111

До 97

преди 13 години

Не ме е*еЕмигрирам след няколко месеца

110

Анонимен

преди 13 години

СИДЕРОВ СТЕБ Е ЦЕЛИЯ БГ НАРОД ,СМЕЛО НАПРЕД ,НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА

109

fggnm

преди 13 години

zaedno sam saglasen s nego nemoje da ima partiq na etni4eska osnova,v germaniq kato ima 2 miliona i polovina turci,6to ne napravqt tam takava de

108

До 122 (вметка)

преди 13 години

Индивидуалните права не са асимилация. Асимилация е претопяване в идентичността на най-голямата група.

107

До 119

преди 13 години

Мдааа, дърти византийски номера!

106

Анонимен

преди 13 години

BRAWO VOLENE

105

Европа

преди 13 години

В нормалните Европейски държави ДПС въобще не би съществувало, а Сидеров щеше да продава семки. В ненормална Бъгария и Доган и Сидеров са мултимилионери на ваш гръб.

104

До 107

преди 13 години

Ти пък точно европа си тръгнал да даваш за пример за интегриране на малцинства.Европейският опит в това отношение е абсолютно фиаско. Ако искаш добър пример погледни Америка. Единствения начин за интеграция е асимилацията. Сържавата не трябва да признава никакви колективни права, а само индивидуални. Който иска да успее в обществото сам ще се интегрира и няма да може да разчита не специални привилегии от държавата.

103

Анонимен

преди 13 години

ВОЛЕН Е ЛУД И Е ЗА ЗАТВОРА ОСВОБОДЕТЕ НИ ОТ НЕГО!!НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НОМЕР 1

102

Анонимен

преди 13 години

"Все пак от думите му стана ясно, че Атака няма да спре да подкрепя ГЕРБ, когато се касае за стабилността на управлението."Абе Волене , те те плюят , а ти мислиш , че дъжд вали!Не може и душата в рая и оная работа до края!Най после застани на една позиция!Плю по ГЕРБ , сега сте патерица на ГЕРБ!Сега скачаш на ДПС , утре може да станете първи дружки с Доган.Човек трябва да има принципи и да ги спазва!Та ти си като фурнаджийска лопата!

101

Анонимен

преди 13 години

Цялата работа е да дадат на дпс терен за джамия, затуй се молят навън да види Европа, че няма къде да се молят и БГ правителство ги е оставило на улицата. Малинова долина ще се сдобие с минаре!

100

До 114

преди 13 години

ал, не само не ги е срам, те дори не знаят думите му! Те са толкова далеч от идеалите на Апостола, че не срам ами земята трябва да се отвори и да ги погълне тия ***.

99

шиш

преди 13 години

болен е психопат

98

Анонимен

преди 13 години

Остава да обясни по силата на коя точно наредба, закон или подзаконов акт мюсюлманите нямат право да се молят на тротоара. Наредбите на Атака и Болен не влизат в сметката.Щото иначе излиза явното лицемерие - според Лидеров явно по Великден православните явно имат право да ходят със свещи на обществени места, но мюсюлманите нямат право да се молят така. Този човек е за затвора.

97

ал

преди 13 години

Как не ви е срам да използвате името на Апостола за евтините си пропаганди и да се криете зад 500 годишното робство, бе атакистчета?! Толкова си можете, ама ставате още по-жалки така.

96

Анонимен

преди 13 години

В нормалните европейски държави щеше да се случи следното: общината забранява високоговорителите и разпъването на килимчета извън джамията. Лесно и бързо решение, само че никой тук не иска да го направи въпреки наличието на категорични законови разпоредби вече толкова години.

95

до 106

преди 13 години

Проблема се решава именно, когато се протестира на мястото на проблема-за да види цялото общество за какво става реч. Видяхме въоръжени фундаменталисти с ножове, видяхме демонстрирането на исляма на тророара с чергите, чухме воя на имама! Всичкото това го има в материал на канал 3 запиши си го и го изгледай! Така се предоставя най-точно проблема, като си на мястото на проблема. Какво ще направят пред общината като скандират атакистите? Онези ще си мръднат *** ? Ей така се мърда ***!

94

GFD

преди 13 години

В нормалните европейски държави щеше да се случи следното: общината забранява високоговорителите и разпъването на килимчета извън джамията. Лесно и бързо решение, само че никой тук не иска да го направи въпреки наличието на категорични законови разпоредби вече толкова години. Но сега след тези събития родоотстъпниците (президент, парламент, кмет на София) и отрепките от прокуратурата (повръща ми се от цялата съдебна система) се надпреварват кой първи да заклейми хората, които протестираха.

93

Анонимен

преди 13 години

Абе,тоя вече трима депутати го напуснали!Бойко е шарил яко и сега парламентарна група на Мук!Сега да го видя тоя гръмогласен съединител?

92

до Атакист-Патриот

преди 13 години

Ей, как ме разсмя, това е ирония, нали? Защото ако не е имаш сериозен проблем. Яйцата кой ви ги плаща Волен ли или той направо ги снася?