265

Анонимен

преди 13 години

Сидеров натисна Уоруик по трафика и турците по килима и всички скочиха върху него.... Елита не иска масата да има мнение.

264

OSMAN

преди 13 години

BADETE BLAGODARNI 4E DEDITE NI BQHA KAM VAS TOLERANTNI... KATO DOKAZATELSTVO VSI4KITE VI HRAMOVE SA NEDOKOSNATI A I MN SA POSTROENI PO TURSKO. A AKO BIHME ISKALI DA VI IZTRIEM OT ZEMQTA BIHME MOGLI DA GO STORIM O6TE V PARVITE GODINI NA ZAVLADQVANETO.

263

Анонимен

преди 13 години

Трима атакисти се ориентираха натам, където дават повече пари(към ГЕРБ).

262

Mushmorok

преди 13 години

Гумнеров масон хвана влака! За пари са се продали всички, но те си знаят. Съвестта им ще ги накаже!

261

елементарно

преди 13 години

"Само знайте за парата ,си залага и ...жената "...?

260

до Ataka

преди 13 години

Аха, значи след турците ще колите и българите с различно мнение а след това? Сигурно тези дето не изглеждат добре? А след това? Тези простотии дето ги ръсиш не ти ли напомнят на нещо?

259

Анонимен

преди 13 години

Изборният резултат на шайката атака е всъщност преброяване на *** у нас.Изненадата в сайта е,че привържениците на наследника на Левски/не става дума за футболния отбор,а за ревплюционера/и баба Тонка и т.н.са все пак грамотни,макар и не толкова.

258

Анонимен

преди 13 години

АТАКА е единствената българска партия!

257

АТАКИСТ

преди 13 години

ДО 252КАКВА БЕШЕ ТАЯ ПАРТИЯ ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ ЧЕ НЕ СИ ГИ СПОМНЯМ .БИЛИ ЛИ СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ВЪОБЩЕ.

256

....259

преди 13 години

иСТОРИЯ ОТ иВО сИРОМАХОВ /НА ЗАЕМ /!

255

ДО 257 И 258

преди 13 години

ХАСАНЕ И ТИ ЗАБРАВИ, КОГАТО МИ ПРАВЕШЕ *** В ПОДЛЕЗА ДО ХАЛИТЕ.

254

До 256

преди 13 години

Ела ми 1 на 1.Да ми кажеш че съм еничер. Бетер сте и от момиченца. Бори се за стабилна икономика и срещу крадците на държавата.

253

Анонимен

преди 13 години

Притиснали са ги нещо, явно. Едва ли от патриотични мотиви и за "ползу роду" бръщолевят тия общи приказки. Не вярвам нито един депутат да мисли за народа. Просто тия тримата нещо са притиснати. И много зависими. Изобщо не оправдавам Волен. Но такъв фалш като на тия тримата е направо очевиден.

252

АТАКИСТ

преди 13 години

ДО 247ТВА ГЛУПОСТИ ЛИ СА -ДА ПРОБУДИШ ОТ СЪН НАРОДА.В МОМЕНТА СПЯТ НО ДАНО СЕ СЪБУДАТ ,ЩОТО ЩЕ ГИ ХВАНАТ ЩЕ ГИ ПОРОБЯТ И ЩЕ СТАНАТ ЕНИЧАРИ И ВЪВ ФОРУМА ИМА МНОГО ЕНИЧАРИ.

251

aman

преди 13 години

На какви ли номера не се нагледахме ---аман !В политиката е така ,най-добрият политик е този ,който лъже най-добре народа ,та чак го кара да му вярват ....?

250

Истината

преди 13 години

Ако партиите продължават да отричат българското,Атака ще направи бум от гласове.Видяхме го един път на предните избори,точно по тази причина ББ спечели мнозинство.Но грешката му е, че пак се залюби с ДПС !!!

249

Анонимен

преди 13 години

Да, такива истории се разказват из нашия край. Знаят се обаче и други. Дошло време, освободителната война ли, друга някоя война ли, това не знам, пък и няма значение, турците търпели поражение и раята се дигнала да си отмъщава на мохамеданите. Казано по-точно да ги коли. А по онова време, вече се знае, селото на мохамеданите било малко, селце, тръгнали към него християните от цялата околност, наточили брадви, саби, коси. Но в нашето село хората друго мислили. Ние с тия люде сме живяли, утре пак ще бъдем едно. Тъй не може, няма да дадем да ги затрият. И отишли нашите, обградили селото, не пуснали пиле да прехвръкне нито навън, нито навътре.- Дайте да ги изколим! - викали в името на Христа другоселците от този край.- Ний ще си ги колим по комшийски спокойно им отвръщали нашенциТака опазили селото, може да има неделя време, а може и повече. Разминало се.Добре ама, историята се обръща. Станало въстанието, гърмяли що гърмяли, били се славни юнаци с девет люти рани, накрая турците го потушили с топове огън и жупел и ето ги пристигат в нашето село.- Хайде сега ***, напалете огън, печете агнета, варете курбан, да хапнем, да пием и после да ви изколим!Какво да сторят нашите люде. Подчиняват се. Напалили огън, заклали агнета, варят, печат и си чакат смъртта. Обаче не се отчайват. Проводили тайно и бързо едно момче до съседното село, помашкото, да съобщи, каква я гласят турците и ако има как да измолят милост от валията. Добре ама той в града, на два часа път с кон. Трябвало да се спечели време. Нашите знаели тази работа и напалили огъня със сурови дърва, всичко по-бавно да става.Момчето беж до другото село. Там един от най-личните, най-заможните мохамедани яхва коня си, юрва го из нанадолнището, галоп, галоп, стига в града, влиза при валията и направо брои жълтиците.- Спаси, господарю, тия люде, да не ги затрият. Те са покорни...- Не са покорни - рекъл валията. -бунтовни са!Тогава онзи вади още една кесия и вече не я брои.- Добре де, добре - рекъл валията - Не са чак толкова бунтовниИ му дава едно тескере, косъм да не падне от главата на нашите хора. Мята се на коня помакът, подгонва го из нанагорнището, шпори, шпори, конят препуска, препуска по стръмнините и дъхът му стига ей до ония стръмни скали, там на отсрещния рид. Край. А до село още час път. Хуква човекът не гледа, че пътеката тясна, една крачка ако не умери и ще литне в пропастта. А през това време турците вече загубили търпение.- Ей, ***, вие докога ще го варите тоз курбан, бре! Със сурови дърва ще ми кладете огъня. Кого чакате. Аллаха ли или вашия господ. Няма да ви се размине дръвникът.И тъкмо да се запретнат да колят на гладен стомах дотичва полу жив другоселецът със заповедта.- Стой ефенди, милост ефенди!Тъй турците минали само с курбан чорба и няколко печени агнета. Ей на такива едни работи са ставали някогаш по нашите места.Георги Данаилов Къща отвъд света

248

Ataka

преди 13 години

Всички българи който не подкрепят Атака са еничери и ние ще ги накажем.След *** идват на ред предатели.Ще подпалим тази страна ако трябва!!!

247

Go

преди 13 години

Айде сега да бъдат толкова добри и да напуснат парламента по-живо, по-здраво. И да идват следващите, иначе се подменя вотът на избирателите.

246

до 239

преди 13 години

То това е ясно, но и Цветанка Ризова също участваше в сексуалната оргия миналия петък заедно с Милчнчо Цветков. Доган го даваше отзад и на Миленчо и на Цветито и на Анито. Всичко останаха доволни!