119

евлоги

преди 13 години

когато и да са изборите аз няма да гласувам .но ви каня да подкрепите нашите протести срещу високите цени на горивата защото след великден пак ще ги вдигнат.да покажем на златев боико и дянков са *** и че ние сме народ и че ни има.и не гласуваи те за да не псувате после.избрахме такива като тиквата цецко шлифера симо пицата и цеца мутанта и федоска свинката

118

Boroka

преди 13 години

ДПС не само, че е антиконституционна партия ! Това е най-голямата ченгесарница в най-новия ни политически живот ! Тя подхрава електората на АТАКА, а АТАКА подхранва електората на ДПС, а и двете са "родени" в един и същ майчин дом от едни и същи сценаристи !

117

ДПС

преди 13 години

в турските райони са турци!

116

Max

преди 13 години

Искрето е жена и половина! Не, не...! Като я гледам на снимката - даже е колкото 2 жени и половина!

115

избирател

преди 13 години

Някакъв медик е писал/114/ че Фидосова имала здравословен проблем. Няма спор, дори неспециалист като я види и чуе, ще разбере че прасето е болно. Дали обаче болни трябва да ни управляват?

114

Анонимен

преди 13 години

смешни :)не парламент - а цирк,и ние им плащаме да си чешат езиците

113

Boroka

преди 13 години

Най-добре е повечето от ДПС да бъдат застреляни. Всички със сепаратистки идеи в затвора за държавна измяна и опит за дестабилизиране на цялото население. Никакви привилегии за никой - никакви майчини езици, никакви религии... По пет на нож !!!

112

анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

много Ви се иска !!!!!!!! но за съжаление няма да стане!!!!!!!!!!!!!!!!!родени сме тук в България и ще живеем тук в родна България!!!!!!!!много здраве на Вас!!!!!!!!

111

Невъзможно е ...

преди 13 години

.. да се вдигне умрелият рейтинг на ГЕРБ!Старите номера с турско-*** опасност вече не вървят!Май им остава да пробват само с комбинация от виагра+трибестан!Ама с тоя многотонажен парламентарен сексимвол на снимката и това няма да помогне!

110

КараИбрахим

преди 13 години

Швейцарският институт по генетика Игенеа би могъл да нанесе доста голям удар на всички, които до вчера се кълняха в чистотата на нациите, към които принадлежат.Така българите, дължат половината от генетичния си профил (без един процент) на траките, по 15 процента на славяните и елините, на древните македонци 11 и на финикийците 8 процента.И нито един процент на прабългарите.Днешните "българи" не са нищо друго освен тракославяновизантийци,откраднали името и историята на тюркобългарите на Аспар Руху и гордеещи се с това чуждо,азиатско и варварско име.

109

никра до 108 TURK

преди 13 години

хехе:)аз съм жена да ти кажа и не плащам сметки на дами по заведенията:)....и какво общо има това??искаш да кажеш,че като ги използват/да не кажа друга дума,че съм жена все пак:)/ твоите сънародници,трябва да им плащат ли?:))не те разбрах?като дами в заведение ли идвате да ви плащат сметките?:)

108

Демократ

преди 13 години

*** с болните мозъци начело с фашистите администратори пак се са развихрили! Продължавайте.....продължавайте по същия дух барем да се излекувате. А вий админи продължавайте да насаждете етническа омраза! И сега може да ми изтриете коментара!

107

Наивен

преди 13 години

Много сме я окъсали, щом някаква монтанска ***-майка защитава интересите на комунистите от ГЕРБ. Парламента наистина е станал ***.

106

ss20

преди 13 години

моля *** на днес .бг да ни жалят и да не слагат снимката на този мутант.като слагате снимка на федоска правите сумати мъже импотентни.и после България намалявала ами вие сте виновни.това чудовище не върви а се търкаля.

105

КараИбрахим

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

М. Дринов писа по повод тюркобългарите: "Ние приемаме Шафариковото мнение, че /българите/ са от тюркско потекло. При това ние бързаме да забележим, че нас твърде малко ни занимава потеклото на тези българи, защото този си няма мястото в историята на нашия народ, който не е техен потомък и няма нищо общо с тях, освен името, което случайно прие от тях." /М. Дринов, Съчинения, т. I, 1909,

104

До 104

преди 13 години

104, Ти пък ! Свалила е към 150 кила. Тези грижи за Отечеството я стопяват горкичката ! Добре, че има и такива българи, които милеят за Родината :) :) :) Тялото си даде жената за тая пуста България ! Апетит загуби ! Вече трудно маха 20 кюфтета в стола на Парламента. А преди имаше 2-*** готвачи назначени персонално за найното изхранване :) :) Мъка ! Мъка !!!

103

до Килъра

преди 13 години

Първо се научи да пишеш грамотно и след това наричай другите прости.явно ти харесва *** да ти е в г.за ***.

102

Boroka

преди 13 години

Караибрахиме жив ли си бе човек каде беше помислих си наи лошото

101

до реалист

преди 13 години

колега, знаеш ли че много жени са дебели щото имат здравословни прблеми?Това е от ендокринната система и щитовидната жлеза.Имах комшийка дет мн малко ядеше и бе над 100кг :(((Просто прочети в нета...

100

Boroka

преди 13 години

Абе да си ходят в Турция нали там опитите маже да забременяват Продалжават