33

Наско

преди 13 години

Гнуско- Тиквата на полициате дава съвети да мачкат и с това си вдигна рейтинга сред оскотелите от глад българи, а като се изложи пред Европа бърза да намери виновни за неговата си политика на мутренски терор. Борисов омръзна ми простащина и наглост на всяка крачка,ходете си гейбери.

32

Иво

преди 13 години

ДОКАТО СИ ГОВОРИМ И ПИШЕМ ПО-ФОРУМИТЕ,А НЕ ИЗЛЕЗНЕМ ПО УЛИЦИТЕ НЯМА КАК ДА СЕ ПРОМЕНИ КАКВОТО И ДА Е

31

Анонимен

преди 13 години

Борисов! Кораба май потъна,а! Изборите само ще го констатират:)

30

е той

преди 13 години

Цветанов сам си влияе на авторитетаняма кво да си измива ръцете в полицаите които наставлява по телефона устно, ами да си подава оставката

29

Анонимен

преди 13 години

Кого ще уволнявате ***.Нали вие ги пратихте тези ***.Първо си вървете вие а след това тези подчинени.Какъвто министъра такива меу и хората -***.

28

Джони

преди 13 години

Сега да очакваме и Уорлик да се появи и да се изкаже по въпроса.

27

Анонимен

преди 13 години

Пък като видяах смелите полицай каок скачат на пенсионера, а пред *** как застават мирно.....:) Голям смях!

26

Анонимен

преди 13 години

жалко за достойните полицаи... и хайде пак ББ взима отношение - където и да стане нещо веднага е там - за какво са му министрите - като сам прави всичко, за какво е кмет на София, усещам се в царство, вярвах му на ББ, че нещата ще се оправят- уви...очаквам поредния номер от цирка на политиката - идват избори, дали кризата няма да свърши рязко?

25

Анонимен

преди 13 години

ГОЛЯМО ЗЛО СТОРИХ НА НАРОДА СИ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА БОРИСОВ.

24

оценка(-2)

преди 13 години

А БЕ ТИКВО КОМУНИСТИЧЕСКА,КОЛКО БЪРЗО СДАДЕ ФРОНТА ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА,АМА ТО СИ Е КАЗАНО И ДОКАЗАНО БИВШ КОМУНИСТ,*** И МАГИСТРАЛКА НЯМА НЯМА НЯМА....

23

Анонимен

преди 13 години

Нещо много активни станаха мутрите -Боко, Цвъцко! Да не се е случило нещо! Май умряха от страх, като Станишев рече, че ще отнесе въпроса в Брюксел! Плюнчовците от ГЕРБ се ***:)

22

Анонимен

преди 13 години

Българинът никога не е бил по-беден, по-смачкан, по-обезверен и по-предаден, отколкото при настоящето управление. И никога преди това не е имало такъв хаос в цените и такава закрила на монополите. Но да не забравяме все пак, че тe са вси премиерски приятелчета от не толкова светлото му и слънчево минало.

21

Анонимен

преди 13 години

Треньорът на Б. Борисов май 2010 Казахте, че Бойко Борисов бил страхливец. Няма вид на такъв.- Ще ви дам *** пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз мога ли да не играя Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.

20

Ода за ГЕРБ:

преди 13 години

Благодарим ти Партийо любима,затова, че днес те има.Благодарим за грижата голяма,макар, че пенсиите нови пак ги няма.Благодарим ти за стандарта на салама,какво че гледаме го само на реклама.Благодарим за хляба и водата,какво, че скача им цената.Благодарим и за цената на бензина,Не пътуваме, не ходим в магазина.Благодарим за новите ни магистрали,за да ги има, никога и нищо не сме яли.Благодарим ти за борбата с Октопода,как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,от Цецо никой вече тайни няма.Благодарим ти за Шенген,чакаме го вече всеки ден.Благодарим за перспективата пред нас,но най-добре - без Вас

19

Анонимен

преди 13 години

Значи не са престъпниците виновни, а полицаите... е нема такава държава!

18

(:

преди 13 години

"...но докато всички, които биват задържани, арестувани, след това ги превръщате в национални герои, няма за какво да ни питате Опа пак някой друг ни е виновен! Абе я се вище кви сте вие, че ще питате??? :Д

17

Анонимен

преди 13 години

Бойко, накажи всички в Позитано 20 и Раковска 134

16

Анонимен

преди 13 години

КОМУНИСТИТЕ СЪСИПВАТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП: 27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКП.ЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКП.Кристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на училище тогава?ЕДИН ЧОВЕК ТУК КАЗА, ЧЕ БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА.

15

Анонимен

преди 13 години

27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ПРЕЗ 1990-ТА НЕ ПОДПИСВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ И НАПУСКА МВР.Някога,за да станеш офицер от МВР,какъвто е бил баща му ,а в последствие и самия Бойко,комунистите проучваха всеки род до девето коляно...Как син и правнук на "враг на народа" са станали офицери от МВР..Е ЛЪЖЕ ЛИ БОРИСОВ ЗА ДЯДО СИ?

14

Анонимен

преди 13 години

Я! Другият мутраген и той се включи да наказва! Все едно не са знаели милите:) Много взе да им пари под краката нещо и станаха много активни! Да не говорим, че скалъпените им дела взеха да падат като гнили круши в съда, че и всички печелят в Страсбург!