147

мухала

преди 13 години

е чикатилио тука си прав след ученето на бойко няма да може никой друг да се учи щото просто ще закрият държавата и в крайна сметка за мен няма огромно занчение кой ще управлява стига да има поне елемнтарна мисъл в главата си за доган съм сигурен че има ама той е турчин така че не става, ама за боко и волен на 100% съм сигурен че са кухи като градински ***, така че затова не ми се нраявят, факта че тиквата съссипа това което горе долу беше изградено след виденов е покзателен.

146

Анонимен

преди 13 години

ВСИ4КИ ДЕПУТАТИ КОИТО КАЗВАТ 4Е В БЪЛГАРИЯ ИМА ТУРСКО МАЛЦИНСТВО ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ГАВРА С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ,НАЦИЯ,НАРОДНОСТ,ТОВА СА ПРЕДАТЕЛИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУРЦИТЕ И ТУРЦИЯ ,А НЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИНА.В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО БЪЛГАРИ И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО МАЛЦИНСТВА.КОИТО СЕ 4УСТВА ТУР4ИН ДА СИ НАБИВА ТОЯГАТА В *** И ПРЕПУСКА ЗА АНАДОЛА.БОИКО ТИКВАТА ОСВЕН 4Е Е КОМУНИСТ,МУТРА,БАНДИТ,ТИКВА , ТОИ Е И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И ПРОДАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИ И АМЕРИКАНЦИ.СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ С ТАЗИ РЯЗАНА ЗЕЛКА И ЗАОБИКАЛЯЩИТЕ ГО *** ТИКВИ КРАДЛИВИ.

145

Анонимен

преди 13 години

Борисов накара червените в болест. Направо им скъса нервните окончания и тия сега на знаят на кой свят са. Само пелтечат и пускат компромати, но БКП/БСП е пътник с еднопосочен билет, който на есен ще бъде подписан от ГЕРБ окончателно. Ще останат в история като най-крадливата, корумпирана и терористична организация, взривявала влакове и църкви, избила без съд и присъда над 30 000, други 70 000 са вкарани в концлагери и малцина от тях са оживяли. От върли комунисти се превърнаха в алчни капиталист

144

Chikatilo

преди 13 години

126...*** така ли си заробтва хлебеца като духа на тоя ония...не съди по нея тя си е *** *** ше си умре :) Ти и ония пияница баща ти земете измислете как д *** платите интернета, че и него ше ви резнат скоро :))) Хайте сега можеш да ми сърбаш сиренето по *** с сламка и жена ти и сестра ти барабар с на баба ти кривата *** !

143

Анонимен

преди 13 години

"СЕГА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРИКАЗВА ,ЗАТОВА НАПРЕД С БОЙКО И ТОВА Е ...."Смотльо :)))

142

до странджата от НФБ

преди 13 години

пак ли започна с пиенето....гербери и червени са от едно котило..все доят и стрижат стодото българско....

141

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Ако България беше "Титаник"... - то БСП е айсберг, а Борисов - спасителна лодка...

140

БСП-ари

преди 13 години

Другари от БСП, имате много поздрави от Гагаузов, Р.Петков, Масларова, Станишев, шефа на Горите Юруков; от Н.Цонев, Н.Кабил, Е.Етем, Гуци; още да изреждам ли? Юнак до юнака, красавица до красавицата! Ама имате уста да говорите. Както се казва в една поговорка "Уста големи, *** лайнени!" А за политиците г-жа Макълдауни правилно се е изразила: Мошеници и чудаци задръстват българската политическа сцена . Да не е имала впредвид Тройната коалиция? Или само БСП ??

139

,,Lari,,

преди 13 години

VSI4KI NARODNI PREDSTAVITELI ,MINISTRI,KORUMPIRANI MIJITURKI,KOITO OGRABIXA BALGARSKIJAT NAROD .ZATO4ENIE.RESHAVA GO NARODA.

138

Анонимен

преди 13 години

Едва ли БСП , ще сдаде своите канали за дрога и оръжие на ББ.изградени от 60 г.Просто пак си дърлят глупости,всички знаем за каналите на червените мафиоти.

137

Маджо

преди 13 години

И сега платените гейберстчета ще напишат 100000 коментара,колко са зле опозицията и всичко пак ще се размие :)

136

Анонимен

преди 13 години

ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ВИНА ,АКО *** ИМАХА И НАЙ МАЛЪК КОЗ ЩЯХА ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ 2009Г ПРЕДИ ИЗБОРИ .СЕГА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРИКАЗВА ,ЗАТОВА НАПРЕД С БОЙКО И ТОВА Е ....

135

Калин

преди 13 години

на румен петкофф - глътъ за какво му взеха визата хахах, синтетиката е основен продукт за печалбите на *** .. боко нали е техен теляк.. .. кинезитарапевт и прочие .. персонал :)

134

Така е!

преди 13 години

БСП, ДПС, СДС и хора свързани с тях, държат около 90% от националните активи на България: предприятия, фабрики, заводи, пристанища, банки, земи, селскостопанска техника, транспортни превози, автопаркове, хотели, резиденции, вестници. Голяма част от криминалния контингент, който им отчислява приходи от наркотрафик, проституция, митничари които работят за тях и техни фирми с които внасят стоки без обмитяване, производители на меса, вина, всякакви стоки от бита. Цялата тая престъпна клика е с/у ББ.

133

Chikatilo

преди 13 години

мУХАЛ МУХАЛ КОЛКО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН !!! Знаеш кой не искаш да е на власт, а не кой искаш....демек ама грам ензнаеш кво искаш ***..пак д ами се учи някой *** тепърва кка се управлява ли? айде нема нужда

132

Муца

преди 13 години

Абе то рано или късно до там ша се стигне .... до панделата ..... В тая кариера до дълбока старост не се стига освен в панделата

131

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Диария Сергеевна довършва доклада си за Бузлуджа...

130

Брависимо!

преди 13 години

БРАВО на този прекрасен човек Бойко Борисов, който се нагърби с непосилната задача да ни изкара от червеното блато, което погълна спестяванията и младостта на три поколения българи и ни обрече на мизерен живот завинаги. Защото тия стотици милиарди, откраднати от червената буржоазия, а сега вече червени олигарси няма как да се възтановят, народа ще покрива тия загуби с десетилетия напред, това е огромен воденичен камък за поколения българи.

129

БГ

преди 13 години

ГЕРБ Е НАЙ - ГОЛЕМИЯТ РЕЗИЛ НА БЪЛГАРИЯ

128

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов е спасителния пояс на българите и трън в меките и бръснати задни части на червените човечета, които с некадърното си управление и безмерната си алчност докараха България до V-та национална катастрофа. Сърбия воюва 10 г. и сега пак е по-добре от нас. Комуноидите без войни ни докараха до това положение, при което само Албания е по-зле от нас.