над 100 различникиселини, отрови и съединения, с които разбиват скалите. След това под налягане газът излиза нагоре по тръбата, а една част от него се просмуква през почвата и влиза във подпочвените води. Така че Шеврон просто са си купили една държава на Балканите. Евала Боко, евала Тикво!

17

Анонимен

преди 13 години

И къде ще ги правят тези проучвания? В земите на хората ли? Тези нехранимайковци толкова да ги мразя вече, разпродадоха ни на парче ненормалниците долни, гадни, мръсни. С интелекта на гъбено семе ще решават неща, които могат да унищожат половината държава и да обрекат населението й. Е, затова са важни възпитанието и семейната среда, а ние избрахме тези, които са нямали майки да ни управляват държавата!

16

***

преди 13 години

Ало, Дянков ли е на телефона?-Не, Трайков съм.-Е нищо, и на ТЕБ ДА ТИ E*Б*A МАЙКАТА!!!!

15

венци

преди 13 години

ех бе комунисти мръсни все сте недоволни когато нещо не е ссср ама то се доказа през годините всичко руско не работи сега пак мрънкате ако застрашава еколгията няма да се реализира няма да е като кремиковци дето го изсрахте по средата на полето и отрови цяла софия но за соц изгъзиците си мълчите предатели червени