592

Анонимен

преди 13 години

613 много си ***. Изказът ти не е в стила на хомосексуланите излияния. Да не би и ти по заплащане да си се включил на тяхна страна ? FOCK на какъв език е написано ? На дърварски ли ?

591

значи за да сме

преди 13 години

"нормални европейци" трябва да приемем ненормалното за нормално ! Първо никой не им пречи на гейовете ,защо се правят на ущетени и преследвани ?! Нас това ни дразни ,дори вече ни кара да ги мразим ! Никъде в България както и в Европа гейове не са били освобождавани от работа за това,че са *** ,последна грижа на работодателите е да се интересуват от сексуалната ориентация на работниците си!Мнооого ,ама мнооого сте жалки като се правите на преследвани от закона !

590

Трън

преди 13 години

Браво N 599, Шоп

589

EL TURKO

преди 13 години

Gnusen ***, ti si zaraza, ti si tumor, ti si bolen, vreden za Bulgariya!!! Vun, idi v divite durjavai, kudeto da izlivash pomiyata si i bolestta!!

588

EL TURKO

преди 13 години

Neshtastnik, civilizovani durjavi sa Bulgariya , Rusiya, Surbiya!!! Zdrav duh v zdravo tyalo!!! P****astite vun ot Bulgariya, inache v zatvora ili v bolnitcite!!!

587

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

до :ач За какво "любене" пишеш, байно? Я си налягай киселото мляко и нахлузвай търлъците. Кое ми е недъг , че съм гей, че да ме наричаш недъгав и облечен като клоун? Я се поспри малко и виж на руския часовник "ракета" на ръката си ( ако не е спрял), коя дата сме на коя година ? Тъй не измряхте пенсионерите вече бре.

586

Анонимен

преди 13 години

О да и бълват швестерски теории от рода на който мрази да му се навират в носа п***расти най-вероятно е ******аст, тва е като чалгарите дето толкова обожават своята чалга , че обвиняват другите , че тайничко си слушат ...е така са и *** , толкова ги кефи да им влизат отзад разни работи , че вече едва ли не всички сме *** защото не ни харесва да пропагандират гнусните си дефекти ... ама верно сте елементарни хора вие п****астите и тия животни лезбийките.

585

Анонимен

преди 13 години

Сигурен съм, че много от *** разбират, че нещо не им е в ред и днес няма да присъстват на "прайда". Там ще бъдат главно търсещите популярност и недоклатените п***и.

584

Анонимен

преди 13 години

*****стчетата и лезбийките са почнали да си мислят , че са много мудиерни и много европиейци чак вече не се идентифицират с България , прогреса няма нищо общо с вашите болести бе *** , напротив именно прогреса ще ви изцери от дефектите ви , а дотогава си трайте и си правете квото правите вкъщо за да не ядете бой.

583

blackradio

преди 13 години

А така изреди всички столици по света да разберем, че "цивилизованите" хора горещо подкрепят гей-парадите, а ние простите и задръстени българи да си вземем поука. Виж на картата на света кои и колко са столиците и започвай да пишеш. Елементарен си който и да си.

582

ПСИХОЛОГ

преди 13 години

Много социологически проучвания показват че хетеросексуалните мъже нямат никакви проблеми с хомосексуалните мъже. Тези които се нахвърлят срещу гейовете обикновено крият собствен проблем. Или самите те се борят със сексуалната си ориентация или имат много провалени връзки в резултат на малък или нефункционален полов орган.

581

Азъ

преди 13 години

до 523Помисли за вица!Нали Мечо иска всички мечки да са женски-значи и той става тя.И Зайко се прецаква...

580

....

преди 13 години

Ами, нямам нищо против нехетеросексуалните, ама трябва ли по този начин да се манифестира. Аз от своя страна, тогава искам всяка седмица хетеро парад.

579

ач

преди 13 години

Абе тези вместо да се срамуват че природата и господ ги е лишил от най хубавото да любят жените от всякаква раса Те ще ми демонстрират по улиците своите недъзи и облечени като клоуни

578

Berlin

преди 13 години

Ох Боже, прочетох коментарите и за момент си помислих че съм попаднала в афганистански или ирански сайт. Наистина ли в България,която се предполага да е в Европа има все още толкова задръстени индивиди с анадолско мислене?

577

Ноа

преди 13 години

Ами за жалост на някои селяни не си сменям никовете. Понеже сте най-правилните мъже, най-моралните и най-разбиращите от всичко, не можете да се оправяте с нищо. Всеки различен ви дразни. Не уважавате ничие право, нито закони. Занимавате се само с омраза, чувствате се преследвани от конспирации, знаете за света по-малко от новородено. Последния проблем са ви гей парадите. Вие имате проблеми с нормалното възприемане на живота. Държавата ви умира, защото в нея няма общество а селяци и некадърници.

576

Ljubisa

преди 13 години

Ja sam dosao od Beograda za taj prajd, a ovde neki ljudi nece da razume da to vodi bugaro- srbske druzbe zauvek!

575

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

На който не му харесва СОФИЯ ПРАЙД 2011 да не го гледа и да не го съпреживява. Ама хомофобите ще си скрият тъпите тикви и за шествия на инвалиди . Пак ще има изречения "Аз не съм като тях - какво ме интересува".За какво Европейско мислене говорим , а ? Още 40 години трябва да ни разкарват из пустинята за да станем хора.

574

594

преди 13 години

Защо намесваш държавата , ето държавата позволява парада , какво искаш от държавата ? Държавата ви е признала правото на п****астки изяви защото е толкова клекнала , че няма накъде вече , квото и кажат европ*****стите това върши , така че с нея проблеми няма. Имате проблем с нас обикновените хора не искаме да ви гледаме ******ащините по улиците. Кара ни да ви мразим всичко това.

573

Шоп

преди 13 години

Аре глейте си собствените *** и оставете другите.Който *** редовно, няма време да се занимава с антигейска пропаганда.Дразнят се само разни "хетеросексуални", дето ги огрява един път в годината и точно тогава не могат да го дигнат.