33

Анонимен

преди 13 години

Ами то влизането на България където и да е без референдум е незаконно.То народа никой не го е питал.Навсякъде всички държави влязоха след референдум.Само тук нямаше такъв.Ами ако повечето бяха гласували против какво правим?

32

Анонимен

преди 13 години

21 - Та кога пада Шенген-а:))))) От утре ли:)))

31

do 25

преди 13 години

Те имат 100 милиона араби бе!!!усете се малко какво пишете

30

до 29

преди 13 години

Това "панимал" не го разбрах.

29

Анонимен

преди 13 години

16 - И като не са били под руско влияние гърците докъде я докараха с капитализма:))

28

ДААА,

преди 13 години

искаме дата ,тя да е на....... 32.09.2011!

27

Анонимен

преди 13 години

Сите *** на екскурзия!Оле!!

26

PARIS

преди 13 години

Блокират влизането ни Германия,Франция,Дания,Холандия,6веция и Финландия...та като видите техни бизнесмени в България,ги изгонете!!!!!!

25

Анонимен

преди 13 години

до номер 5Приятел,ИЗЛИЗАЙ ОТ ЕС,АКО ИСКАШ!ИМАШ ТОВА ПРАВО!(за разлика от ссср)НО НЕ МЕ ЗАВЛИЧАЙ СЪС СЕБЕ СИ КЪМ СЕВЕРНА АЗИЯ!Панимал?

24

Анонимен

преди 13 години

Добре, че е интернета та от време на време да попътувам по чужди сайтове.Иначе само в България щяха да съм и никъде да не съм излизал по света.

23

Бай Колю

преди 13 години

21-ви, виждате ги! Ето го по горе! По голям провал от това, здраве му кажи!Който може и който не може, който трябва и който не трябва гласува, че сме изпълнили изискванията, ама си седим извън Шенген и ще продължаваме да си седим, докато мутрата на премиерския пост продължава да твори корупция и престъпност! И е изключително смешно, да се хвалите с провалите си! Точно както не се съмнявам, и Боко ще се похвали! Пък току виж, някой се заблудил, че сме вече в Шенген, а не в девета глуха... :))))

22

пелтек

преди 13 години

ЕС е чудесно нещо, ако членовете му са високосъзнателни и отговорин хора. Отварянето на границата на България ще я довърши тотално като държава. Ако не бяха тукашните проблеми това може би нямаше да е толкова фатално. какво ще ни досесе сега "Шенген". Придобиване на безценица, нарочно поевтинената ни земя от нашите евроатлантици, за да ни унищожат и разграбят и разпродадат. като прибавим, че комисионните ще си ги вземат пак те, на нас ин остава среден. Отвън ще нахлуят емигрантите араби, африканци, Тунис, либийци койт и знае? Понеже нашите пари ги източиха през годините мутрите-рекетьори, високите спекулативни цени на монополистите, то ние пак ще сме роби в собственната си родина. Накралите рекетьорчита вече натрупаха капитал, завъртяха го в легален бизнес, понаприватизираха и ще са си добре. Но децата им не се знае? Ние поради факта,ч е не сме в играта робуваме и на тях и на тия дето ще надойдат. Вашингтон затова толерираше мангетата чрез фондации на Сорос за да ни изпорушат държавата и да ни попречат да влезем в ЕС. Че кой иска войнстваща крадлива ***? И така за нас и в двата случая негативи. Но, ако ни приемат в Шенген, ако тука се запази със закони нещо, което да ни гарантира някакво предимство в бизнеса, което няма да стане в зоната, тогава ние и в двата случая умиргаме. Че как ще се съревновавам с Метро, дето само да поиска и ще му дадат неколкостотин милиона заем? Намен не ми дадоха и 50000? Хайде да не се лъжем България я ограбиха и предадоха за няма и 21 години. Какво ще става не знаем, но лично не вярвам като народ да печелим от всичко това. Някои дето накрадоха и имат връзки да. Но повечето хора нот. От друга страна пък конкуренцията може и дас е раздвижи, защото нашите олигарси ни мачкаха и то съзнателно, внасяйки помии за дан и тровят и разбиват производството. В крайна сметка не вярвам в светлото бъдеще. Но това го предопределиха всички политици, НСс, НСБОП, ДС, БА и всички ние. Но ние не сме виновни, защото гласувахме по обещания, а бяхме предадени по делата им. И Костови и Борисов и Първанов и всички тези през годините са можели да предотвратят много злини за нас. Но щом не са го сторили, не са го искали. Така, че все някак може и да я караме, но определено не вярвам в розови сънища.

21

Анонимен

преди 13 години

Нека да ни приемат за Шенген и да приемат един милион ***

20

Анонимен

преди 13 години

Ще видите Шенген ама дудук! държава с премиер-мутра и която една гемия не може да хване в Шенген:) Герберите пак не са разбрали какво им казват! Я да ги питам откога сме в Шенген:))))) Има ли дата:))) Няма! И скоро няма да има:)

19

Анонимен

преди 13 години

до номер 2Тия гръцки младежи същите ли са,които миналата година убиха трима души,включително и бременна жена,в една банка?Ако са същите(с червените знамена с черни сърпове и чукове на тях)-НЕ МИ ГИ ХВАЛИ!

18

krumov

преди 13 години

С Шенген или без Шенген, стадото си е било стадо и ще си остане стадо. За толкова години на "прехода" единствената промяна която има стадото е да бъде още по-апатично и още по-безлично. Единственото което се е повишило драстично е злобата,завистта, омразата, нетърпимостта, липсата на ценности и мърмореното по форумите и трапезите.

17

Анонимен

преди 13 години

487 - за 77 - против29 - се въздържаха.+++*** опищяха орталъка как се е провалил ГЕРБ за Шенген. Такива провали искаме да виждаме.

16

80922

преди 13 години

ТОВА Е ПОРЕДНОТО ЗАГЛАВИЕ И СТАТИЯ ПИСАНИ ОТ ***, КАТО ПРЕПИСВАТЕ ИНФОРМАЦИЯТА ОТ СЕРИОЗНИ АГЕНЦИИ ПОНЕ ГО ПРАВЕТЕ ДОСЛОВНО, ВЛОЖЕНОТО ТВОРЧЕСКО МИСЛЕНЕ НЕ СТРУВА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ СЕРИОЗНА МЕДИЯ С ТОЗИ СТИЛ НА РАБОТА.

15

mari

преди 13 години

И аз съм добре докато изхарча заема! Но като трябва да го връщам, много ми се протестира!!!

14

Анонимен

преди 13 години

Ако не ни приемат сега, какъв им е смисъла на европейците да ни приемат по-късно, може би наивно си мислят, че ще се оправим. Та ние от 20 години все по-назле отиваме, все по обедняваме за чий ..й ни е шенген.