31

До 27

преди 13 години

27, 1. Комунистите са на власт, но под друго име. Сега се казват ГЕРБ :) 2. Пише се Сбогом. 3. Почети, преди да пишеш. И спри чалгията - уврежда мозъка.

30

Анонимен

преди 13 години

Министре, аман от първи копки! Кога най-после ще завършите нещо като хората и в сорк?

29

Анонимен

преди 13 години

И този започна със "ще"-тата, въпреки премиерската забрана.

28

Тоалет Петров

преди 13 години

Откривам градски *** (по европейска програма) и вече съм получил молби и от ББ, и от Плевнелиев да го открият. Чудя се кой да предпочета :) Вие как ще ме посъветвате?

27

Анонимен

преди 13 години

Хората много добре видяха кое правителство работи и кои крадяха като за последно.Збогом,другари крадливи социалисти!

26

ББ

преди 13 години

Всеки дюнер в България бомба в сърцето на тероризъма !

25

Анонимен

преди 13 години

Важното е копки да има! Майната й на безработицата!

24

192-те неразкрити уб

преди 13 години

Копай, Плевнелиев! Дано да изкопаеш някой от труповете от 192-те неразкрити убийства, от времето, когато пожарникарят генсекваше в МВР!

23

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Прави копки прави, у тях ще ви заровим всички от ГЕРБ! Писна ми от социалистически лозунги бе! Всеки втори ден първа копка, това звучи като всяко яйце бомба в сърцето на капитализма! Щото само с копки ако ми се хвалиш, ич не ми се хвали, ще ти пикая у копките!

22

Бай Колю

преди 13 години

А бе, СмаХнат, интересно ми стана, как едно министерство, чиято основна функция е да стро, т.е. да харчи, ще спести 150 млн?! Ами ясно е! Като до сега си наляга парцалите и не прави нищо, т.е. не строи, за да може точно сега, днес, утре, до изборите, да изкара тези пари и да прави първи копки, като хвърля прах в очите на "верващите"! Пък иначе, не е предизборно бе! Неееее! Абсурд!!!!!!! :))))))))))))))))))Чудя се, как още има хора които да се връзват на тези елементарни номерца?!?!?!

21

то

преди 13 години

от толкова първи копки няма да останат изобщо читави пътища накрая, не че са много де

20

==

преди 13 години

Ако спазят обещанието си в средата на 2012г. да имаме готова автомагистрала "Тракия" и оправят пътната инфраструктура като цяло, ще ги призная! Засега поне Плевнелиев знае къде се намира и за какво става въпрос. Поздравления!

19

:)

преди 13 години

Ако не друго е схватлив :) Разбра, че само това се харесва на Шефа и лумпенизираните избиратели на ГЕРБ :) Сигурен съм, че скоро ще надмине учителя си и ще му се случи случка. Никой не може да е по-голем от ГОЛЕМИУ !!!

18

Анонимен

преди 13 години

Интересно ....?Всеки втори ден първи копки а безработицата не намалява а тъкмо обратното.........!

17

КОМУНИСТ

преди 13 години

Роска прави баце първи копки после ние септември ще ги асфалтираме като спечелим изборите.

16

и за втори път!

преди 13 години

Плевнелиев: Всяка първа копка ща я правим и за втори път!

15

14

преди 13 години

Толкова е лесно да се хванеш на лъжите им...

14

СмаХнат

преди 13 години

Хора, стига негативизъм - човека казва много ясно: Министерството е спестило 150 милиона лева и по тази причина вместо 30 пътни отсечки ще започне ремонта на 46 трасета - щом са спестили това е добре, важното е да има добри пътища, лично за мен е важно за да мога да работя и доставям продуктите навреме без да си троша колите

13

Бай Колю

преди 13 години

Нищо не е предизборно!!!А *** как ще е предизборно!Молътисъ!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))Съвсем ни взеха за канарчета, ей!!!!!

12

sis

преди 13 години

Не е лошо да пооправят трасето на магистрала Хемус доколкото може да се каже че е магистрала все още. Толкова неравности няма и второкласните пътища. Не е асфалтирано поне 10 години. Да не говорим че около Долни, Горни Богров асфалта е нагънат от тежките камиони и е станал втори бордюр до пътя. Надявам се софиянци да ходят на море и по северното черноморие и да е нужна и тази магистрала.