447

Ми кво искате?

преди 13 години

Гласувате за Тиква - получавате....... тиква!

446

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** дрънка страшни глупости! Бях в Хърватска през юни 2010, минималната им заплата беше 2800 куни, което е над 700 лева! А до 3200 куни се дължи минимален данък. Вярно, и цените им са с 30-40% по-високи от нашите, но една проста сметка показва, че покупателната им способност е повече от два пъти по-голяма от нашата! Все пак, тия от Тройната измислиха плоския данък, което беше голяма глупост, но това правителство вместо да го отмени, само влоши нещата в това отношение.

445

Анонимен

преди 13 години

ЕЕЕеее Боко. Купон та си е е.... м.....

444

Георги Петров

преди 13 години

Няма ли един психиатър който да свали розовите очила на това правителство?

443

ДО 454

преди 13 години

АМА АЗ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ОЩЕ ХОРАТА ТЪРПЯТ БЕ,ТОЛКОВА ЛИ ИМ ХАРЕСТВА МИЗЕРИЯТА,ЦЯЛ СВЯТ СЕ НАДИГА ДА СИ ТЪРСЯТ ПРАВОТО НА ПО ДОБЪР ЖИВОТ САМО НИЕ МЪЛЧИМ КАТО ГЪ**ВЕ.

442

Анонимен

преди 13 години

Тодор Живков на посещение в едно село. Потупва по рамото един жител и свойски му казва:- Еее, как сме, как сме?- Добре сте, добре сте - късо отвръща човекът.И наш Боко така - той и тези край него са си добре, а народа - кучета го яли!

441

Sa

преди 13 години

Чашата на доверието и търпението към това правителство, което дойде на власт с лъжи и обещания по - големи и от царските, май вече преля! Чувства се голямо огорчение, напрежение и обезверение у хората! Вижда се от километри и това, ще избие някъде, то заспал, заспал народ, ама всичко е до мярка. Няма ги никви ония корумпирани и в *** си синдикати да ни изкарат навън, мамицата им ша разкатаем на парламентарните ***. В Сирия и в Либия *** да ядът, пред това, което ще е тука! Кой не ни е ял попарата, само веднъж да ни причернее пред очите и ще видят кон боб яде ли?

440

до 432

преди 13 години

НАЙ-НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 60г. НЕ! НЕ Е ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 60 г.ОТ 1878-*** до днес не е имало такова некадърно правителство!

439

АСИ

преди 13 години

ЕИИИИИ ТО БИВА,БИВА ПРОСТОТИЯ АМА ТОЯ КАРТОФ БИ ВСИЧКИ ПО МАЛОУМИЕ,***,*** ТА ДО БЕЗКРАИ.

438

до 444

преди 13 години

Ти си ми още по ясен. Хубаво ви го е казал 381 и за управляващите и за управляваните.

437

ss

преди 13 години

ТОЯ е много ***.

436

Анонимен

преди 13 години

на снимката един *** *** ПЪЛЕН и една достойна дама която върви с самочувствие че е осигурила хубав живот на народа си А ДЕБЕЛАТА КРАТУНА ШОПСКА върви като ***......... аз се чудя защо тези войничета му отдават чест на тоя ***? аз ако бях щях да го прасна с пушката по дебелата кратуна но щях да си разбия прикладата :D

435

Анонимен

преди 13 години

...абе, те и гърците живяха със заеми добре,докато не се разбра,че и правнуците им ще плащат дългове !?!

434

$

преди 13 години

Хърватския премиер Ядранка Косор, се чувства виновна, че не може да осигури такъв живот на своите съграждани, на какъвто ни обрече герб.

433

Анонимен

преди 13 години

АБЕ ТОЗИ ИЗЯДЕ ХЛЯБА НА КЪЦИ ВЪПЦАРОВ БЕ! ХЪРВАТИЯ ДА НЕ ТИ Е СЪРБИЯ ВЕ ***? ХЪРВАТИТЕ СА МНОГО ПО ЦИВИЛИЗОВАНИ ОТ СЪРБИТЕ ТИ КАКЪВ СИ ТАКА ДА ИМ ГОВОРИШ ВЕ БАНКЯНСКИ *** СЕДИ СИ НА СЕЛО И НЕ СЕ ОБАЖДАЙ ТВА КЪДЕ ГО Е КАЗАЛ ДОБРЕ СИ ЖИВЕМ ХЪРВАТИТЕ СИГ СА СИ КАЗАЛИ ТОЗ СИГ ПАК СЕ Е ДРОГИРАЛ ДА ВИ НАПОМНЯМ ЛИ ЧЕ ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР ЧОВЕКОПОДОБЕН СЕ ДЪРЖА ПО СЪЩИЯ НАЧИН И В ЯПОНИЯ ВСЕ ЕДНО СИ Е НА СЕЛО И ЯДЕ ФИЛИЙ С МАС!

432

Анонимен

преди 13 години

И кой жиевее добре в България бе, мръснико? Ти и любовницата ти, дето по "тайнствен" начин стана милиардерка? Цецо *** с шесте апартамента? Свинята Фидосова, дето скоро ще трябва с товарен камион да я разкарвате? Мръсните *** на които се чудите как да угаждате на наш гръб?Хора, ако бяхме нормален народ, досега да сме вдигнали революция и жив да сме го одрали тоя !!! Няма такава наглост просто - хърбатите са с пъти по-висок жизнен стандарт от нас !!!

431

Анонимен

преди 13 години

441,щом гласуваш за Гоцето - ясен си ми !!!!!!!!

430

С.М.

преди 13 години

В Хърватия обаче средната заплата била 750 евро :-)

429

Така ще е....

преди 13 години

След Ж. Желев не бяхме брали срам с друг наш началник, както с този дангалак. Унас се живеело добре ! А бе Льольо , в Хърватия средната работна заплата е 3 пъти по висока отколкото в България и те мълчат, не се хвалят. Ти си оцапан отвсякъде, държавата ни също, а в същото време говориш глупости все едно, че си пред БТВ. Я се връщай тук и замълчи до ноември, когато ще ти бием шута окончателно.

428

Анонимен

преди 13 години

Пенсиите ще се вдигнат с малко 2013 година преди изборите и ще ни прогоглушат ушите колко сме щастливи че имаме Тиква за премиер и ще чакат да гласуваме пак за него и герберастите като овце ще се юрнат към урните ...Ама не с мене... Гласувам за Гоцето, чухте ли, герберасти? ЗА ГОЦЕТО! Да ви го натика в затвора...