1242

ПАК ОТ МИТКО

преди 13 години

КАРИКАТУРА НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ Е ПАМЕТНИКА,СЪГЛАСЕН СЪМ... И ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО,АКО НЕ БЕШЕ ТЪЖНО И ТРАГИЧНО!

1241

genadi

преди 13 години

Гавра и подигравка- това заслужават юдео-болшевиките и техните слуги!

1240

МИТКО

преди 13 години

9.МАЙ,ДЕН НА ПОБЕДАТА...... АЗ СЪМ НА СТРАНАТА НА ПОБЕДЕНИТЕ!!! ВИНАГИ СЪМ БИЛ, И ВИНАГИ ЩЕ БЪДА!!! ".....И ТАКА,ДО КРАЯ НА СВЕТА..." - КАКТО СЕ ПЕЕШЕ В ОНАЗИ ЧЕРВЕНА ПЕСНИЧКА,ЗА КИЛОМЕТРИТЕ.... ....... БЪЛГАРИЙО,БЪЛГАРИЙО-О-О-О,ГОСПОД ДА ТИ Е НА ПОМОЩ!!

1239

Пешо

преди 13 години

Точно така, да оставят боята. Пък като задухат други ветрове, веднага ще боядисаме паметника обратно в черно. За вулгарите няма история! Има само 3 секунди, през които една *** може да задържи вниманието си върху определен обект.

1238

Анонимен

преди 13 години

Krokodila Gena e samoten dyrt ***.

1237

Анонимен

преди 13 години

Чудя се дали ще сте толкова възторжени и умилени ако същите "млади хора" изразят "собственото си мнение" като ви се изсерат пред вратата, изрисуват автомобила ви или се изгаврят с родителите ви

1236

Анонимен

преди 13 години

Само преди 22 години, ако някой беше посмял а направи дори наполовина на това което са направили децатас, сега щяхме да говорим за тях минало време.

1235

Анонимен

преди 13 години

SUPER

1234

КАТЯ

преди 13 години

БРАВО, ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ХУДОЖНИЦИТЕ. В се пак в страната ни има млади хора, които не се страхуват да изразяват собствено мнение

1233

Nezavisim

преди 13 години

Chudesno chuvstvo za humor i golyam talant. Bravo na tvorcite!

1232

ххх

преди 13 години

Ако този форум е представителна социалогическа извадка и съдейки по броя на + и - към коментарите от първите страници съотношението ***/нормални е 2-2.5/1. Явно "планът Дълес" е постигнал бляскави резултати

1231

genadi

преди 13 години

Свежарско!И много подходящо за паметника на Чи*утската Червена армия!

1230

Анонимен

преди 13 години

Ужас! Ако десата ми не знаят нищо за Чебурашка и Крокодила Гена какво?Света ли свършва?

1229

Украинец

преди 13 години

Защо това?

1228

rottenroll

преди 13 години

Ерата на социализъма умря. Не донесе почти нищо хубаво, но за сметка на това взе много жертви и вкара много невинни в лагери, подобни на нацистките. В момента тече ерата на капитализма и консумацията с всичките им добри и лоши черти. Но се замислете докато набивате чипс и пиете кола, пишейки гневни коментари срещу драскачите, погледнете опаковките на продуктите. После вижте децата ви какво гледат по телевизията.

1227

rottenroll

преди 13 години

Това, ***, е адски показателно. Не е просто вандализъм, приравняващ се на свастиките отпред и отстрани, а носи послание. Посланието е, че американските комикси, Макдоналдс и Дядо Коледа са новото медийно робство, основен отличителен белег на глобализацията. Децата ви, скъпи мамита, знаят много повече за тези герои, отколкото за Тримата ***, Чебурашка и Крокодилът Гена.

1226

ves666

преди 13 години

balgarite s okupacia i bez okupacia sa si bili sashtite *** mirizlivi *** 250 godini robstvo vizantiisko 534 god tyrsko ,1300 godini *** ta do den dneshen palni mizernici .

1225

о

преди 13 години

Мила г-жа Ковачева, а защо така грижливо не обяснихте, че Унгарците са си поставили всички паметници от този период в един парк, който е превърнат в туристическа дестинация.Никой не го е срам от миналото, и не иска да го заличава, но това е един модерен прочит и едно намигване към институциите как могат да превърнат морално остарялото наследство, в актуално такова.

1224

ves666

преди 13 години

kolko smeshtno,tva balgarite sa mnogo neblagodaren narod ,no moje bi i zatova si patite stradate i mizerstvate ot prostia si akal i naivnost zablujdenie.

1223

щирлиц

преди 13 години

И аз не съм поръчвал паметник на американските убиици.На всички,които се"кефят" при вида на горната снимка,пожелавам същото да сполети "паметника"на американските пилоти-агресори!Питам пак същите недоразумения:защо да не се издигне паметник на Сюлейман паша?Зер той ни е бранил от омразните вам руски освободители,по вашему агресори.